Bildirim
Proton Arena sıfırı en ucuz pikap 13900YTL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
LPG lisi 15 lira vayy bee eski jet fadılın protonları bunlar mitsubishi motorlu olanlar....
kesip biçip pickup yapmışlar... -
kasa iki önceki lancer kasası.
dediğiniz gibi kesip biçip pikap yapmışlar.
ama hala mitsubishi motoru varmı yokmu onu bilmiyorum.
hayırlı günler. -
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
LPG lisi 15 lira vayy bee eski jet fadılın protonları bunlar mitsubishi motorlu olanlar....
kesip biçip pickup yapmışlar...
fiyat listesinde gazli diye yazdiklari lpgli mi oluyor yani? tuplu yazsalarmis bari :) -
gerçekten ucuz sağlam mıdır acaba???? -
Alınabilir ama yüzü çok eskidi. -
dikaktinizi cektimi bilmiyorum ama gordugum en kullanıslı ve rahat kolay site bu protonun sitesi. genelde araba sitelerine deli oluyorum kimisinde adam gibi galerisine ulasamazsın kiminde donanımını ekle cıkart yapamazsın fiyat listesi garip bi yerdedir nedense adamlar koca markaların sitesini duzgun ve kullanıslı yapmıyorlar bişeyleri bulana kadar kanırtıyo site. ama bu protonun sitesi cok kullanıslı ve rahat yapanın eline saglık -
quote:
Orjinalden alıntı: mromer911
dikaktinizi cektimi bilmiyorum ama gordugum en kullanıslı ve rahat kolay site bu protonun sitesi. genelde araba sitelerine deli oluyorum kimisinde adam gibi galerisine ulasamazsın kiminde donanımını ekle cıkart yapamazsın fiyat listesi garip bi yerdedir nedense adamlar koca markaların sitesini duzgun ve kullanıslı yapmıyorlar bişeyleri bulana kadar kanırtıyo site. ama bu protonun sitesi cok kullanıslı ve rahat yapanın eline saglık
Ufff sitedende bakılmıyor, en iysii ben yarın bir galeriye gidip bakayım...
Desinlerler diye belkide siteler fonskiyonel tasarlanmıyordur ?
Marketing nedir ? Musterinin suyunu sıkmaktır, marketlerde rafların hiç biri random sıralanmaz herseyin bir sırası war
Sizin market arabanız ile gezdiğinzi güzergahı bir sirk bir karnaval seklinde susleyip siiz market içinde gerekli süre gezdiriyorlar
Kısacası site oyleyse bu milyar dolarlık şirketlerin bir bildiği war diceksin geçiçeksin
-
beyler bn auto show fuarında bu gen2yi inceleme şansım olmuştu arabayı bn çokk beğenmiştim fuardaki çoğu arabadan iyidi forumda alan war mı hiç?
-
Personna nın pıckup olarak duzenlenmıs versıyonu.Sayet personna lardakı gıbı malzeme kullanıldıysa sorun cıkarmaz. Motoru da zaten mıtsubıshı tabanlı. LPG ıle dost az yakan orta karar performansa sahıp. Parca fıyatalrı uygun. Servısı uygun. Sorun cıkarmaya calısmayan bır arac... -
O fiyata bisiklet satılıyor. Bu fiyata almayanı dövüyorlarmış. -
çok ucuzmuş gerçekten. bu tip bir araca ihtiyacı olanlar için mükemmel. -
kasasi ve yuruyeni ciddi tasima isleri icin ne kadar dayanikli acaba? -
Sağlamlığı , Taşıması hakkında bişey diyemem ama bakılarak bu fiyat gerçekten ucuz -
kullanacaklarin işine yaramayacaksa, ellerinde kalacaksa bence pahalidir
quote:
Orjinalden alıntı: AykuT KosvA
Sağlamlığı , Taşıması hakkında bişey diyemem ama bakılarak bu fiyat gerçekten ucuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X