Bildirim
Proteus kütüphane yardım <==

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: naskimento
isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :)
isis de POT-HG kullandım ayarlanabilmesi için şimdi onu ares de çizmek için açtığımda Package selector geliyor ve ordan trimpotlar için uygun package seçmemi istiyor devrede 3296 trimpot kullanacağım onu ares de göremedim ? -
koyamazsın çünkü kullandıgın potun ares paketı yok onun yerıne farklı bı pot kullana bılırsın aresde aynı nasıl olsa -
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
quote:
Orijinalden alıntı: naskimento
isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :)
isis de POT-HG kullandım ayarlanabilmesi için şimdi onu ares de çizmek için açtığımda Package selector geliyor ve ordan trimpotlar için uygun package seçmemi istiyor devrede 3296 trimpot kullanacağım onu ares de göremedim ?
ares de paket yok onun ya başka model kullanacaksın yada kendin yeni ölçümlerinle aresde eleman tanımlayacaksın. ama ugraşma başka model al bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X