Şimdi Ara

Propecia Kullanmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bir konu açmıştım. Saç dökülmesiyle ilgili. Propecia adlı bir ilaç duydum ve bu ilaç saç dökülmesini hem engelliyor hende yanında diğer yardımcı ürünler kullanılırsa saç çıkartıyormus. Ancak bu ilacın dezavantajı var. Kuşu öldürüyormuş bu ilaç. Arkadaşlar daha önceden bu ilacı kullanan arkadaşlarda nasıl bir sorun oldu. Gerçektende yararlı oluyor mu ? Daha önceden kullanan arkadaşlar var ise ve deneyimlerinin paylaşabilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verifyersin -- 2 Ekim 2008; 13:52:02 >

• Yok mu yardımcı olacak
  • Up
  • kuş öldükten sonra sırma saçlı olsan ne olcak
  • kuş muş ölmüyor. ben 9 aydır propecianın eşdeğer ilacı proscarı kullanıyorum (çok daha ucuz) hiçbir yan etkisini göremedim. bence birçok forumda propecianın zararları çok abartılıyor. rahat ol...
  • Eczaneden 1 proscar bide neşter al.Sonra her bir tableti 4'e bölerek iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kuş muş ölmüyor. ben 9 aydır propecianın eşdeğer ilacı proscarı kullanıyorum (çok daha ucuz) hiçbir yan etkisini göremedim. bence birçok forumda propecianın zararları çok abartılıyor. rahat ol...

arkadaşım sende etkisi gözükmedi diye millette de mi gözükmeyecek, kuşu ölen birçok insan var, onlar adına konuşamazsın, gir internette araştır, 2. olarak benim de saçlarım döküldü yaş 23, sakın hiç bir şey kullanmayın, amerikalı uzman cnn turkde açıkladı erkek tipi saç dökülmesinin çözümü yok dedi, ama proscar filan işe yarar ömür boyu kullanacaksın, bıraktığın gibi dökülmeye başlar, bu arada kuşun ölürse ne yapacaksın, hayatın anlamı kalıcak mı sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Antidepresan kullanmalımıyım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yokmuş.paran ve sabrın olduktan sonra o dökülen saçların kat be kat fazlasıyla kazanırsın.Tabii bunun için sırf 200 ytl bütçe ayırlmalısın.örneklerini gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

nasıl yokmuş.paran ve sabrın olduktan sonra o dökülen saçların kat be kat fazlasıyla kazanırsın.Tabii bunun için sırf 200 ytl bütçe ayırlmalısın.örneklerini gördüm

şeylerini de gördün mü, millet bu proscar için site yapıyo iktidarımız gitti diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606
    şeylerini de gördün mü, millet bu proscar için site yapıyo iktidarımız gitti diye

Afedersin ama sen gordun mu seylerini bu kadar kesin konusuyorsun? Internette o kadar bilgi var ki bunlarin gercekliginden emin olamiyoruz. Her ilacta oldugu gibi bu ilacta da kullananlarin bir cogu olumlu yorumlar atarken, bir cogu da olumsuz yorumlar atmis. Bunun nedenleri var. Sigara ve alkolun de ejekulasyon bozukluklarina yol actigi tescillenmesine ragmen, nedense hic birimiz bu konuda konusmuyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Geçenlerde bir konu açmıştım. Saç dökülmesiyle ilgili. Propecia adlı bir ilaç duydum ve bu ilaç saç dökülmesini hem engelliyor hende yanında diğer yardımcı ürünler kullanılırsa saç çıkartıyormus. Ancak bu ilacın dezavantajı var. Kuşu öldürüyormuş bu ilaç. Arkadaşlar daha önceden bu ilacı kullanan arkadaşlarda nasıl bir sorun oldu. Gerçektende yararlı oluyor mu ? Daha önceden kullanan arkadaşlar var ise ve deneyimlerinin paylaşabilirlerse sevinirim.

Bunu bu sekilde alakasiz insanlar ile gorusecegine, sana nacizane bir oneri de bulunayim. Konunun uzmanlari ile gorusup senden istedikleri tahlilleri(istemeyebilirler) yapip, uzmanlar kontrolunde ilaci kullanman. Yoksa burada bulacagin cevaplar kuvvetle ihtimal seni yaniltacaktir. Sonucta konu senin sagligin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.