Şimdi Ara

Proteus kütüphane yardım <==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aresde devre çiziyorum çok turlu trimpot larda isis de kullandığım pot için model istiyor 3296 çok turlu trimpot kullanacağım ama onu nasıl ares e tanıtırım? bunun için kütüphanelere mi ihtiyacım var? bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

• isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naskimento

isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :)

isis de POT-HG kullandım ayarlanabilmesi için şimdi onu ares de çizmek için açtığımda Package selector geliyor ve ordan trimpotlar için uygun package seçmemi istiyor devrede 3296 trimpot kullanacağım onu ares de göremedim ?
  • koyamazsın çünkü kullandıgın potun ares paketı yok onun yerıne farklı bı pot kullana bılırsın aresde aynı nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Orijinalden alıntı: naskimento

isis de ares paketi gözüküyormu? gözukuyorsa altında adı yazar o adla aresde çağıra bilirsin... ama isis de ares paketi yok ise aresde yeni bir tane ona uygun paket kullana bilir veya yaparsın....kolay gelsin :)

isis de POT-HG kullandım ayarlanabilmesi için şimdi onu ares de çizmek için açtığımda Package selector geliyor ve ordan trimpotlar için uygun package seçmemi istiyor devrede 3296 trimpot kullanacağım onu ares de göremedim ?

ares de paket yok onun ya başka model kullanacaksın yada kendin yeni ölçümlerinle aresde eleman tanımlayacaksın. ama ugraşma başka model al bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROTEUS'a kütüphane ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.