Şimdi Ara

Protherm Leopard Kombi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suanda oturdugum evde 2. yilimiza girdik.
    Eve girdigimizde kalorifer tesisati yeni yapilmis ve Protherm Leopard modeli kombi yeni takilmisti.
    Kombinin kurulumunu yaptirana kadar canimiz cikti oncelikle..

Kombinin uzerindeki servis numrasini aradik, kombi kimin uzerune kayitli dediler.
    Musteri numarasi gibi birsey sordular. Ev sahibinin ismini verdik `` yok `` dediler. bi ihtimal dedik eski kircanin adini verdik `` yok `` dediler.
    Yav dedim kardesim bizim ev sahibimz yurtdisinda yasiyor.. Ben nerden bileyim kombi kimin uzerine kayitli ben kiraciyim dedim.
    Bi eleman gonderin, ilgilensin su kombiyle dedik.

Bir yetkili geldi bakti eksikler var sunlari sunlari tamamlayin dedi elimize birde bir liste tutusturuverdi. Bunlari tamamlayinca bizi arayin dedi.
    Ok dedik.. Bahsettigi seyleri kime yaptirabiliriz acaba diye ev sahibine telefon actik. Bana tesisati yapan sahsin telefon numarasini verdi.
    Adam geldi bakti, etti... Kombiyi calistirdi gitti.. Servise gerekli maili ben atarim dedi.
    Iyi dedik.. bi sure sorunsuz kullandik kombiyi.. tam kis geldi kombi ariza yapmaya basladi.. kendi kendine abuk subuk hata kodlari veriyor vs.
    Servisi ariyoruz sacma sapan cozum yollari oneriyorlar .. Gelin bakin su kombiye diyoruz kombiniz sistemimize kayitli gorunmuyor, servise gelemeyiz deniliyor.
    Ya kardesim bu kombi gokten inmedi ya ? sifir kombi sizden alinmis.. Ne bilim ben kim almis..

Adamlarin sisteminde kayitli olmadigina, musteri numarasi benzeri bir numaranin daha iyi servis verebilmeleri icin gerekli olduguna hepsine ok eyvallah.
    Ama ben kiraci olarak eger bilmiyorsam bu kombi kimin uzerine kayitli, gelir bi sorgularsaniz seri numarasindan vb. bi sekilde ogrenirsiniz yada baska bi kayit acip. yeni bi numara verirsiniz vb.

Herneyse ben bu olaya acayip sinir oldum.. Isimizden dolayi da eve ne zaman geldigimiz ne zaman gittigimiz hic belli degil. bazen haftalarca eve ugramadigimiz oluyor.
    Adam akilli ugrasacak vaktimiz olmadi bir turlu. Gectigimiz ramazanda evin pencereleri degisti. Cam degisimi esnasinda kombinin atik gaz bacasinin sokulup yeni camin icerisinden tekrar gecirilip yerine monte edilmesi gerekiyordu. Pencereci ustalar bu islemi hallettiler..

ama bu islemden sonra zaten kafasina gore bir calisan bir calismayan tuhaf hata kodlari veren ve bu hata kodlarinin ne anlama geldigini teknik servisteki elemanlarin bile her seferinde farkli yorumladigi kombimiz, nam-i diger leoparimiz tamamiyle sustu.
    yine servisi aradik, yine ayni muhabbet..`` yok efendim sistemde kayitli degilsiniz de, yok bilmem ne de `` neyse.. kavga dovus bi elaman gonderdiler yine.

Gelen eleman bu baca ters takilmis duzelttirin dedi gitti.. Ben karismam benden bu kadar dedi.
    Experlik yapiyormus arkadas sadece :D tovbe tovbe.. Ulan kombinin de experi mi olur..
    Boruyu sokup takmak ne kadar vakit alir.. Bari basimizda bekle biz yapalim dedik.
    Yok olmaz zaman isliyor kalamam felan dedi hoooop uctu herif..

Elaman gittikten sonra biz bacayi soktuk baktik inceledik ( akil & mantik denilen ikilinin de yardimiyla ) bacanin ters takilmadigina, zaten adamin soyledigi sekilde bacanin yerine oturmasinin imkansiz oldugu kanisina vardik. :D

Simdi.. Protherm kombi kullanan arkadaslardan ricam.. Emin olmak icin baca baglantisinin dogru halinin tam dogru halinin cekilmis bir kac fotografina ihtiyacim var.
    Yardimci olacak arkadasim varsa cok memnun eder beni.

Diyeceksiniz ki `` kardesim iki fotograf isteyceksin ne yazdin buraya deminden beri destan gibi ?``
    Haklisiniz.. Ama bende bu gerizekali kombi yuzunden kafayi yemek uzereyim. Ekimin sonu geldi hala soguk suyla dus aliyoruz.
    Icimi sizlere dokerek biraz rahatlamak istedim sadece..

Simdiden tesekkurler ^e^

• Ben bu yazının yanlış yerde oldugunu düşünüyorum..Donanım Haber Forum da DOGALGAZ KOMBİ TAVSİYESİ.....dİYE BİR TOPİKTE Bu kombiden uzak durun diye çok yazı okudum...Muhatabın önce tesisatı yapan firma , adam her kimse sonra Servis...Başka yerde ugraşma...Evden çıkıyorum diye haber yolla...Ev sahibin ilgilenir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.