Şimdi Ara

projeksiyon cihazı-perde mesafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 240 x 135 cm perde yapmayı planlıyorum. (16x9 ekran uyarlaması.) Projeksiyon cihazını yaklaşık ne kadar uzağa koymalıyım. (Max mesafem 520 cm.) Sizce bu mesafe yeter mi?

teşekkürler

• Merhaba
    Projeksiyon cihazının marka ve modeline göre bazı verileri girerek görüntü fırlatma mesafesini belirleyebileceğiniz bir link veriyorum.

http://www.projectorcentral.com/BenQ-MP770-projection-calculator-pro.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahittelli

240 x 135 cm perde yapmayı planlıyorum. (16x9 ekran uyarlaması.) Projeksiyon cihazını yaklaşık ne kadar uzağa koymalıyım. (Max mesafem 520 cm.) Sizce bu mesafe yeter mi?

teşekkürler

Projeksiyon cihazinin modelini soyler misiniz?
  • www.projectorcentral.com

sitesinde alacağınız projeksiyonun modeline göre ne kadarlık bir mesafeden ne kadarlık perdeye atım yapabilir calculator var.
    quote:

240 x 135 cm perde yapmayı planlıyorum. (16x9 ekran uyarlaması.) Projeksiyon cihazını yaklaşık ne kadar uzağa koymalıyım. (Max mesafem 520 cm.) Sizce bu mesafe yeter mi?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

www.projectorcentral.com

sitesinde alacağınız projeksiyonun modeline göre ne kadarlık bir mesafeden ne kadarlık perdeye atım yapabilir calculator var.
    quote:

teşekkürler

Bence "vahittelli" balik tutmak istemiyor..

• quote:

teşekkürler

yeter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon Perde Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    TV izleme mesafesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.