Merhaba Arkadaşlar ; teknolojiyi yakın takip etmeye çalışsam da maalesef projeksiyon ve ses sistemleri konusunda yeterli güncel bilgiye sahip değilim..Anlayan arkadaşlardan tavsiyelere ihtiyacım var..Orta kalite Doğru sistem almak istiyorum..
Öncelikle ;
[B]EPSON - TW-5910 Full HD / 3D[/B] cihazım var , aylardır bende ama işlerimin yoğunluğundan ve konuya çok hakim olamadığımdan hep ertelemiştim.
Dune HD Base 3D Media playerim , Synology NAS Serverim var ( Ortalama 30 TB Arşivim mevcut )
Uydu Alıcısı Olarak da [B]VU+ Duo2[/B] Uydu Alıcım , [B]samsung 55d7000[/B] LED TV'im var..
Benim Motorlu perdeye , Askı Aparatına , Bu işi yapması bilen bir kurulumcuya ve tam netleştiremedim HDMI çoklayıcı , Spilitter ( kestiremiyorum ne lazım - amacım tüm donanımları yani uydu alıcısı-media player sök tak yapmadan projeksiyonda kullanmak neye ihtiyacım var kestiremedim onu )
Ve abartılı olmayan ama 3d destekli kaliteli ses veren bir sinema sistemine ihtiyacım var , projeksiyonada bağlamak istiyorum..
İnternetten baktığım kadarıyla almayı düşündüğüm ürünler ;
Sizlerden ricam şu ; ben öylesine baktım , ortalama verdiğim linklerde almayı düşündüğüm fiyatlar belli..Şunu alacağına şunu al , şunu sakın alma gibi tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var..
İlgilenen tüm dostlara şimdiden teşekkürler..
[B] [/B]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme