Şimdi Ara

Prostatit belası (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
836
Cevap
26
Favori
301.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Varikoselde olabilir bende ... ürüloga gideceğim ama , bazı hastanelerde adam sağlam girip , hasta çıkıyor , ölü çıkıyor... Kime güvenebiliriz bu konuda?
  • Şu başlığı okumanızda fayda var.

    http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=161
  • Arkadaşlar , Meni Kültürü yapılacak , Bir Kağıda Meni Kültürü yazmş doktor , gönderdi... LAB'a ... Devlet Hastanesinde Sperm Testi yapılmaması düşündürücü sene olmuş 2015 Devlet Hastanesinde Sperm Testi yapmıyorlar.. BU kadar BERBAT bir sağlık sistemi olabilir mi???

    Spermiogram ve Semen testi olmak kaydı ile iki çeşit varmış, Ben ikisinide yaptıracagım... Siz hangilerini yaotırdınız?
  • başka bir forumda 6 kez enjeksiyon yaptıran biri çok daha kötü oldum diye yazmış.hayatım kaydı diyor resmen.yaptıracak arkadaşlar bir daha düşünsünler.doktorda pek ilgilenmiyormuş.
  • Beyler ben escortla ılıskıye gırdım preyı sonradan çıkarttım 3dk kadar oyle birlıkte oldum bugun ,kız temız gorunuyordu ama bılemem bi sorun olabılırmı ,büyük salaklık ettım,buradakılerı okuyunca korktum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle herkese gecmis olsun..

    Bugun ilk defa alarm caldiginda uyandim oncesinde hep saat 6-7ap arasi tuvalete kalkiyordum 3 gundur pros tea 4x4 kullaniyorum benim sorum acaba kullanana varmi herhangi bir yan etkisi var mi kisrirlik gibi bende meni azalmasi oldu gibi geldi psikolojikde olabilir bilmiyorum ama riske atmamak lazim kullanan yada duyanvarsa yardimci olabilir mi ?

    Burada ben 29 yasindayim ilk olarak 2010 da bel soguklugu gecirdim ozaman bir sikinti olmamisti 3. bel soguklugunu gcirdikten sonra yani 2014 haziran ayinda kalici sikayetlerim olustu o zaman askerdeydim revire gittigimde antibiyotik verip yollamislardi geceleri 4-5 kez tuvalete kalkiyordum ereksiyondan sonra yanma oluyordu makatta kasinti surekli sanirim o zaman mikrop prostata bulasti sanirim askerden sonra istanbulda ozel hastaneye gittim kamerayla bakmak gerek dediler 3000 tl karsiliginda arastirdim tehlikeli olabilecegini dusundum bu arada sikintilar devam ediyor gecleri idrara kalkiyorum falan tabi yediklerime gore sikayetler degisiklik gosteriyor o zamanlar algilaymamistim sonra baska hastaneye gitmeyi dusundum lutfi kirdar egitim ve arastirma hastanesine gittim orda doktorun asidtanlari muayne etti ben ozel hastanede yaptirdigim testleri goturmustum bu hastanede dedilerki ilacli rontgen yapmamiz gerek sonda taktilar ilaci bastilar rontgn cekildi falan bir hafta sonra sonjclari almaya gittim asistan dediki uretra darligi olusmus bel sogukluguna bagli olarak amelyatla acacagiz orayi dedi bende korktum amelyata gitmedim internette arastirirken uretra darligiyla ilgili gokcek iksir diye bisey buldum kullanmaya basladim ama bana pek iyi gelmedi 4 ay kullanilmasi gerektigi soylendi ama azaltmadigi icin devam etmedim benim sikayetlerim prostatite de benzedigi icin ben oyle oldugumh dusunuyorum halen bir urologa gidemedim artik yoruldum hastanelerde beklemekten dr levent beyin muaynanesine de gittim fakat kapidan girer girmez 200 tl istenince pek muayne olmak istmedim en azindan oncesinde bir tanisma konusma falan olmasini beklerdim cok profesyonelce gelmedi bana sanirim inceledikce bu hastaligin bir cozumu olmadigini goruyorum gordukce umutsuzluga kapiliyorum umarim bu prostat cayi iyi gelir kullanan varsa yorumlarini bekliyorum..

    Tekrar herkese Allah sifa versin..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mı yeni gelişme buluş
  • Arkadaşlar ayni durumdayız yardjmci olurmusunuz?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meni kültürüründe mikrop çikan var mi? Çiktiysa nasıl geçti hangi ilaçlari kullndi allah rizasi için yardim edin?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Meni kültürü enfeksiyon çikti yardjmci olurmusunuz. Ne yapsam geçmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,prostatit ile ilgili bir site var: http://kronikprostatit.org/index.php

    buralarda oyalanmayın.bu foruma üye olup derdinize çözüm bulabilirsiniz.
  • 15 yıllık prostat hastası olarak bu sitedeki bilgileri çok yararlı buldum. Genellikle 40 yaşından sonra ortaya çıkan bu hastalıktan korunmak için yaşı ne olursa olsun bütün erkekler bu hastalık konusunda bilgi sahibi olmalı ve genç yaşlardan itibaren yaşamını ona göre düzenlemeli. Çünkü 4 erkekten 3'ünü bekleyen bir sıkıntı. Örneğin ayaklarını üşütmemeli, küçük tuvaletini kesinlikle bekletmemeli, alkol, acı, baharatlı yiyecekler, ekşi gıdaları fazla tüketmemeli. Bir takım ilaçlar var ama hepsi de yan etkileri kalbi etkileyen ilaçlar. Yani yıllar boyu kullanmak pek mümkün olmayabilir. Ameliyatlar az da olsa riskleri var. Ve genellikle 60 yaşından sonraki hastalara tavsiye ediyorlar. Çünkü ikinci bir kez yapmak zor, çünkü genellikle bir daha sorun olmasın diye prostat bezinin tümünü çıkarıyorlar. Ameliyat olacaksanız mutlaka çok tecrübeli birine olun. Benim gibi ameliyatı geciktirmek istiyorsanız ve prostat ilaçları-bitkiseller (ısırgan ekstresi, propolis vs) de dahil çarpıntı yapıyorsa aşağıdaki tedaviyi uygulayın. Greenlight ameliyatı için bilgi edinmek amacıyla yabancı forumları okurken aşağıdaki mesajla karşılaştım. 15 gün önce neredeyse ameliyat olma zamanım geldi artık derken yine vazgeçtim. Çünkü bu yöntem işe yaradı.

    Swollen Prostate Relief
    When I suffer from BPH for any reason I find a great deal of relief from a warm water enema. Use some baking soda in the water . You can use a large volume ear syringe of about 4oz. Fill the syringe about 3 or 4 times and lay back in a warm bath if possible. It will not be hard to retain the enema since it is not a large volume or very stimulating like a soapy solution for constipation relief. The warmth will reduce the swelling and relieve the discomfort. When you are ready to use the toilet, do not strain let it leave you on it's own. You will probably urinate while it leaves you ,and urinate a lot easier after. This always helps me and may help you. Good Luck, Allen 55

    İngilizce öğretmeni olduğum için bu metni sizin için şöyle çevirelebilirim. Yaşıtım olan Allen "Ne zaman herhangi bir sebeple prostatım şişse sıcak su lavmanı ile rahatlarım"., diyor. Tarifini kendi uygulamamla beraber şöyle özetleyebilirim. Yarım litreden biraz fazla sıcak suya (40-45 derece) 2 tatlı kaşığı karbonat veya kabartma tozu ekleyip karıştırın. Kulak yıkama şırıngası veya beslenme şırıngası gibi büyükçe bir şırıngayla bütün suyu, şırınganın büyüklüğüne göre 5-6 defa da makattan yan yatar vaziyette içeri verin. Şırınganın rahatsızlık vermemesi için bir parça krem kullanabilirsiniz. İster yattığınız yerde isterseniz sıcak su dolu bir küvette 20 dakika kadar bekleyin. 10 dakika sonra büyük abdestiniz gelmiş hissi duyarsınız. 2-3 defa bu şekilde kendinizi tutun. Sonra tuvalete gidin. İshal gibi çıkarsınız. 2 saat içinde 1-2 defa yine aynı şekilde yumuşak olarak çıkarsınız. Hem bu ihtiyaçlarınızı giderirken hem de sonrasında idrar çıkışınızın iyice düzeldiğini göreceksiniz. Çünkü sıcak su özellikle ayaklarınızı üşüttüğünüz için şişen prostatınızı yumuşatır. Ben 15 gündür eskisine göre çok rahatım. Ameliyattan şimdilik vaz geçtim. Doktorlar da prostat şikayeti olanlara sıcak su dolu küvete girin diyorlar.

    Daha önce 3 defa globa girdim. Yani idrara yapamadığım için idrar torbam patlamasın diye acile gidip sonda taktırmak zorunda kaldım. İlkinde sadece kontrol için prostat ultrasonu çektirmek için sıra beklerken 1.5 litre suyu içtikten sonra idrarımı 1 Saatten fazla tutmak aptallığı yaptığım için başıma gelmişti. İkincisi ise işe gideceğim diye sondayı 1 gün sonra çıkarttırdığım için 3 gün sonra geldi. Üçüncüsü ise 2 yıl sonra bu Haziran başında yasak olmasına rağmen bisiklete bindiğim günün akşamı kalp çarpıntısı şikayetiyle acile gittiğimde, çarpıntıdan dolayı sık tuvalete çıkmak zorunda kaldığım zaman globa girdim. Yukarıdaki yöntemi yeni öğrendim. Önceden bilseydim bu globların hiç birine girmezdim. 2 glop gören her prostat hastası ameliyat olmalı diyorlar. Ben yaşım erken diye şimdilik erteliyorum. Ancak daha ne kadar erteleyebileceğimi bilmiyorum. Çünkü kalp çarpıntımın sebeplerinden biri de prostat şikayetim. Gecede 2-3 defa kalkınca uyku kalitesi düşüyor, bu da kalbinizi yoruyor.

    Bu yöntemi ne kadar sıklıkla uygulayabileceğimi bir dahiliye doktoruna henüz soramadım. Çünkü kışın ister istemez insan ayaklarını üşütebiliyor. Yazın da klimalardan uzak durmak gerekiyor.
  • arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır bu bela ile uğraşıyorum, kullandığım hiçbir antibiyotik fayda etmedi. en son 2015 temmuz ayında bir arkadaşın tavsiyesi ile sülük yaptırdım. belki inanmayacaksınız ama şikayetlerim %90 azaldı. inanılmaz faydasını gördüm. ben denemenizi tavsiye ederim.
  • ozkanhoca kullanıcısına yanıt
    sıkıntınız tam olarak neydi sülükleri nasıl ve nereye uyguladınız kaç tane vsvs..
  • Beyler biraz hort olacak ama, bende de 1 ay önce peniste kaşıntı vardı. 1 ay dayanabildim. Kaşınmalar kesildi ama penisin ucunda batmalar yanmalar da oluşmaya başlamıştı ve ürolojiye gittim. Doktor mantar var dedi. Dermovate isimli bir krem kullanmamı önerdi 10 gün boyunca. 5 gündür bu kremi kullanıyorum fakat penis ucunda batma ve yanma halen devam ediyor. Cinsel ilişkim de olmadı ama nedenini çözemedim. Başına böyle bir şey gelmiş olan ya da herhangi bir fikri olan varsa paylaşırsa çok çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akıncıxx

    Ozan sende hem antibiyotiklere karşısın hem bitkisel kürlere nasıl olacak bu iş:)) Şaka bir yana brokoli kürü bende her anlamda müthiş etki gösteriyor.

    Brokoli kuru bende de cok iyi etki gosteriyor.. Allah razi olsun ibrahim saracoglundan paso dua ediyorum ona.. Yilda bir 7 gun yapıyorum geciyo.. Bu yil brokoli degil melisa karabas yapicam bakalim etkilerini yazarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezerken gördüm konuyu beyler bu prostat konusunda ibni sinanın tıp kanunu kitabında okumuştum bazı bitkisel tedaviler öneriyordu o kitapda ki tedavileri bir araştırın derim belki işinize yarar, sonuçta işe yarıyor ki tavsiyeleri avrupada 700 yıl okutuldu yazdığı tıp kitabı. prostat sorunu ile ilgili bir bitkiyi kaynatıp suyunun içilmesi tarifini veriyordu şuan hatırlamıyorum bitkinin adını malesef ama bir araştırın derim
  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 1:8:53 >
  • Allah şifa versin kardeşim . Ardıç veya meşe yaprağı iyi geliyordu sanrm tam emin değilim bi araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up cekeyim



    Kronikprostatit forumuda guzel arkadsslar



    Aksam. Yazicam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.