Eski halinden sıkılmadım açıkcası. Bu işi hobi olarak yapıyorum zaten, sistem tarafına gelince çok sağlam bir sistemin olmasına gerek yok sıvı soğutma için. Sonuçta orta seviye bir PC içinde sessizlik, serinlik ve estetik bir görüntü istiyorsan su soğutma yapabilirsin. Söylediğin gibi bunlarla uğraşmak çoğu zaman zor ve riskli oluyor. Eski build lerimde hep silikon boru kullanan biri olarak akrilik boru bir ilk olacak.
@Golden Brain
Elindeki parçaların kalitesine göre build kalitesi belli olmaz. Herkes extreme bir soğutma yapmak zorunda değil, biraz araştırırsan çok mininum malzemelerle çok güzel iş çıkartan insanlar görebilirsin. Görünüşe önem tabili vereceğim, önceki yaptığım build e bakarsan fikir edinebilirsin.
Donanım kalitesinden bahsetmemiştim ben. İşte bu sene bekleyeceğim. Yaza doğru çok sağlam bütçe ayırdım kendime. Donanım olarak çok iyi bir sistem toplayacağım zaten. Aklımda çok dahice fikirler var. Pleksiden heykel yapacağım bildiğin
Update
.
update
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme