Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
530.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontrast 15000.1 yazıyor linkte.aslında 4000.1 mis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bu ürün daha iyi.hdmi çıkışı dışında eksiği yok gibi.fiyata göre iyi bir cihaz.
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Viewsonic PJD5132 3000 Ansi Lumen Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5132-projeksiyon,41009.html

• sağol hocam vatandan kanlı canlı almak daha iyi olcak sanırım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.hayırlı günlerde kullanırsınız inşaallah.
    Iyi geceler.

• Şunun için ne dersiniz. Sınıfta yazı yazılabilecek kadar aydınlık ortamda izlenebilir bir görüntü elde edebilir miyiz?
  • Merhabalar
    Sonunda projeksiyonu almaya karar verdim (promacto X09) ve dün geldi. Ürünü kargodan teslim alıp açtığımda küçüklüğü kafamda soru işareti bırakmıştı, çünkü marka hakkındaki tereddütlerime bu kadar küçük bir cihazdan film izlemek için gerekli performans alamama korkusu da eklenmişti. Saat 16:00 gibi daha güneş batmadan tripot montajını yapıp 2,8 m den 2,5 m genişliğinde bir görüntü aldım. Oda güneşi direkt gördüğü için film izleme konusu sıkıntılı ancak netlik oldukça etkileyiciydi. Ama açıkça belirtmek gerekir odanın ışık alması bu cihazda sunumu kesinlikle etkilemez.
    Daha sonra saat 22:00 gibi tamamen karanlık ortamda projeksiyonu açtım. Medya player HDMI bağlantısıyla 720 p Walking Death 1. sezonunu izlemeye başladım. Sonuç tamamen beklediğimden çok çok iyiydi. Ne gosth nede gökkuşağı efekti vardı. Renklerde en ufak patlama görülmüyordu. 2,5 m genişliğinde dev ekranla adeta evimde gerçek bir sinema izliyordum. Sonuç bir gecede 1 sezon bitmişti.:)
    Alacak olanlara gözü kapalı olarak almalarını tavsiye edebileceğim bir cihaz. 700 lümen oldukça tatmin edici. Siyah konusunda daha iyisinin bu cihazdan beklemek kesinlikle haksızlık olur. 3d performansını daha denemedim ama en kısa zamanda onunlada ilgili yorumlarımı aktaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemhandogan

Merhabalar
    Sonunda projeksiyonu almaya karar verdim (promacto X09) ve dün geldi. Ürünü kargodan teslim alıp açtığımda küçüklüğü kafamda soru işareti bırakmıştı, çünkü marka hakkındaki tereddütlerime bu kadar küçük bir cihazdan film izlemek için gerekli performans alamama korkusu da eklenmişti. Saat 16:00 gibi daha güneş batmadan tripot montajını yapıp 2,8 m den 2,5 m genişliğinde bir görüntü aldım. Oda güneşi direkt gördüğü için film izleme konusu sıkıntılı ancak netlik oldukça etkileyiciydi. Ama açıkça belirtmek gerekir odanın ışık alması bu cihazda sunumu kesinlikle etkilemez.
    Daha sonra saat 22:00 gibi tamamen karanlık ortamda projeksiyonu açtım. Medya player HDMI bağlantısıyla 720 p Walking Death 1. sezonunu izlemeye başladım. Sonuç tamamen beklediğimden çok çok iyiydi. Ne gosth nede gökkuşağı efekti vardı. Renklerde en ufak patlama görülmüyordu. 2,5 m genişliğinde dev ekranla adeta evimde gerçek bir sinema izliyordum. Sonuç bir gecede 1 sezon bitmişti.:)
    Alacak olanlara gözü kapalı olarak almalarını tavsiye edebileceğim bir cihaz. 700 lümen oldukça tatmin edici. Siyah konusunda daha iyisinin bu cihazdan beklemek kesinlikle haksızlık olur. 3d performansını daha denemedim ama en kısa zamanda onunlada ilgili yorumlarımı aktaracağım.

hocam hayırlı olsun. nereden aldığınızı söyler misiniz?

• bilgeolun kullanıcısına yanıt
    Promactonun kendi sitesinden
  • quote:

kaça aldınız acaba ? karta taksit olayı var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

quote:

kaça aldınız acaba ? karta taksit olayı var mı ??

peşin 1400
  • Acer projeksiyonum var açılıyor yazı yazıyor ama bilgisayardaki görüntüyü çıkarmıyor. Açarken belli bir sırayı mı takip etmeliyim. Nedeni ne olabilir.
  • arkadaşlar bu beyaz noktalar ve siyahlık problemi neden kaynaklı olabilir acaba bilgisi olan var mı?? Projeksiyon markası: BENQ MP575  PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA
     PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 30 Ekim 2013; 19:59:49 >

• shapsgh S kullanıcısına yanıt
    dlp çip kirlenmiş olabilir temizletmek gerekebilir
  • DLP çipte ölü pikseller var ,çip değişmeli. Yenisi takılırken acemice takılırsa bir süre sonra yeniden oluşur. Pahalı bir parça lambada eskimişse yeni cihaz almak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 11 Kasım 2013; 22:09:23 >
  • Herkese selamlar.Projeksiyon almak istiyorum ama kafamda bazı sorular var.

Bilgisi olan arkadaşlardan ricam olacak aklımdaki sorulara cevap için.

Öncelikle projeksiyonu evde sinema izlemek için kullanacağım..

-Hd veya full hd olması arasında ciddi fark var mı ? bu fark tv lerdeki kadar gözle görülür mü ??

-lümen en az kaç olmalı ev için 700 ev için yeterli midir mesela ?

-kontrast kaç olmalıdır en az ?

-her projeksiyonda usb den direkt oynatma özelliği mevcutmudur

-manuel ayar var mıdır ? yoksa ileri geri çekerek mi görüntüyü ayarlıyoruz projeksiyonlarda

şimdilik aklıma takılanlar bunlar.

bir kaç model gördüm bunlar bana yeter mi ?? karşılaştırma yaparsanız işlemcisi , lambası kontrast vs hangisini tavsiye edersiniz ?? fiyat performans olarak genel bir sıralama yaparsanız sevinirim

1-

2-

3-

4-
    Viewsonic PJD5533W HD Projeksiyon Cihazı
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

ya da sizin tavsiye edeceğiniz başka bir ürün var mı ??

fiyat en fazla 1300-2000 tl arası

• quote:

Herkese selamlar.Projeksiyon almak istiyorum ama kafamda bazı sorular var.

-Hd veya full hd olması arasında ciddi fark var mı ? bu fark tv lerdeki kadar gözle görülür mü ??

-manuel ayar var mıdır ? yoksa ileri geri çekerek mi görüntüyü ayarlıyoruz projeksiyonlarda

bir kaç model gördüm bunlar bana yeter mi ?? karşılaştırma yaparsanız işlemcisi , lambası kontrast vs hangisini tavsiye edersiniz ?? fiyat performans olarak genel bir sıralama yaparsanız sevinirim

1-http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-fiyati,71188.html#ProductTechnicalProperties

2-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5234-projeksiyon,41006.html#ProductTechnicalProperties

3-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pro8200-full-hd-hediyeli-projeksiyon-fiyati,20484.html#TabPanelStart

4-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

Görüntü kaynağınızın kalitesine göre HD ve Full HD arasında farkı hissedebilirsiniz.
    700 ansi ortamı karartırsanız yeterli olabilir. burada projeksiyon ile perde arasındaki mesafe de önemli. mesafe arttıkça parlaklık düşecektir.
    kontrast ne kadar yüksek olursa renklerdeki doygunluk o kadar artar. özellikle karanlık sahnelerde bunu hissedersiniz. yada kardaki ayak izlerinden de anlayabilirsiniz. siyahın ve beyazın tonlanması ile iligli bir durum.
    her projeksiyonun usb girişi yoktur. olanlar da her formatı desteklemez.
    zoom ile iligili soruya gelecek olursak projeksiyonlarda belirli bir zoom aralığı vardır. bu yeterli olmazsa cihazı ileri geri çekerek görüntü büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

1 Promacto Pro X10 u bu hafta inceledim. cihazda yok yok. tek dezavantajı lamba parlaklığının biraz düşük olması. Fakat ortamı karartınca güzel bir görüntü alabilirsin. Cihaz ile birlikte yok ama internet kullanacaksanız klavyesini de edinmelisin. elektrikler kesilse bile yaklaşık 1 saat daha kullanmaya devam edebilirsin
    2 Viewsonic PJD5234 ü önermem. 4:3 formatlı prezantasyonlar için tasarlanmış bir model.
    3 Viewsonic Pro8200 full hd ama 3d olmaması handikap bunun yerine çözünürlüğüne rağmen X10 daha mantıklı.
    4 Viewsonic PJD5533W alternatif olabilir. X10 a göre parlaklığı yüksek fakat lamba LED olmadığı için ömrü X10 a göre kısa

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

1-

2-

3-

4-
    Viewsonic PJD5533W HD Projeksiyon Cihazı
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

Görüntü kaynağınızın kalitesine göre HD ve Full HD arasında farkı hissedebilirsiniz.
    700 ansi ortamı karartırsanız yeterli olabilir. burada projeksiyon ile perde arasındaki mesafe de önemli. mesafe arttıkça parlaklık düşecektir.
    kontrast ne kadar yüksek olursa renklerdeki doygunluk o kadar artar. özellikle karanlık sahnelerde bunu hissedersiniz. yada kardaki ayak izlerinden de anlayabilirsiniz. siyahın ve beyazın tonlanması ile iligli bir durum.
    zoom ile iligili soruya gelecek olursak projeksiyonlarda belirli bir zoom aralığı vardır. bu yeterli olmazsa cihazı ileri geri çekerek görüntü büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

1 Promacto Pro X10 u bu hafta inceledim. cihazda yok yok. tek dezavantajı lamba parlaklığının biraz düşük olması. Fakat ortamı karartınca güzel bir görüntü alabilirsin. Cihaz ile birlikte yok ama internet kullanacaksanız klavyesini de edinmelisin. elektrikler kesilse bile yaklaşık 1 saat daha kullanmaya devam edebilirsin
    2 Viewsonic PJD5234 ü önermem. 4:3 formatlı prezantasyonlar için tasarlanmış bir model.
    3 Viewsonic Pro8200 full hd ama 3d olmaması handikap bunun yerine çözünürlüğüne rağmen X10 daha mantıklı.
    4 Viewsonic PJD5533W alternatif olabilir. X10 a göre parlaklığı yüksek fakat lamba LED olmadığı için ömrü X10 a göre kısa

öncelikle çok teşekkür ederim açıklamaların için.

2 ve 3 ü eledim o zaman.

1 ve 4 arasında kaldım otomatikmen.. Sen olsan ikisi arasında hangisini seçerdin ? 4 ü seçsem lamba değiştiriliyor mu evet ise fiyatları ne durumda bittiği zaman değiştirmek istesem olur mu ? perde hediyeli ve özellikleri gayet iyi ama promacto da gayet özellikli active 3 d usb den direkt 3 d oynatma vs.. tek eksisi lamba parlaklığı gözüküyor

çok arada kaldım bu 4 seçenekten başka projeksiyon da olabilir varsa bildiğiniz

mesela bunları da gördüm

optama epson ve benQ

Benq MW519 HD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-mw519-projeksiyon-fiyati,36937.html

Optoma GT750-XL 3D HD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/optoma-gt750-xl-projeksiyon,32270.html

Epson EH-TW550 HD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw550-projeksiyon,37005.html

sen olsan seçimin ne olurdu ??

sana zahmet verdim kusura bakma teşekkürler şimdiden..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

1-http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-fiyati,71188.html#ProductTechnicalProperties

2-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5234-projeksiyon,41006.html#ProductTechnicalProperties

3-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pro8200-full-hd-hediyeli-projeksiyon-fiyati,20484.html#TabPanelStart

4-http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

öncelikle çok teşekkür ederim açıklamaların için.

2 ve 3 ü eledim o zaman.

1 ve 4 arasında kaldım otomatikmen.. Sen olsan ikisi arasında hangisini seçerdin ? 4 ü seçsem lamba değiştiriliyor mu evet ise fiyatları ne durumda bittiği zaman değiştirmek istesem olur mu ? perde hediyeli ve özellikleri gayet iyi ama promacto da gayet özellikli active 3 d usb den direkt 3 d oynatma vs.. tek eksisi lamba parlaklığı gözüküyor

çok arada kaldım bu 4 seçenekten başka projeksiyon da olabilir varsa bildiğiniz

mesela bunları da gördüm

optama epson ve benQ

http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-mw519-projeksiyon-fiyati,36937.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/optoma-gt750-xl-projeksiyon,32270.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw550-projeksiyon,37005.html

sen olsan seçimin ne olurdu ??

sana zahmet verdim kusura bakma teşekkürler şimdiden..

Özelliklerinden dolayı Promacto yu tercih ederdim.

• El Guapo kullanıcısına yanıt
    700 ansilumen ev kullanimi icin yeterlidir.bende 500 ansilumen Acer k330 var.gece film izlerken lambalari kapatip eco mod (350 ansilumen) da kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venividivici

700 ansilumen ev kullanimi icin yeterlidir.bende 500 ansilumen Acer k330 var.gece film izlerken lambalari kapatip eco mod (350 ansilumen) da kullaniyorum.

rica etsem uygun bir zamanda foto ekleyebilir misin ?? özellikle eco modda.
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.