Bildirim
Protein+Karbonhidrat tozu Topaklanma

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Blender kullan. en yakın zamanda bi shaker edin. 5-10 lira arası birşey. -
Gainer aldın demek günde toplamda 6 ölçek alıyorsan 2*2*2 yerine 1*1*1*1*1*1 olarak almaya çalış Yarım yağlı süt ile bu sayede hem daha etkili oldugu söyleniyor hemde tek ölçek zaten hemen karışı veriyo ben öyle kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnBrg -- 22 Haziran 2013; 0:11:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RsnBrg
Gainer aldın demek günde toplamda 6 ölçek alıyorsan 2*2*2 yerine 1*1*1*1*1*1 olarak almaya çalış Yarım yağlı süt ile bu sayede hem daha etkili oldugu söyleniyor hemde tek ölçek zaten hemen karışı veriyo ben öyle kullanıyorum
Tavsiyen için sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: RsnBrg
Seninkinin tadı nasıl , Ben pek beğenmedim ... Çikolatalı içiyorum.
Kaç ml suya karıştırıyorsun ? -
Universal Gainfast 4.5KG Tadı baya güzel ben beğeniyorum erimiş dondurma gibi.
1 Ölçeğini 380Ml Yarım Yağlı süt ile içiyorum , günde 5 ölçek içiyorum -
Karbonhidrat tozlarıyla ilgili bilgiye bu adresten sahip olabilirsiniz.http://www.karbonhidrattozu.gen.tr/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X