Şimdi Ara

ProPratik Muhasebe Yazılımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Şirketimiz, kullandığı propratik kırmızı paket muhasebe programını zamanında linkbilişimden almıştı. Geçen gün programın kurulu olduğu bilgisayara format atıldı. Formattan önce programın ilgili yedekleri alındı. Fakat formattan sonra program kurulunca ilk açılışta, ürün kodu ve ilgili ürünün lisansı otomatik girilmiş olarak küçük bir pencerede ekrana geliyor ve 16 haneli açılış kodu istiyor.ürünü satan ve destek sağlayan linkbilişim web sitesinde açılış kodunun servis elemanlarının aranarak sağlandığı falan yazıyor.

    İşte sorun burada başlıyor. Gelin görün ki yazılımı satan yılların firması kepenk kapatmış.yetkili kimseye ulaşılamadığı gibi yardım edebilecek bir müslüman bile yok. elimizde açamadığımız kullanamadığımız yadeklerle kala kaldık. Bu konuda bildiğiniz bilgisi olan var mıdır veya programın yedeklerini yani şirketin kayıtlarını açabilecek rapor alabilecek defter dökümü yabilecek birisini tanıyan var mı?







  • sağdan soldan duydukları lisanslama politikasıyla çalışan küçük şirketler ve yarattığı sorunlar biraz daha detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım, ne yedeği aldınız mesela db kayıtları var mı elinizde?
  • ilginiz için teşekkür ederim 2-3 gün oldu sorunu çözeli buraya yazmayı unuttum kusura bakmayın. yazılımı satan şirket iflas etmemiş de taşınmış ama çokta devam edebilecek gibi gözükmüyor. zar zor kendilerine ulaşabildik yardımcı oldular ve programın istediği açılış kodunu verdiler. gerçi son yardımları oldu. verimizi ilgili defterlere yazdırdık ve o porgramla yollarımızı değiştirdik artık. tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. iyi günler dilerim...
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Kazım Propratiğin yeni müdürüğün şirketi alalı 6 ay oldu daha önce bu firmada calışıyorduk dediğinizde haklı olabilirsiniz ama şuan icin hic bi sıkıntı yok her an ulaşabilirsiniz ve bu programı kullanan şuan MİLLİ PİYANGO, MAKRO MARKET, AKGÜN YAZILIM BİLGİSAYAR, KİLLER MAĞZACILIKLAR DİĞER REFERANSLARIMIZ
    http://linkbilisim.com.tr/Default.aspx öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.