Oğlum erkeksen adres yaz telefon ver özel mesajdan erkeksen. Değilsen burada senelerce saçmalayabilirsin. |
PROTEUS YARDIM (4. sayfa)

-
-
Sen babasından harçlık alarak yaşayan bir meczupsun. Aksini iddia ediyorsan adresini yolla yarın pazar Allah belamı versin geleceğim vallahi de geleceğim billahi de geleceğim. Karşılıklı oturalım tripoda kamerayı takalım söyleşi yapalım. Karşılıklı söyleşi yaparken de burada olduğu gibi saçmalayabilirsen ve o cesareti gösterebilirsen Allah belamı versin elini öpüp ayrılacağım oradan yemin ederim.
Ama yok sen eziğin tekisin işte. Gerçek hayatta sen benimle istesen de muhatap olamazsın. Ne sosyal çevreme girebilirsin ne benimle iş yapabilirsin nede benim para harcadığım yerlerde para harcayabilirsin.
Eziğin tekisin eğer değilsen davetimi diyorum ama söz ben senin ayağına geleceğim adresini yazarsın. Kameraya çekeriz sohbetimizi buraya yükleriz.
Onun dışında kendi kendine burada senelerce saçmalayabilir. Beni yıllarca araştırabilirsin.
Hadi bakalım g.... hangisine yetecek.
-
O kadar yetkin etkin bilgili yüce olduğunu iddia ediyorsun ya mesajlarında o kadar büyüksen devreyi sen çiz de ekle baba. Hadisene hadi! Hadi la! İki gündür laf cambazlığından başka bir şey yapmadın! Erkek!
-
Alıntı
metni:Sen babasından harçlık alarak yaşayan bir meczupsun. şeytan tam aksini söyler... Zoru başarana, kolaysın der. seni şamarladık diye mi öyleyiz ??? Çaresizliğin menfi bünyedeki birikintisi de ancak bu kadardır.....
Var olamamış bir hiçliğin sedası, var olan herkesi rahatsız eder. merhametimize sığınmaktan ibarettir herşey...
Bunca pm denilen bir konuda tek bir pm dahi almadığımı biliniz konu sakinleri. Çünkü sanal lazım , gerçek değil....
Peki neden zıvanadan çıktı birşeyler? hem de bu tipin dahi hakkını savunan mesajlarım konudayken??? Çünkü kabiliyetinin sınırlarını gösterdik, sahte etiketleri ve kendini üstün gösterme çabasını iptal ettik. İnsanların kırılma noktaları var, kendince hırsları var. AMa Hakikat hepinden üsttedir. menfilik yerlerdedir.
Bunun gibi birçok sabotaj forumları silkeliyor. Arada bir dahi olsa herkesi etki altında yaşatıyor. İşte o silkelenmede orjinalliğe, olması gereken gerçekliğe gitmeliyiz.
-
Lan ben sana bana PM at diyorum süper zeka. Okuduğunu anlamaktan aciz misin?
-
-
Bak bu soru üniversite diplomalarımıza batıda neden itibar edilmediğinin cevabı. Senin adına da üzüldüm ama bu durum senin değil öğretmeden ders geçiren ve sonunda da diplomayı verecek düzenin kabahati. Alınma-darılma niyetim kötü değil, ama çok temel düzeyde bilgi eksikliğiyle 4. sınıftasın. Çok çalışman lazım, biraz da para harcaman lazım, bol bol entegre yak, mosfet yak, kondansatör patlat. İngilizce bilmiyorsan öğren, ingilizce bilmeyen mühendis olmaz. Elektrik tesisatı döşemekten öteye gitmek için biraz acı çekmek lazım.
-
Hatanın tümü bendeydi.Yazmamam gerekirdi zaten o kadar cevap içerisinde sadece bir kişi yardımcı olmaya çalıştı gerisi salt eleştiri yaptı.Evet haklılık payları var ama hayat içerisinde nasıl bir süreç sonunda buraya geldiğimi bir ben bilirim. Okumak zor bu devirde,egosunu tatmin etmeye çalışan öğretmenlerden tutun şartların ekonomik olarak hırpaladığı ben ve benim gibi öğrenciler.Madem yorum yapan herkes genelleme yaptı ben de genelleme yapayım bakalım: Hayatta birşeyler öğrenen ve ayrıntılara boğulanlar neden bu kadar bencilleşiyor anlamak elde değil.Ne olmuş yani tüm entegreleri,mikrokontrolleri,çipleri,sürücü devrelerini biliyor olabilirsiniz.Hayat bunlar sayesinde gelişiyor evet fakat gerçeklikten kopup kendini üst tabakaya yerleştiren insana zerre saygım yok bundan sonra ister prof olsun ister ordinaryus.Yayınladığınız akademik makaleler,tasarladığınız devreler aldığınız patentler sizleri birilerinin gözünde yükseltebilir ama 21 yaşımda tecrübe ettiğim şeylere dayanarak söylüyorum. Bunlar sizin insanlık değerinizi yükseltmez gelin görün yukarıyı okuyun bakalım tecrübeli abilerim o kadar yorumda bulunmuş hadi ordan meslek hayatına yeni atılacak gencin bu kadar da umutları kırılmaz. Eminim şartlar elverirse bu konuları öğrenmek 1 senemi almaz ama şuan şartlar herşeye hakim olmamı engelliyor ben de anlamadığım yerleri sorarak merdiveni basamak basamak çıkmaya çalışıyorum.
Herşeyi sizler bilirsiniz zaten ne olur yani yardımcı olmaya çalışsanız.Çevremde 3.,4. sınıflara gelmiş ve laptopu olmayan üni öğrencileri var ne yapalım yani proteus bilmiyorlar diye.Yaşantısı,şartlar izin vermemiş bu ekonomik düzeye hiçbirisini mezun etmeyelim mi.Bu düzen çarkları içerisinde dışlayalım mı?Herkes bu elektronik tasarımları sizler gibi ayrıntısıyla mı bilmeli,bilmediği yerleri egosu yüksek insanlara sorarak mı anlamalı? Anlamak zorlaşıyor siz insanları.Alimin alim olduğu ne zaman anlaşılır işte böyle durumlarda. Bilmeyeni ezdikten aşağıladıktan sonra ne faydası var tüm bu bilginin? Hepiniz toprak altına gireceksiniz nedir bu ego,kibir,'eziklik duygusu oluşturma hevesi'. Hepinize bir reçete yazıyorum:
Biraz mütevazilik
anlayış,
empati ve güzel ahlak.
Bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. Umarım hayatımda hiçbir zaman sizler gibi egolu insanlarla karşılaşmam.
-
Var ol kardeşim.
Kim dedi sana bu kibirlilerin bilim adamı olduğunu??? mühendise olan düşmanlıklarının sebebi, birkaç dakikada tüm ezberlerini bozabilecek olması, onların sene süren eğitimini birkaç dakikada alabilmesi. işe yaramaz sanılan beyin faaliyetleri yüksek bir kabiliyet kazandırır ama onlarda yoktur...
sadece teknik değil, vahşi üstünlük saldırılarıyla da uğraşman gerek, kendini savunmayı öğren.
Diğer taraftan; gerçekten bilgisiz insanları sırf azarlıyor diye önemli sanma. mesela konu başından beri çoooook üstün ve gizli bir devresini vermek istemeyen şahsın senle alay ettikten sonra konu sonunda vermiş olduğu devreyi gördün mü?? Birçok insan tek bir eberle üstünlük taslamaya çalışır, ezberleriklerini açıklayamaz bile......
Konuya daha da teknik yazabilir, teknik tartışmayı alevlendirebilirsin. Baştan ona herşeye hakim çoğunluk yoktur belki ama kısım kısım tas tamam açıklayabilecek yani bildikleri ile eksik giderecek çoğunluk var...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X