Şimdi Ara

Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
23.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iso227

    sen oyunu oynamamış,yaşmaşsın resmen

    Lanet olsun RPG'ciyiz işte hocam. Bu arada adaşız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodbornedan daha zor geldi oyun ama böylesi daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ......

    ... [derin bir nefes alır].. sonunda yazabilen bir kalem bulabildim. Tecrübelerimi not etmem gerekiyor. Kendimi tanıtmalıyım. Sevgili günlük, ben Leanton. Merkezde, basit bir işçi olarak geçimimi sağlıyordum. Salgın başlayalı 30-35 gün oluyor galiba. Tarih bilgimi kaybettim. Çalışan bir saatte yok. Zaman tanımı benim için karanlık ve aydınlık sadece... Şehir merkezinden uzaklaşarak şehir dışında, deniz kıyısında ki bu eve yerleştim. [tahtayla barikatlanmış pencerelerin arasından denizden gelen rüzgar duyulur]

    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

    .. ilk geldiğim günler etraftaki evleri yağmaladım. İşe yarayan çok fazla şey buldum. Daha sonra elimdekilerin yetmeyeceğini düşünerek [yatağın karşısındaki musluğun damlatma sesi duyuluyor, 'şıp..' 'şıp'...] tabelaları takip ettim. Kuzeye doğru ufak bir kasabaya vardım. Çok fazla aylak vardı, gizlice şehir dışından daha doğrusu ormandan ilerleyerek elimdeki haritada bulunan büyük bir depoya ulaştım. Mükemmel mal kaldırdım be dostum! Galiba salgın başladığından beri beni en mutlu eden şey o deponun doluluğuydu! Dönerken baya zorlandım, aşırı yük almıştım. Saatler süren sakin yolculuğun ardından eve vardım.

    Bulduğum tencere, su şişesi, kova vb. eşyaların tamamını su doldurarak tuvalete kaldırdım.
    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

    ...bu arada, bahçeye de bir kaç şey ekmeyi unutmadım. Yarın bir gün işe yarar diye. Hem de el becerim artsın... O kadar çok dergi ve kitap buldum ki, çoğu konuda fikir sahibi oldum. Ev tam bir depo! Sular, kitaplar, yiyecekler. Fakat evin etrafı aylak cesetleriyle dolu... Tüm cesetleri tek tek sırtlayıp bir noktada birleştirdim. Etrafa da duvar ördüm, güvenlik güvenliktir.

    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

    Evde o kadar çok yemek var ki, galiba hiç bitmeyecek. Ama yine de, evde bulduğum eski bir oltayla bazen balık tutmaya gidiyorum. Güzel somonlar çıkıyor.

    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

    İnşaat işçisi olmam nedeniyle teknik açıdan çoğu şeyi biliyorum. Zorlanmadım. Yalnız, bu elektrik, su bir gün bitecek. İşte sıkıntı galiba o zaman başlayacak. Etraftan geken acı dolu çığlıklar, silah sesleri beni ürkütüyor. Böyle zamanlarda evden çıkmak istemiyorum. İnsan korkuyor. Ama bir yandan rahatım. Bu gidişle burada hayatımı sürdürebilirim.

    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

    Cesetleri belli bir yere yığıp etraftaki çimleri falan temizledim. Etraf umutlu olabileceğim kadar temizdi artık. Yalnız, evin duvarları aşınmaya başladı. Bazı noktalardan rüzgar giriyor. Geceleri bazen korkutuyor...

    Havalar da serinlemeye mi başladı ha?... [defteri kapatıp kalemi arasına sıkıştırır, yandaki sandığın üzerine bırakır...]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementha -- 2 Ocak 2017; 23:13:41 >




  • Oyunun başında zombilere belki 15-20 kere vurıyorum ancak ölüyorlar. Sağ tuşu basılı tutup güçlü de vuruyorum halbuki. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum?
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    Bu durum karakterle alakalı. karakterin güçlülüğü, keskin silah kullanımı, cesareti gibi karakteristik unsurlar etkiliyor. Cesareti az olan bi karekter zombi karşısında paniğe kapıldığından etkili saldıramıyor gibi...
  • beyler şu oyunu tek oynamaktan sıkıldım birlikte oynamak isteyen eklesin

    steamid:pointlessnut
  • xhan66 X kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Ben Erguvan. Arkadaşlık daveti gönderdim. Görüşelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 21 Ocak 2017; 11:19:5 >
  • Sonunda harita sistemi eklendi arkadaşlar, çoğu kişi bu olaydan dolayı yakınıyordu. Artık ALT+TAB yapıp haritayı açma devri sona erdi diyebiliriz.



    Videodan da gördüğünüz üzere, yapımcı ekip oyuna yeni bir harita sistemi entegre etti. Artık oyun içinden haritalara göz atabiliyoruz. Haritalar şuan için dört parçadan oluşuyor. West Point, Muldraugh, March Ridge ve Rosewood.

    Haritaya semboller ve yazılar eklemeniz mümkün. Örneğin, harita üzerinde bir eve girdiniz yada zombi dolu bir ev gördünüz. Bu evi X işareti veya kuru kafa işaretleri ile işaretleyebilirsiniz. Ayrıca, notlar yazabilmeniz de mümkün. Şu an için Türkçe karakter sıkıntısı var fakat yapımcı ekibe durumu ilettim, herhalde düzeltecekler.

    Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]


    Ayrıca fırın sistemini de değiştirdiler. Yeni fırın ve mikrodalga sisteminde artık dereceleri, yemeğin hızlı veya yavaş mı pişeceğini ayarlamamız mümkün hâle geliyor. Bir zamanlayıcı da eklenmiş. Zamanlayıcıyı ayarladığımızda fırın sizi uyarıyor, mikrodalga fırın ise otomatik olarak kapanıyor. Bazı yemekleri (örneğin hazır yemek vb. gibi) sıcak yemek karakterimizin mutluluğunu daha da arttırıyor.

    Yapımcılar, yeni animasyon sistemi üzerinde hâlâ çalıştıklarını belirttiler. Henüz net bir tarih veya bir deneme sürümü duyurulmuş değil.




  • Fırının derecesini ayarlamak oyuna bi derinlik katmadığı gibi oyuncuyu zorlar/yorar. Oyunun şuanda en çok ihtiyaç duyduğu şey animasyon ve işitsel efekt.



    Harita ise harika bir eklenti. Loot ve yön bulma konusunda müthiş kalite sağlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar , araç eklemeye başladılar ve iyi bir gelişme var. Araçlarda fizik var , ve aşırı güçlü değiller. Ancak değişik seçenekler var araçlarda. Göreceğiz bakalım final yapım ne olacak...
  • Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]






  • İlk gösterim için baya iyi buldum :) finalde çok güzel bi eklenti olacak oyuna. Sevindim.
  • Beyler yaşıyor musunuz?



  • beyler aradan 4 sene geçmiş yeni bir rehber falan , şimdi neler yapabiliyoruz biri yazsın be bende indirecemde merak ediyorum

    şimdilik neler yapabiliyoruz 4 sene içinde neler değişti bi yazın kapsamlıca

    iyi akşamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeyselYazar23 -- 22 Mart 2017; 21:15:1 >




  • Herkese merhabalar Türkleri bir araya toplamak, öğretmek, oyunu sevdirmek için bir topluluk kurdum. Tek başıma yapabildiğim kadar yaptım eğer yardım etmek isteyenler varsa iletişime geçebilir. Şimdilik hedefim Türkçe olarak her versiyonun yeniliklerini eklemek, forumda canlı bir topluluk oluşturmak, sunucuda Türkler olarak birlikte oynamak, wiki sayfası oluşturup oyun hakkında herşeyi Türkçe bir şekilde eklemek.

    İncelemek isteyenler için;

    http://zomboidturk.com/

    Sunucu içinde kendi dedicated sunucumda kurulu durumda 7/24 olarak hizmek vermektedir. Gerekli ayarları yaptım fakat dediğim gibi umarım birlikte daha düzenli, kalabalık bir topluluk kurabiliriz.

    Sunucu ismi: ZomboidTurk [7/24] [PVE] [TR] [BASE]

    Sunucu IP: 31.214.129.22
    Port : 16261

    Favorilerinize ekleyebilirsiniz ve ya internet listesinden bulabilirsiniz.

    Eklemek isteyenler imzamdan steam hesabımımı ekleyebilir :)




  • Uzun bir aradan sonra geri dönüyorum Bi Baktım Baya Güncelleme Gelmiş.
  • Oyunda sonunda arabaları test edebileceğiz.

    Detaylı bilgi:https://zomboidturk.com/2017/05/09/araba-guncellemesitest-modu-acildi/
  • ScarHand Kardeşimizinde Dediği Gibi Artık Arabaları test edebileceğiz inşallah ilerde daha iyi şeylerde gelir.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Benim için oyunun en büyük eksiği ses efektleri, animasyonlar. Öncelikli olarak bunlar geliştirilse daha çok hoşuma gider.
  • Doğru diyorsun kardeşim oyunun ses efektlerinin gelişmesi lazım, developer ekibi her hafta sürüm güncelliyor ama sesler nedense hep aynı oynayanıda fazla yok gerçi ben halen oynuyorum arkadaşlar ile ama developerlara yazmamız lazım ses ile ilgilenseler daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.