Bildirim
Prolimatech'in işlemci soğutucusu Megahalems Rev.B mavilere büründü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AMD desteği yokmu ?? -
bu soğutucunun momentini hesaplayınca kasa otomatikman yan yatıp pcdeki sorunları çözecek gibime geliyor...
-
H100 vb. hazır ve kapalı devre cpu sıvı soğutma kitleri artık alınabilir fiyatlara geldiği için anakartın üzerine bu tarz devasa soğutucular takmaya pek gerek kalmadı bence. Modüler sıvı soğutma kullanmasaydım tr piyasasında alacağım tek hazır soğutucu h100 olurdu herhalde.
-
B'nin mavi renkli versiyonu kısa bir süre önce ortaya çıktı.
-
Bana Türkiyede 1 tane Prolimatech ürünü satan yer gösterin.
-
Bu cihaz orman yangınlarını bile söndürür.
-
Zamanında tek blok olarak efsaneydi Megahalems.Şimdi stoklara girsin bu müzelik olsun diye kullanmasamda alacam bir tane
Prolimatech ürünleri belli bir süre geçtikten sonra sıfırını bulmak imkansız neredeyse. -
selcuk_tr_31 sana katılıyorum :) Ayrıca su soğutma diye birşey var hem sessiz hemde performanslı ne gerek var bu kadar ağır ve büyük soğutuculara ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eraykarataş
AMD desteği yokmu ??
amd'yi sallamıyorlar artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
quote:
Orijinalden alıntı: eraykarataş
AMD desteği yokmu ??
amd'yi sallamıyorlar artık
Cüzdan Dostu AMD -
Paso çalışsınlar intel halbuki şu 2012 senesinde ne kadar tanıdığım varsa hepsi işlemci olarak AMD seçmiştir, arkadaşında belirttiğğin hem cüzdan dostu+performans
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X