Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bensinema ile uğraşan, birkaç yerde sinema yazıları yazan biriyim.
    Bütçe azlığından dolayı Acer X1160 almayı düşünüyorum. Görümtü kalitesi nasıl olur Divx ve Dvd filmlerde?
    Görünt dağılması yaşar mıyım? Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?
    Bütçem mak. 1000 ytl..
    Kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim.
  • dostum acer'a alternatif olabilir bi incele istersen.

www.istanbulbilisim.com.tr
    Sony VPL-ES4 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-ES4-LCD-PROJEKSIYON,1296.html

Sony VPL-EX4 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-EX4-LCD-PROJEKSIYON,1295.html

Panasonic PT-LB51 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-LB51-LCD-PROJEKSIYON,1188.html

Sanyo PDG-DSU20 DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PDG-DSU20-DLP-PROJEKSIYON,3284.html

Sanyo PLC-XW55 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PLC-XW55-LCD-PROJEKSIYON,1704.html

Toshiba TDP-S35 DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_TDP-S35-DLP-PROJEKSIYON,1052.html

Toshiba TLP-XD2000 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_TLP-XD2000-LCD-PROJEKSIYON,1054.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor -- 8 Ocak 2008; 1:37:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Zamett

Merhaba. Bensinema ile uğraşan, birkaç yerde sinema yazıları yazan biriyim.
    Bütçe azlığından dolayı Acer X1160 almayı düşünüyorum. Görümtü kalitesi nasıl olur Divx ve Dvd filmlerde?
    Görünt dağılması yaşar mıyım? Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?
    Bütçem mak. 1000 ytl..
    Kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim.

1000 YTL ye kadar daha kaliteli bir marka secebilirsiniz. Sanyo PDG-DSU20, Toshiba TDP-S35
  • benq w100 1000 ytl , infocus in72 1250 ytl, infocusun fan sesi çok daha az siyah seviyesi de çok daha iyi ve paranız varsa 250 ytl farka fazlasıyla değer, bahsedilen sunum amaçlı cihazlarda yüksek lümen nedeniyle (kontrastları yüksek olsa bile) siyah seviyesi denen şey yoktur ve yüksek lümen aynı zamanda fazla ısınmaya neden olduğundan fan sesleri yüksektir. karanlık sahnelerde siyah yerine galvaniz grisi görmek insanın tüm sinema zevkini öldürebilir. fan sesi sessizlikte kafayı takarsanız çim biçme makinesi gibi gelebilir. ayrıca sunum cihazlarında yüksek lümen elde etmek için kullanılan diğer yöntemler: lcd panellerin ışık geçirgenliğini artırmak için kontrastlarını düşük tutmak, dlp cihazlarda ise sade bir renk çarkı ve geniş bir beyaz segment kullanmaktır, resim geliştirme yazılımları da çoğunlukla kullanılmaz, sonuç olarak teknik özellik ve fiyat olarak cazip görünselerde aldığınıza pişman olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 8 Ocak 2008; 11:19:02 >

• Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bir de tavsiye ettiklerinize bakıcam.
  • W100 her ne kadar tavsiye etmesemde bizim bir arkdas da ariyor. Bulursaniz haber verin
  • istanbulbilişimde var görünüyor (http://www.istanbulbilisim.com.tr/BENQ_W100-DLP-PROJEKSIYON,1540.html) ama arkadaşınız 480p alacaksa aynı yerde infocus in 72 de var. ilave 250 ytl ile belkide 2 misli iyi bir cihaz.
  • epson x3 kaca satabılırım bnm aklımdan gecen fıyat 500
  • yer sorunum yok. lcd mı projeksiyon mu sızce ?? fılm mac oyun flan ıcın alacagım.
  • ses seda yok forumdaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

epson x3 kaca satabılırım bnm aklımdan gecen fıyat 500

Kimse kullanilmis bir projeksiyon cihazi almak istemez. Ama yanina yedek lamba koyarsaniz. Satmaniz kada kolay olur.
  • arkadaşlar xbox için lcd gibi hd görüntü verecek bir projector önerebilirmisiniz? yada lcd almak hala dahamı mantıklı sizce
  • Odayı zifiri karanlık yapabilecekseniz Panasonic PT-AX100 işinizi görecektir.

Ancak ben FullHD ve tepki süresi 5ms civarında bir LCD'nin daha uygun olacağını düşünüyorum.

Ben FullHD projektörde PS3 çalıştırıyorum ancak performans gerektiren yani FIFA veya F1 gibi oyunlarda ekranın neresine bakacağını karıştırıyor insan .

Bir süre sonra kopabiliyorsunuz.

bence projektörü film seyretmenin dışında kullanmanın pek bir anlamı yok.
  • Arkadaşlar merhaba,

Evime projeksiyon cihazı ve perde almak istiyorum.Amacım maçları ve dvd filmlerimi bu şekilde izleyebilmek.Görüntü kalitesi oldukça önemli yani öle sadece büyük ekran olsun diye almaya kalkmıyorum bu cihazı.Görüntü kalitesi çok mühim ayrıntıya fazlasıyla önem veren bi grubuz.
    Ancak projeksiyon cihazlarının teknik özellikleri hakkında pek bir bilgimiz yok.DLP teknolojisine sahip bir cihaz almak gerektiğini duyuyoruz sadece.

Bu konu ile ilgili bütçemiz 2000ytl max 2200 ytl olacaktır.Projeksiyon ve perdesi için tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkür ederiz.
  • Benq W500 1280 x 720

www.weblebi.com.tr 'de 2.100 YTL sanırım.

Perde için 16:9 bir model almalısın fazla bir seçeneğin yok zaten ama 200 ile 500 YTL arasında para harcayacaksın sanırım. Markalar Projecta veya Da-Lite olursa iyi olur.www.prokare.com.tr 'ye bakabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Togay

Arkadaşlar merhaba,

Evime projeksiyon cihazı ve perde almak istiyorum.Amacım maçları ve dvd filmlerimi bu şekilde izleyebilmek.Görüntü kalitesi oldukça önemli yani öle sadece büyük ekran olsun diye almaya kalkmıyorum bu cihazı.Görüntü kalitesi çok mühim ayrıntıya fazlasıyla önem veren bi grubuz.
    Ancak projeksiyon cihazlarının teknik özellikleri hakkında pek bir bilgimiz yok.DLP teknolojisine sahip bir cihaz almak gerektiğini duyuyoruz sadece.

Bu konu ile ilgili bütçemiz 2000ytl max 2200 ytl olacaktır.Projeksiyon ve perdesi için tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkür ederiz.

• ÖNCELİKLİ AMACINIZ FİLM İZLEMEKSE BU FİYATA SANYO Z5 VE SONY AW15 ALABİLİRSİNİZ İKİSİNİNDE SİYAH SEVİYESİ VE NETLİĞİ DİĞERLERİNDEN DAHA İYİ. FAKAT AW15 İN IŞIK GÜCÜ VE ZOOM YETENEĞİ DAHA AZ. ÖNCELİKLİ AMAÇ FUTBOL MAÇLARINI İZLEMEKSE, PANASONİC AX200, OPTOMA HD65. ALABİLİRSİNİZ. HD65 EN YENİ CİHAZ BUNUNLA BİRLİKTE FAN SESİ EN FAZLA OLANI AMA MAÇ İZLERKEN HİÇ SORUN OLMAYACAKTIR. AX200 ZATEN EN POPULE PROJEKTÖR OLAN AX100 ÜN BAZI KULLANICILARDA SORUN YARATAN DİNAMİK İRİS MEKANİZMASI GELİŞTİRİLMİŞ YENİ MODELİ. Z5 İSE KULLANICI YORUMLARI VE EDİTÖR KRİTİKLERİNDE EN PROBLEMSİZ, KULLANICI MEMNUNİYETİ EN YÜKSEK PROJEKTÖR GİBİ GÖRÜNMEKLE BİRLİKTE IŞIK GÜCÜ AX200 VE HD 65 DEN AZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 11 Ocak 2008; 14:02:46 >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Hi-def-man soyledigi perde markalarina ilaveten Medium ve Screenline markali perdeleri de alabilirsiniz.
    Mitsubishi HC1500 modelini tavsiye ederim.

• Cevap yazan arkadaşlara tşk ederim.

arkadaşlar evde karanlık ortamda film ve maç izlemek için alınacak cihazda olması gereken teknoloji DLP mi - 3LCD mi olacak öncelikle bunun cevabını bulmam gerekiyor.

2000 ytl max. sınırım. kullanım alanıma göre yani film ve maç amaçlı olarak hangi ürün alınmalı?
  • quote:

Cevap yazan arkadaşlara tşk ederim.

arkadaşlar evde karanlık ortamda film ve maç izlemek için alınacak cihazda olması gereken teknoloji DLP mi - 3LCD mi olacak öncelikle bunun cevabını bulmam gerekiyor.

2000 ytl max. sınırım. kullanım alanıma göre yani film ve maç amaçlı olarak hangi ürün alınmalı?

Televizyon izleyecekseniz 2000 YTL ye 2 tane alirsiniz. Televizyon yayinlari yuksek cozunurlukte olmadigi icin basit bir model secmeniz yeterli olur. Aydinlik ve uzak mesafeden kullanacaksaniz yuksek parlaklikta bir makina almalisiniz. DLP tipi projektorlere gelince. Kontrast oranlari LCD tipi cihazlara gore genel olarak yuksek oldugu icin renkleri biraz koyu gosterir. LCD lerde ise siyahlar gri gorunur. Fakat DLP ye gore daha parlak gorunur. Hareketli goruntulerde LCD ler daha akicidir. Panasonic PT-LB51 modeli sizin icin yeterli olabilir. Daha parlak bir cihaz isterseniz NEC VT695 modelini inceleyebilirsiniz.
    Bir de dikkat etmeniz gereken Kullandiginiz kablonun kalitesi.
    Profesyonel bir Home Cinema alacaksaniz yuksek kontrastli Wide screen bir model secebilirsiniz.. Forumda adi cok gecen Panasonic PT-AX100 veya Sony VPL-AW15 modelleri olabilir..

• Arkadaşlar ben konuda sizlerden öneri almak istiyorum.
    Ben 1 adet projeksiyon alıp sinema/TV/Konsol Oyunları(Xbox 360) odası yapmak istiyorum. Bir odanın bütün ışıklarını kapatıp karanlık bir ortam oluşturmak istiyorum. Bu arada en önemli nokta projeksiyon ve gerekir mi bilmiyorum perde.

Şimdi sizlerden hem çok kaliteli, hem ömürlük, hem lamba ömrü uzun ve lamba fiyatı uygun eee birde fiyatı uygun projeksiyon önerisi bekliyorum.
    Perde lazımmı? Önerirmisiniz. Ne fark eder. Perde fiyatlarının ve ürünlerinin bulundugu link varmı?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.