Şimdi Ara

Project Scorpio'nun Teknik Özellikleri Açıklandı (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
565
Cevap
3
Favori
17.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Senin ismini artık herkes biliyor demek oluyor.Ve Cenk Algu bari güzel fotoğraf çekseydin,çirkin çıkmışsın.

olm senin temellerin atildiginda B12 vitamini eksik kalmis. Benim ismi bilsen napican? Sorsaydin soylerdim. Ne oldu simdi? KAba etime surat cizsem senden guzel durur
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Kendisinin mesleğini, tipini vs. ROTTR Xo'a exc. olacak (ss'li) diye attığı mesajdan beri forumca biliyoruz ama hiç birimiz bu nitelikleri ile alay etmedik, ben o kadar çok tartışmadım zaten ama sürekli tartıştığı diğer arkadaşlarda bununla aşağılamaya çalışmadılar. Heyecanını anlıyorum ama haysiyet sınırının altına inersiniz böyle olursa, hepi topu 2 dandik plastik boktan kutu için hemde, değmez. Bu kadar terbiyesizleşmekten utanmayan bir hasta var forumda zaten kendi arkadaşlarına hatta babasına bile laf edecek kadar şahsiyeti yerlerde gezen, siz onun gibi olmayın.
  • Uncharted 4 der kaçarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkıyor bu konsol denemek istiyorum ps exclusive oyunları umrumda değil birçok oyuncu gibi hiç exclusive oyunda almadım
  • Durum çok vahim konsol duyuruldu millet birbirine girmeye başladı az sabredin E3 görelim sonra yemeye devam edersiniz.
  • Benim ağzımdan çıkan her lafa inanıp, yaptığım trollükleri ve ironileri ciddiye alacak kadar ne çok SAF varmış la bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Nisan 2017; 9:18:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Senin ismini artık herkes biliyor demek oluyor.Ve Cenk Algu bari güzel fotoğraf çekseydin,çirkin çıkmışsın.

insanlarin fikirleriyle tartismak baska sey,insanlarin tipiyle yasiyla dalga gecmek ayri sey..burda onun fikirleriyle tartisiriz dalga geciriz guleriz ama asla sahsina,tipine yada yasina yas soylemeyiz..dahada alcalma dostum..ya adamin fikirlerine laf soyle yada konudan uzaklas..

• Talha Reyiz, Dost Kayaoglu ve Caglar Avcil konuyu konusmuslar. Genel olarak donanimin guclu oldugu ama ozel oyunlarla desteklenmedigi surece basarili olmasinin zor oldugunu düşünüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Talha Reyiz, Dost Kayaoglu ve Caglar Avcil konuyu konusmuslar. Genel olarak donanimin guclu oldugu ama ozel oyunlarla desteklenmedigi surece basarili olmasinin zor oldugunu düşünüyorlar.

Talha: Playstation sahibi olmak kendini özel hissettiriyor. Benim Playstationım var dedirtiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zaten en başından beri anlatmak istediğim konu buydu. Forumda yeni olan üyeler bilmez ama geçen nesil bu forum Xbox sahiplerinin 640p vs 720p muhabbetlerinden, senin gölgen tırtıklı, bizimki kaymak gibi diyenlerden az çekmedi. Hatta bizim konsolda oyunların rengi daha iyi diyeni de gördü bu gözler. Lost Via Domus vs Uncharted, Conan vs God of War karşılaştırmalarını, sırf kopya oynadıkları için bu oyunların daha iyi oyunlar olduğunu iddia edenleri gördük.

Nedense bu nesilde PS4 daha güçlü olunca, geriye super duper Live ve kontrol cihazları kaldı. Bak şimdi Scorpio duyurusu ile içlerindeki grafik canavarlarını nasıl da saldılar. Yahu hani 4 yıldır grafik önemli değildi, iş Live ve kontrol cihazında bitiyordu, hani tetik tuşları titriyordu?..

Scorpio'nun daha güçlü olacağını hepimiz biliyoruz, yazdık önceden de, bunun aksini konuşmak zaten abesle iştigal. Ben bundan 20 yıl, 10 yıl önce nasıl exc. oyun diyorsam, yine exc. oyun diyorum. Exc. oyun olmadığı sürece bir konsolun başarılı olması mümkün değildir. Neymiş PS4 öndeyken biz bunu demiyormuşuz da, şimdi Scorpio çıkacak diye ezikler gibi exc. oyuna sarılmışız. Yahu forumda bundan 4 yıl öncesinin de mesajlarına baksanız, o zaman da exc. oyun demişimdir, şimdi de diyorum. Grafikle ilgili yazdıklarımız DX12, esRAM, 300K server ile konsollarının uçuşa geçeceğini sanan akl-ı evvellere yalan konuştuklarını söylemekti, boş bir hayale inandıklarını göstermekti. Gerçi görmek istemeyen her türlü görmüyor.

Adamlar 4 yıl içinde 180 derece dönüşün kralını yaptı, burada kendini bilmez yalancının teki milleti 180 derece dönmekle itham ediyor. sürekli online, ikinci el oyun satışının yasaklanması, Kinect, çıkacağı söylenen oyunların iptal edilmesi, DX12 ile %60 güç patlaması yaşanacağının iddia edilmesi gibi sonradan yenilen yutulan 180 derece dönüşlerdir asıl.

Bu kadar yazıp, mantık çerçevesinde bir şeyleri birine 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatsanız da, mesajı okumadan altına alıntı yapıp "" gif'ini koyacak kadar da seviyesiz insanlar bunlar. Siz ne derseniz deyin, kırık plak gibi aynı şeyi tekrar eden troll'lerdir bunlar.

Sonbaharda bu konsolun çıkışı ile oyuncuları cidden özel oyunlara mı değer verdiği, yoksa cidden söylenildiği gibi sadece grafiğe mi baktıkları da ortaya çıkacaktır. Çok değil, çıkışından 3-5 ay sonra ne olup, olmadığı belli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Nisan 2017; 12:31:20 >

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam haklısınız, ve onun seviyesine inmeye çalışmayım.

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyorsunuz, fakat heyecanıma yenik düşmüştüm. Neyse zaten bir daha böyle bir hata yapmam.

• Adamın dalga geçilmedik bir yanını bırakmamışsınız . Burası insanları mercek altına alıp , halkla paylaşıp dalga geçtiğimiz bir mecra değil . Varsa bir probleminiz PM atın oradan tartışın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 10 Nisan 2017; 13:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bayonetta 2-91
    Splatoon-81
    Pikmin 3-87
    Fast Racing Neo-81
    Donkey Kong Country: Tropical Freeze-84
    The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-90
    The Legend of Zelda: Breath of the Wild-97

Exclusivelere bu kadar önem veren,bu kadar can damari olarak gören adamlar WiiU'yu niye es gecmisler bi aciklasinlar.Ayrica "kendini bilmez-yalanci" hakarete girmiyor mu? Site de cifte standart mi var? Nasil banlanmiyor bu sahis? Ben i.q ile ilgili bi espri yaptim diye 8 gün banlanmisim.Adamin hatta adamlarin ettikleri hakaretlere bakin,ceza yemiyorlar.Bu nasil is?

Eskhioyuncu banlanınca bu sefer bsc misafi olarak yazıyorsun. Bizim gözümüzden kaçmaz.

• powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Adam kendini tutamıyor

Hem millete kaybol de, hem de terbiyesiz diyene hakaret ediyor de. Bu sahis ciddi mitomani yaşıyor, en kisa zamanda bir psikologa gorunmesi lazim. Bu arada BSC misafiri olarak yazmak acaba yasak mi? Bunu da sikayet edelim, ogrenelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Nisan 2017; 15:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Adam kendini tutamıyor

Hem millete kaybol de, hem de terbiyesiz diyene hakarwt ediyor de. Bu sahis ciddi mitomani yaşıyor, en kisa zamanda bir psikologa gorunmesi lazim. Bu arada BSC misafiri olarak yazmak acaba yasak mi? Bunu da sikayet edelim, ogrenelim...

BSC Misafirini Blocklayın abi kesin çözüm Yalnız DH nin yazılım alt yapısı çok üstün olduğu için BSC den baktığınızda blocklu kişilerin mesajlarını da görebiliyorsunuz

• Talha Dreamcast girmiş mevzuya, Dreamcast yazılımı yapanda MS'du PS2 sonra gelen kaslı Xbox ve NGC bile nefes aldırmamışdı... Bakalım tarih tekerrürden ibaret mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Talha Dreamcast girmiş mevzuya, Dreamcast yazılımı yapanda MS'du PS2 sonra gelen kaslı Xbox ve NGC bile nefes aldırmamışdı... Bakalım tarih tekerrürden ibaret mi

Talha yine iyi çat pat konuşuyor , yanındaki Çağlar felaket ... Donanımdan anlamayan daha doğrusu bir konuda bilgisiz insanların fikirlerini anlatması kadar korkunç bir şey yok . Videoyu orada kapatasım geldi . Sen bu videoyu direk spontane mi çekiyorsun ? Nasıl telaffuz ediliyor , bunlar nedir diye hiç mi araştırmazsın . O donanım özelliklerini eksik ve garip bir şekilde anlatması facia .

Talha'nın absürt örneklerine hiç girmiyorum ... Şimdi yazarken komik geliyor da izlerken aynen şu

• Xbox fanları çoşmuş. Şimdi bu konsol sene sonu anca çıkar. Daha çıkacakta milyonlar satıp yeteri kadar pazar oluşacak da adam akıllı oyunlar görüceksiniz derken şuda 2 sene sonra Sony ps5 patlatacak yani anlamıyorum havanız neye göre boş hava
  • Aaa bak Talha reyize laf soyletmem, adam su an ulkemizdeki editorler icinde her turden konsola esit davranan, hic birinin fanligini yapmayan biridir. Hadi Dost her seye bir kulp takar ama o da inceleme yaptığında her turlu bilgiyi verir, doyurucu olur yani incelemeleri, ozgundur kendi capinda. Caglar ise maalesef dediginiz gibi yetersiz kaliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Nisan 2017; 15:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.