Şimdi Ara

Protein tozu. Body building.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    body building sporunda 2. ayımdayım ve 4 arkadaş ortak 4,5Kg'luk protein tozu aldık.
    Bu protein tozu 4 kişiye ne kadar süre gider (haftada 3 gün gidiyoruz)? ben bu toz bittikten sonra birdaha almayı düşünmüyorum çünkü endişelerim var zararları konusunda.
    Bu protein tozunun ne gibi zararları vardır?
    Ben bu protein tozunu bitinceye kadar(1,125Kg) kullanıp bıraksam göğüslerimde sarkma olur mu ?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler başka sorularım olursa buraya eklerim
    Bu arada konuya boş konuşacaklar değil işin ehli olanlar (bilgisi olanlar) yorum yaparsa sevinirim

• Burda cevap vermiyorlar. Kuş, kedi baykuş paylaşırlar genelde
  •  Protein tozu. Body building.

• Karaciğerde yağlanma yapar diyorlar ama az bir süre kullanacaksan zararı olmaz sana o kadar. Zaten protein tozu kullanın ancak profesyonel düşünmüyorsanız(şampiyonalara girmek vs.) diğer ilaçlardan kullanmayın hele iğneye sakın sakın girmeyin.

Göğüslerde sarkma olayına gelince o sende olmaz merak etme senelerce bu sporu yapıp birden bırakanlarda oluyor o olay. Sende bende olmaz sarkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Karaciğerde yağlanma yapar diyorlar ama az bir süre kullanacaksan zararı olmaz sana o kadar. Zaten protein tozu kullanın ancak profesyonel düşünmüyorsanız(şampiyonalara girmek vs.) diğer ilaçlardan kullanmayın hele iğneye sakın sakın girmeyin.

Göğüslerde sarkma olayına gelince o sende olmaz merak etme senelerce bu sporu yapıp birden bırakanlarda oluyor o olay. Sende bende olmaz sarkma.

Bence adamın niyeti sarkıtmak Silikon pağlıya gelir malum Sünnete var
    Alınma agaDelidir ne yapsa yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur153 -- 23 Kasım 2010; 18:25:50 >

• Kardeşim sen bana boy ve kilonu söyle varsa resim ekle ben sana yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Kardeşim sen bana boy ve kilonu söyle varsa resim ekle ben sana yardımcı olayım

Eyw.
    Boy 170 kilo 58 vücudum bana göre gayet güzel sadece istediğim biraz kaslı bir görünüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whey Protein Tozu Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur153

quote:

Karaciğerde yağlanma yapar diyorlar ama az bir süre kullanacaksan zararı olmaz sana o kadar. Zaten protein tozu kullanın ancak profesyonel düşünmüyorsanız(şampiyonalara girmek vs.) diğer ilaçlardan kullanmayın hele iğneye sakın sakın girmeyin.

@ xHannibalx Sağolasın kardeşim.

@onur153 Atış serbest kardeş devam

• quote:

Orijinalden alıntı: onur153

quote:

ayştaynlar konuştu forum kapanabilir,
    buraya açmakla hata ettin spordan anlamayan şahsiyetler dadanıyor yine,

neyse,
    fazla bir şey istemiyorsunuz ama zamanla istersiniz
    kilonuz 65 olsa yeter şu anki düşünceniz göre,
    kilo 67 olana kadar protein tozu kullanın sporla birlikte,
    sonra amino asite geçin bu yeterli olur gerisini zaman belirler.

• günde 10 gram kullanırsın büyük ihtimal .hesap et
  • zamanında ben de kullandım. tavsiye etmiyorum. sadece karaciğer yağlanması değil vücutta biriken protein gut hastası da yapabilir. tavuk balık gibi ürünleri bol bol yiyin yeşillikle beraber daha iyi.
  • göğüslerinde sarkma olmaz 50 kilo birden almıyorsun sonuçta,
    ama sporu bırakınca yağlanmalar olur göbek bile çıkar.
    bunu engellemek için yine evde dumbell mekik tarzı hareketleri devam ettirmen lazım.
  • Protein kullanmanın sana zararı olmaz (birdaha kullanmazsan) Boy kilo olayına bakınca yapın gereği göğüslerin sarkmaz merak etme sana tavsiyem bunu vücudu şişirmek için değil sağlıklı yaşam için yap istediğin seviyeye gelene kadar çalık sonra haftada 2 gün 1 er saat uğrarsın yeter
  • 2. ayındaysan yanlış almışsın en az 4 ay geçmesi lazımdı.
    Protein tozunu hocaların ve kutusunda yazan kadar kullanma onlar satış için daha az kullan
    yani spor yaptıktan hemen sonra al diğer günler fazla abanma çünkü büyük ihtimalle hayatın salonda
    geçmeyecek.

Hangi markayı aldığınızı merak ettim n-it-rifull sa önermem op-ti-mum ise sağlamdır
    zararı yoktur.

Ben şimdi eve yarım kilodan 20 palet hamsi stoğu yaptım spor günlerinde bunu ızgara yapsam
    hem daha sağlıklı olur hemde protein tozu bu etkiyi veremez.Yani doğal beslenme çok önemli.

....
    Sen sor biz devam ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

zamanında ben de kullandım. tavsiye etmiyorum. sadece karaciğer yağlanması değil vücutta biriken protein gut hastası da yapabilir. tavuk balık gibi ürünleri bol bol yiyin yeşillikle beraber daha iyi.

@ TornadQ
    @ yakup_unsal
    @ isviçreli bilim adamı
    Hepinize teşekkürler.
    hassüyn gözümü korkuttu ne diyorsunuz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerprone -- 23 Kasım 2010; 20:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerprone

quote:

zamanında ben de kullandım. tavsiye etmiyorum. sadece karaciğer yağlanması değil vücutta biriken protein gut hastası da yapabilir. tavuk balık gibi ürünleri bol bol yiyin yeşillikle beraber daha iyi.

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler fakat arkadaş beni korkuttu şimdi ya

o kadar da değil canım
    dünya çapında yarışmacılar var bunların hepsi protein tozundan daha etkili dopingler alıyor,
    onu geçtim bizim salonda öğrencilerin yarısı protein tozu - amino asit alıyor hiç birinde de görülmedi hastalık,
    salonumuzun hocası 45 yaşında 20 yaşından beri bu işin içinde almadığı doping yok benden sağlam adam...
    ama aldığın dopingin hakkını vereceksin,içtim zaten kilo alıyorum salona gitmeme gerek yok demeyeceksin sporla besinle devam edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 23 Kasım 2010; 20:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

quote:

o kadar da değil canım
    dünya çapında yarışmacılar var bunların hepsi protein tozundan daha etkili dopingler alıyor,
    onu geçtim bizim salonda öğrencilerin yarısı protein tozu - amino asit alıyor hiç birinde de görülmedi hastalık,
    salonumuzun hocası 45 yaşında 20 yaşından beri bu işin içinde almadığı doping yok benden sağlam adam...
    ama aldığın dopingin hakkını vereceksin,içtim zaten kilo alıyorum salona gitmeme gerek yok demeyeceksin sporla besinle devam edeceksin.

Çok sağolasın kardeş içimi rahatlattın
    Body building'e devam o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

quote:

o kadar da değil canım

Çok sağolasın kardeş içimi rahatlattın
    Body building'e devam o zaman

devam devam,
    body building bir yaşam tarzıdır.

• Arkadaşlar sizi body yapmaya iten şey neydi ? İnsan hangi amaçla kendini öyle şişirir ki ? Yani beğendirme çabası deseniz yoldan geçen 10 insana sorun 9'u ''Iyy irenç der.'' Mesela yıllardır beraber gezdiğim bir arkadaşım vücut olayına girdi.Adam bambaşka bir hal aldı.Gerçekten eskiden gezerken daha eğleniyorduk.Şimdi yanımıza eskisi gibi uğramaz oldu.Ne bizle bir şey yiyor ne de içiyor artık.Adam günde 20-25 tane yumurta yiyormuş Abi gel meyhaneye gidelim diyoruz yok gelmem,mangala gidelim yok gitmem,kokoreç yiyelim yok yemiyorum artık Sizin sorduklarınızla yazdıklarımın konuyla pek alakası yok ama merakımdan soruyorum insan kendini neden bu kadar sınırlandırır ki ? Çalışmanın sonucunda aldığın şey bu kadar sınırlandırmaya değiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 23 Kasım 2010; 20:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Arkadaşlar sizi body yapmaya iten şey neydi ? İnsan hangi amaçla kendini öyle şişirir ki ? Yani beğendirme çabası deseniz yoldan geçen 10 insana sorun 9'u ''Iyy irenç der.'' Mesela yıllardır beraber gezdiğim bir arkadaşım vücut olayına girdi.Adam bambaşka bir hal aldı.Gerçekten eskiden gezerken daha eğleniyorduk.Şimdi yanımıza eskisi gibi uğramaz oldu.Ne bizle bir şey yiyor ne de içiyor artık.Adam günde 20-25 tane yumurta yiyormuş Abi gel meyhaneye gidelim diyoruz yok gelmem,mangala gidelim yok gitmem,kokoreç yiyelim yok yemiyorum artık Sizin sorduklarınızla yazdıklarımın konuyla pek alakası yok ama merakımdan soruyorum insan kendini neden bu kadar sınırlandırır ki ? Çalışmanın sonucunda aldığın şey bu kadar sınırlandırmaya değiyor mu ?

kardeş bunu yaşamadan bilemezsin kendine çok yüklenen var tabi bir şeyler yapmak için fedakarlık yapacaksın,
    bu sporu kızlar için yapmıyorum sadece kendim için yapıyorum,
    o kiloların altına girince her şey bambaşka oluyor bitince ne stres kalır ne derttasa her şey gözünde küçük görünür,
    vücudunu görünce kendini formda ve dinç hissedersin anlatılmaz yaşanır,
    sigara içmiyorum peki sigara içenler ne hissediyor bunu da bilmiyorum.
    ha böyle kasları sevmeyen hatta tiksinenler var özellikle kızlar ama hepsi değil,
    eğer belli bir yere gelmişsen oha adama bak benim gibi 5 tanesini devirir demeleri bile insana grur veriyor.
    Sana meydan okumaları imkansız oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 23 Kasım 2010; 20:40:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.