Şimdi Ara

Protein tozu almak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
14.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TornadQ

Rahat ol alıntı yapıp kirletmeye gerek yok,
    daha önceden protein tozunu zararlı ilaç adında tanıdan doktor şikayet alınca şimdi
    quote:

protein tozları ise ; doğal protein ürünlerin fabrikalarda suni olarak işlenmiş halidir.

diyor en sonda da tedirgin bir şekilde size hayatta başarılar diyip konuyu kapatıyor

bu yazıdanda bu sonucu çıkarabildiysen yuh artık

gene verdiğin yazıdan alıntı yapıyorum:

protein tozlarının hiç bir yan etkisi olmadığını iddia ediyorsanız , bu ürünleri ölene kadar kullanınız. Ama kullanmayanı eleştirmeyiniz.
    önerileri dinlemek veya dinlememek sizin inisiyatifinize kalmış bir konudur.
    netice itibarıyla ; sağlıkta sizindir , cebinizdeki parada sizindir , zamanda sizindir , sorumlulukta sizindir.
    Benim bu konuda bildiklerim bu kadardır..Malesef bu konuda artık bundan sonra size yardımcı olamayacağım..üzgünüm…kusura bakmayın..
    size hayatta başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordfkn

quote:

daha önceden protein tozunu zararlı ilaç adında tanıdan doktor şikayet alınca şimdi
    quote:

protein tozları ise ; doğal protein ürünlerin fabrikalarda suni olarak işlenmiş halidir.

diyor en sonda da tedirgin bir şekilde size hayatta başarılar diyip konuyu kapatıyor

protein tozlarının hiç bir yan etkisi olmadığını iddia ediyorsanız , bu ürünleri ölene kadar kullanınız. Ama kullanmayanı eleştirmeyiniz.
    netice itibarıyla ; sağlıkta sizindir , cebinizdeki parada sizindir , zamanda sizindir , sorumlulukta sizindir.
    Benim bu konuda bildiklerim bu kadardır..Malesef bu konuda artık bundan sonra size yardımcı olamayacağım..üzgünüm…kusura bakmayın..
    size hayatta başarılar.

başka ne sonucu çıkarmamı istiyordun ?
    adam zararlı ilaç demiyor muydu kendin alıntı yaptın ilk mesajda
    şimdi ise
    protein tozları ise ; doğal protein ürünlerin fabrikalarda suni olarak işlenmiş halidir
    diyor ,
    neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

size hayatta başarılar.

şimdi ise
    protein tozları ise ; doğal protein ürünlerin fabrikalarda suni olarak işlenmiş halidir
    diyor ,

zaman israfından başka bişey değilsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

size hayatta başarılar.

şimdi ise
    diyor ,

zaman israfından başka bişey değilsin..

Lordfkn ben protein tozunu doktoruma sordum ve antreman sonrasi zarari yok dedi herkes duz mantikla konusuyor sende oyle ,ama unutmaki asil zararli olan protein tozlari degil steroitlerdir adam bana sokakta diyor protein tozu kullanma kalpten gidersin diyor boyle bir mantik varmi arkadasim yil olmus 2011 hala protein tozuna zararli diyosunuz .doktorlar vejetaryanlara bile veriyor bunlari

• Cahil bir toplum içerisinde yaşıyoruz malesef.
  • takip.
  • 2005'ten beri protein tozu kullanıyorum, sporu da hiç 3 aydan daha fazla ara vermedim .

hiç bir yanetki veya bir ters belirti yaşamadım,yaşayanı da görmedim.

optimum
    ultimate
    muscletech
    gaspari
    hardline
    bide bir kaç antin kuntin marka kullandım
    tek denemediğim bsn kaldı elimdekiler bitince onu da deneyeceğim.

fitness sporunu yaptığın müddetçe farklı şeyler farkı fikirler kasılıp umursamayan tiplerin egolu cevaplarını duyacaksın,zamanla sende doğru yolu bulacaksın :) biri şu hareketi yap diyecek öteki bu hareketi yap onu yapma, biri şunu iç diyecek öteki sakın onu içme bunu iç vs. vs. vs.
    birinden fikir alacaksan eğer önce bir spor geçmişine sonrada mevcut fizğine bak derim 6-7 yıl oldu ben düzenli spor yapalı hala tricepsi bileğim kadar olan adam bana akıl vermeye çalışır spor salonunda bu normaldir

neyse öze döneyim: kullandığım protein tozlarının- tadını-suya karışma kolaylığını- içeriğini ve yaşadağımın etkisi 100 üstünden değerlendirerek aşağıda kendime göre yazıyorum, katılmayanlar olabilr, saygı duyarım:

I - ilk kullanmaya başladığım toz: ultimate nutrition

1- tadı %60
    2- suya karışma %65
    3-içerik değerleri %70
    4- etki %75

sonuç:bir daha kullanmam

II- Hardline

1-tadı %65
    2-suya karışma %65
    3-içerik değerleri %55
    4-etki %45

sonuç : yenisi için eskisinden çok daha iyi diyorlar,fiyatıda diğer markalara göre daha uygun ama işim olmaz kullanmam

III- Optimum

1-tadı (capuccino %96, çikolata %90, çilek/muz %65)
    2-suya karışma %100
    3-içerik değerleri %95
    4-etki %85

sonuç: Türkiye'de ve dünyada en çok satandır, dünyada ucuz Türkiye'de pahalıdır, en uzun süre kullandığım tozdur,etkiside iyidir, amerikan versiyonu ile Avrupa versiyonu farklı deselerde iyi bir etkisi vardır. içeriği çok geniştir.

IV GASPARI

1-tad %90
    2-suya karışma %90
    3-içerik %95
    4-etki (yeni aldım bir şey söylmem doğru değil,ancak kullananlar genelde fitler)

sonuç: içinde bir çok protein cinsini bulundurduğu için günün bir çok saati kullanılabilir. Tadı yoğun diğerlerine göre,etkisiyle ilgili bir şey söylemek için erken. İçinde hem whey hem casein bulunduruyor. Öğün yerine dahi kullanılabilir deniyor.

V Muscletech - nitrotech

1-tad (çikolata %93, cookies cream %96)
    2-suya karışma %89
    3-içerik %98
    4-etki %99

Sonuç: içeriği-etkisi-tadı herşeyi mükemmel, en fazla sahtesi bulunan ürün aynı zamanda... Orjinali prolar tarafından kullanılır içersindeki bazı kimyasallar yüzünden yeni başlayanlara tavsiye edilmez. Bodybuilding,com sitesindeki düşen puanı pazarlama-kar marjına bağlıyorum, her ne kadar puanı düşsede spor salonundaki en sağlam vucütlü adamların kullandığı yegane değişmeyen marka Muscletech -nitrotech içersinde glutamin olmaması en büyük eksiklik ayrıca creatin kullanımına ara verildiği dönemde kullanmamak lazım.

Ben şahsen sabahları kalktığım gaspari
    antremandan hemen sonra nitrotech
    gece uyumadan önce optimum casein kullanıyorum (içersinde glutaminde var)

creatine ara verdiğim dönemlerde antremandan sonra da gaspari kullanmayı planlıyorum.

creatinim bitince protein tozundan başka bir şey kullanmayı düşünmüyorum. adam gibi yemek yedikten sonra başka bir şeye gerekte yok. Sadece protein tozu ile 10 numara vücut yapmış arkaşlarımız mevcut.

sanırım insanların kafasında soru işareti bırakmamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 9 Aralık 2011; 2:09:50 >

• Yukarda arnold un oynanmış fotosunu koyup dedesiyle karşılaştırmış ciddi değilsindir umarım

Al yaş 65 former mr olympia frank zane
    http://www.frankzane.com/FrontCover.jpg

Hele bu adamların fiziklerini sadece protein tozu vs yaptığını saniyosan dahada yazık sana
  • O değilde, whey ve bcaanın kasların sarktığını okudum ya. Bu forumun yaş seviyesi iyice belli oldu. Birde doktorum falan diyerek işkembeden sallamaya çalışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

optimum nutrition whey

not aldım sağolun

Standard whey değil gold whey kalitelidir, ödül almıştır. Standard whey kaliteli bir protein tozu değildir. Gidin Gaspari Myofusion alın ondan çok çok daha iyidir. Twinlab alsanız bile yeter.

Bu arada Hardline'ın karbonhidrat tozu bir Türk markasına göre iyi denebilir. Nitrofull den ise uzak durunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

O değilde, whey ve bcaanın kasların sarktığını okudum ya. Bu forumun yaş seviyesi iyice belli oldu. Birde doktorum falan diyerek işkembeden sallamaya çalışmış.

Her duyduğuna inanma hocam, geçen de bir blogda okudum Twinlab'e hayır demiş, sütle karıştırmış pekmez koymuş yine de kusacakmış. Herif bozuk ürün almıştır haberi yoktur böyle saçma sapan yorumlar yazıyordur internete. Senin okuduğun yorumu da kulaktan dolma bilgilerle yazan gereksiz bir insandır kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 12 Aralık 2011; 10:08:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ryangt

2005'ten beri protein tozu kullanıyorum, sporu da hiç 3 aydan daha fazla ara vermedim .

hiç bir yanetki veya bir ters belirti yaşamadım,yaşayanı da görmedim.

optimum
    ultimate
    muscletech
    gaspari
    hardline
    bide bir kaç antin kuntin marka kullandım
    tek denemediğim bsn kaldı elimdekiler bitince onu da deneyeceğim.

Bsn Syntha 6, çikolata aromalının tadının Gaspari'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sattığım bir çok müşterim tadı hakkında çok olumlu bilgiler verdiler.
  • sizin tükkanı yeni gördüm önceden bilseydim nitrotech'i cookies&cream olarak sizden alırdım içim dışın çikolata oldu gasparide çikolatalı nitro'da...

nitrotech'in fiyatı çok makbul hayırlı satışlar. Alacak arkadaşlara şiddetli tavsiyemdir. heleki cookies&cream hmmm enfess
  • protein tozunu boşver dianabol al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

protein tozunu boşver dianabol al

not düsseydin keşke. hergün farklı insanlar okuyor forumu ciddiye alan çıkabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

American Pure Whey

Bu ürün çok iyi tavsiye ederim ama arkadaş zayıf biraz kilo almak istiyor, ürünün yağ oranı çok düşük,
    Ultimate Nutrition Iso Mass Xtreme Gainer'den daha iyi bir önerisi olan var mı ?

Ultimate Nutrition iso mass extreme iyi bir üründür ama tadı rezalettir. bodybuilding.com da da yorumlara bakabilirsiniz.

Şu listeye bir göz atın;

PROTEİN TOZLARI - Kısa bir süre için 120 TL üzeri Protein ürünü alımında >>> 35 gr QNT Çilekli Protein Bar HEDİYE <<<

-Muscletech Nitrotech Hardcore Pro 4 LBS (1.8 kg) Çikolatalı veya Cookies & Cream Türkiye Distribütör Ürünüdür SKT = 2012 --> 175 TL yerine 159 TL(Bu ürüne özel ÜCRETSİZ KARGO) DAİMİ STOKLARLA ŞOK FİYAT

-Muscletech Nitrotech Hardcore Pro 2 LBS (907 gr) Çikolatalı veya Cookies & Cream Türkiye Distribütör Ürünüdür SKT = 2012 --> 95 TL yerine 85 TL(Bu ürüne özel ÜCRETSİZ KARGO) DAİMİ STOKLARLA ŞOK FİYAT

-American Pure Whey %100 Isolate (33 gramda 0 gr yağ, 1 gr şeker, 1 gr carbo, 29 gr protein)5 LBS (2.2 kg) Çikolatalı --> 145 TL (Stok sorunuz)

-Twinlab 100% Whey Protein 5 LBS (2.2 kg) Çikolatalı veya Vanilyalı --> 139 TL (Kargo dahil) -YENİDEN STOKTA-

-BSN Syntha 6 Whey Protein (2.29 kg) Çilek veya Çikolatalı --> 145 TL (Kargo dahil)
    -Bsn Syntha 6 (1 adet 1.32 kg) Muz, Çikolata, Vanilya veya Cookies & Cream --> 85 TL (Kargo 7 TL)

-Gaspari Myofusion Çikolata Aromalı 2.3 kg --> 145 TL (Kargo dahil)

-Weider Premium Whey 2300 gram Çikolata--> 199 TL (Rakipsiz fiyat + Kargo dahil)
    -Weider Whey Protein 908 gram Çikolata--> 125 TL (Rakipsiz fiyat)
    -Weider Gold Whey Protein 908 gr Çikolata--> 120 TL
    -Weider Pure Casein (1.8 Kg) Çikolata --> 220 TL (Kargo dahil & Rakipsiz fiyat)
    -Weider Power Whey (3178 Gr) Çikolata --> 230 TL (Kargo dahil & Rakipsiz fiyat)

-Multipower Whey Protein 100 2250 gr Çikolata veya Çilek --> 185 TL (Kargo dahil)
    -Multipower Formula 80 750 gr = 70 TL (Kargo 7 TL)
    -Multipower Formula 80 5000 gr --> 395 TL RAKİPSİZ FİYAT (Kargo dahil)
    -Multipower 500 ml x 12 adet Protein Shake (55 gr protein) --> 125 TL (Kargo dahil)
    -Multipower Protein Bar 60 gr (18 gr Protein, 26 gr carbo, 6 gr fat) --> 5 TL // 24'lü kutuda --> 100 TL (KARGO DAHİL)

-Power System High Protein Bar 35g Muz 24'lü Paket --> 80 TL (Kargo dahil)

WEIGHT GAINER (KİLO ALDIRICILI PROTEİN TOZLARI)

-Twinlab Super Gainers Fuel 10 LBS (4.7 kg) Vanilyalı Kilo Aldırıcılı Protein Tozu TR Dist. Ürünü KARGO ÜCRETSİZ --> (stok sorunuz) 159 TL RAKİPSİZ FİYAT
    -Twinlab Super Gainers Fuel 2000 gr Vanilyalı Kilo Aldırıcılı Protein Tozu TR Dist. Ürünü KARGO ÜCRETSİZ --> 85 TL

-Weider Mega Mass 2000 (3000 gr) Çikolata/Vanilya --> 180 TL (Kargo dahil & Rakipsiz fiyat)
    -Weider Mega Mass 4000 (7000 gr) Çikolata/Vanilya --> 399 TL (Kargo dahil & Rakipsiz fiyat)

-Cyto Gainer 2726 gr Çikolatalı --> 170 TL (Kargo dahil)
    -Cyto Monster Mass 2700 gr Çikolatalı --> 150 TL (Kargo dahil)

-Muscletech Masstech 5 LBS (2268 gr) Vanilyalı Kilo Aldırıcılı Protein Tozu KARGO ÜCRETSİZ --> 135 TL (stok sorunuz)
    -Gaspari Real Mass 2.7 Kg Rich Vanilla --> 149 TL (Kargo dahil)
    -BSN True Mass 5.75 LBS (2600 gr) Çikolata/Vanilya/Çilek/Kremalı Kurabiye Aromalı - DÜNYANIN EN İYİ Kilo Aldırıcılı Protein Tozu TR Dist. Ürünü KARGO ÜCRETSİZ --> 170 TL (Kargo dahil)
    -SNI GLOBAL PRO MASS GAINER 8 LB / 3630 GR. ÇİKOLATA --> 129 TL (Kargo dahil)
    -Nanobolix Nanomass Gain 2,4 Kg Kilo Aldırıcılı Protein Tozu Çilek veya Çikolata (tadı çok lezzetli değil)--> 95 TL (Kargo dahil)
    -Ultimate Nutrition İso Mass Xtreme Gainer, 4,59 Kg Çikolata --> 260 TL (Kargo dahil)

AMİNO ASİTLER & BCAA

-Twinlab Amino Fuel 948 ml Sıvı Amino Portakal aromalı (15000 mg amino asit) SKT 2013--> 99 TL (stok sorunuz)
    -Twinlab Amino Fuel 1000 SIVI (15000 mg amino asit) (Sade, aroması portakal tadında) 473 ml --> 49 TL (Stok sorunuz)
    -Gaspari Amino Max 8000, 325 Tablet --> 99 TL (Kargo dahil) Her tablette 1600 mg vardır
    -Gaspari BCAA 6000, 180 tablet --> 80 TL
    -Ultimate Nutrition-BCAA 12000 Powder 400 gr. Toz 67 kullanımlık --> 99 TL
    -MHP A-Bomb BCAA+Glutamine+Arginine+AKG bileşenli 224 Tablet --> 175 TL (Kargo dahil)
    -Weider Amino 2200 mg 325 tablet --> 160 TL (Kargo dahil) Her tablette 2200 mg vardır.
    -Universal Amino 1900 110 tablet --> 49 TL (Kargo dahil)
    -Universal Nutrition Amino 2700 Mg 350 Tablet --> 120 TL (Kargo dahil)
    -Universal Nutrition Amino 2700 700 Tablet --> 199 TL (Kargo dahil)
    -Universal %100 Beef Aminos 400 Tablet --> 89 TL (Kargo dahil)
    -Multipower Süper Amino Likit 25 Ml X 20 Ampul --> 99 TL (Kargo dahil)
    -Multipower Amino 1600 300 Tablet --> 85 TL (Kargo dahil)

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnones -- 13 Ocak 2012; 14:11:22 >
  • Herkese merhaba ...

JOE WEİDER
    BSN
    ULTİMATE NUTRİTİON
    UNİVERSAL NUTRİTİON
    MUSCLE TECH

YUKARIDA YAZAN MARKALARDA DİLEDİĞİNİZ ÜRÜN EN İYİ FİYATLARLA SUNULACAKTIR.YALNIZCA KARGO ÜCRETLERİ ANLAŞMALI OLDUĞUM KARGO İLE SİZLERE DAHİL OLACAK.

BİRKAÇ ÖRNEK:

UNIVERSAL ANIMAL PAK: 94 TL.

UNIVERSAL BEEF AMİNO: 68 TL.

ULTIMATE-PROSTAR WHEY PROTEIN 2.39kg: 140 TL.

ULTIMATE-MUSCLE JUICE REVOLUTION 2.12: 82 TL.

UNIVERSAL ANIMAL PUMP: 115 TL.

UNIVERSAL-CREATINE POWDER 500gr: 64 TL.

ULTIMATE-CREATINE MONOHYDRATE 300gr: 43 TL.
  • Universal Nutrition Amino 2700 700 Tablet 170 tl.
  • Ben vücut geliştirme sporuyla 5 yıldır ilgiliyim ve bunun için protein tozu, amino asit vs gıda takviyeleri kullanıyorum daha önceki yaşantıma göre daha dinç ve sağlıklı hissediyorum kendimi. Bana şu ana kadar bi zarar vermediler aksine faydalarını gördüm şişirme bi vücut değil tabi benimki sonrasında da bi problem olacağını düşünmüyorum. Ürünlerin bozuk falan olduğundan bahsediyorsunuz ben ürünlerimi sporcu besinleri satanhttp://www.nutritalya.com sitesinden alıyorum ve şuana kadar çok keyifli alışveriş yaptım. Tavsiye ederim öyle bozuk ürünlerle uğraşmanıza gerek kalmaz kafayı duvardan duvara vurmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mmichael

Ben vücut geliştirme sporuyla 5 yıldır ilgiliyim ve bunun için protein tozu, amino asit vs gıda takviyeleri kullanıyorum daha önceki yaşantıma göre daha dinç ve sağlıklı hissediyorum kendimi. Bana şu ana kadar bi zarar vermediler aksine faydalarını gördüm şişirme bi vücut değil tabi benimki sonrasında da bi problem olacağını düşünmüyorum. Ürünlerin bozuk falan olduğundan bahsediyorsunuz ben ürünlerimi sporcu besinleri satanhttp://www.nutritalya.com sitesinden alıyorum ve şuana kadar çok keyifli alışveriş yaptım. Tavsiye ederim öyle bozuk ürünlerle uğraşmanıza gerek kalmaz kafayı duvardan duvara vurmazsınız

Kredi kartıyla değil de havale/eft şeklinde çalışıyorsanız ben daha uygun fiyatlara "TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖR" çıkışlı orijinal ürünleri temin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.