Şimdi Ara

Promosyon kartlarını bir arada tutan uygulama: Stocard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Market, teknoloji mağazaları, kozmatik ve giyim mağazaları, hepsinin de bir promosyon kartı mevcut. Kimisi kullandıkça puan verirken, kimisi de özel indirim fırsatı sunuyor. Bu kartlardan hiç olmasa bir tanesi hemen hemen herkesin cüzdanında vardır. Stocard uygulaması cüzdanınızda bulunan promosyon kartlarınızı tek bir uygulama içerisinde bulundurarak cüzdanınızda yer açmanızı sağlıyor.
     
     
    Stocard'ın kullanımı çok basit. Örneğin market alış verişlerinizde kullandığınız, bir kart var. Uygulamayı açıp kart ekleme butonuna basarak kart ekleme menüsüne geliyoruz. Önünüze kartlar listesi gelecek. Oradan kartı veren şirketi seçin, eğer yoksa da diğeri seçin. Daha sonra kartın üzerindeki barkodu uygulamanın kamerasına okutun. Stocard, barkodu okuyup, aynı barkodu kendi içerisinde  oluşturacaktır. Eğer kartın üzerinde barkod yoksa, kart numaralarını girerek barkodu oluşturabilirsiniz. Uygulama, birden fazla kart tanıtmanıza olanak sağlıyor. Bu yüzden market, kozmatik, tekstil v.b. tüm kartlarınızı yükleyebilirsiniz. Tüm işlemleri bitirdikten sonra artık, alış veriş sırasında Stocard'ı açarak hangi kartı sunmak istiyorsanız seçin ve kasiyere verin. Sistem bu kadar basit. 
     
     
     
    Uygulama iOS ve Android marketlerde ücretsiz olarak indirilebiliyor.  Stoard'ı indirmek için aşağıda bulunan bağlı olduğunuz uygulama marketinin linkine tıklayabilirsiniz.
     







  • İyi de bu kartların çoğu barkod değil direk manyetik okuma yapılıyor. Kartları fiziksel olarak saklayacak kart vardı bir tane ama o da Türkiye’de yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağırlıklı olarak cep telefonu ve/veya e-posta sistemine dönmüş durumda.

    Girişim mantıklı ve güzel ama dediğim gibi cep telefonu ile yeterli oluyor artık.
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Nfc ve rfid'li kartlar, kapı kilitleri vs. için Cards diye bir uygulama var. NFC varsa doğrudan kartı telefona kopyalıyor ama deneme fırsatı bulamadım. (kredi ve banka kartları da eklenebiliyor ama eklemenizi tavsiye etmem. her ne kadar Google onaylı uygulama olsa da, tüm kart bilgileriniz "hacklendik" ayağına sağda solda kullanılabilir. eklerseniz sadece alışveriş merkezi kartı gibi gözden çıkartılabilir kartları ekleyin"https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cardsapp.android

  • Fuze den bahsediyorsunuz sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsmini tam hatırlayamadım şimdi. Sway gibi bir şeydi. Üzerinde lcd ekranı var kartın. Tüm kartlarınızı (banka kartı dahil) yüklüyorsunuz, hangisini kullanacaksanız seçip kullanıyorsunuz. Çipli kartları da tanıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carrefour kartı eklemiştim ama kasa uygulamanın verdiği barkodu okumuyordu her seferinde kasiyerin elle yazması gerekiyordu zaten artık çoğu yer telefon numarası kullanmaya başladı sildim bende uygulamayı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.