Şimdi Ara

PROJECT NAME : WHITE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
6
Favori
8.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Eline sağlık sonuç olarak epey güzel olmuş. Rezervuarı tekrar ters çevirdikten sonra iç borularını tekrar taktın değil mi bu arada ?

yok ya takmadım o boruyu bir daha :)

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Tabi abi sen nasıl istersen yaparız güzel birşeyler

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

Ekran kartı bf3 te max 51 gördü 1000/1490 da ( hd 6970)
    işlemci 5.0 ghz de max 61 gördü (2500k)

Değerler oyunda çıkınca gördüşüm max değerler.. tam kapsamlı testleri gece yapmayı planlıyorum biras daha serin olur diye..
    Bilgisayarın bulunduğu oda sıcaklığı 41 derece idi oyun oynarken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 12 Temmuz 2012; 20:17:49 >

• "NOT: Sıvı soğutma parçalarını seçerken tavsiye ve yönlendirmelerinden dolayı ve ayrıca attım her PM için ilgiyle cEvap veren 'Digitaldrop' Onur Abiye ayrıca Çok teşekkür ederim.Kendisinin çok yardımı dokundu bana :) "

Teşekkürünü anca okudum Benim için keyifliydi çokta güzel birşey çıkmış ortaya valla maşallah, eline koluna emeğine sağlık, 10 numerö olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

bu forumdaki modların çoğu yoktan var etmek olduğu için sadece pc toplayıp üzerine su soğutma takıp, boyayınca pek mod göremiyoruz ortada.

bu daha çok sıradan bir pc toplamak gibi bir şey oluyor.

Modification: Kelime anlamı değişiklik yapmak, tadilat demektir.
    Creation: Kelime anlamı yaratmak, yoktan var etmek demektir Senin anlatmak istediğin haliyle aslında bu kelime Design olmalı. Sıradan Pc toplamakta Installation diye geçer.

Basitte olsa, karmaşıkta olsa kesip, biçmek, boyamak, birşeyler takıp sökmenin adı modifikasyon oluyor dolayısıyla. Türkçe kısmına gelirsek bahsettiğin işlere modifikasyon yerine tasarım demek daha doğru olur, modifikasyon o tarz işleri küçük görmek sayılabilir. Mod var olanı değiştirmektir zira, bu başlıktaki örnekte gayet hoş, ideal, tam tadında bir mod olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Sağol abi :) senin gibi bu konularda tecrübeli birisinden yardım alınca böyle oldu tekrardan çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 12 Temmuz 2012; 21:21:23 >
  • yaratmak sadece Allah a mahsustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş fazla söze gerek yok İnsan bunları gördükçe bir şeylere girişesi zaman harcayası geliyor umarım o zamanı bir gün elde ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Ve sistemin Bitmiş Hali

PROJECT NAME : WHITE

Son olarak sana iyi de bir monitör lazım.
    Samsung S23B550V, BenQ RL2450H veya RL2240H olabilir. Bunlar, FPS için birebirler. Özellikle de S23B550V olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Son olarak sana iyi de bir monitör lazım.
    Samsung S23B550V, BenQ RL2450H veya RL2240H olabilir. Bunlar, FPS için birebirler. Özellikle de S23B550V olan.

Aynen abi bi monitör şart bana :D dediklerin çok hoşuma gitti :) Beyaz olanı daha hoş duruyor.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95829
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95828
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94413

Doktorum teşekkür ederim :)

• Asıl son olarak kapsamlı bir sıcaklık testi lazım

Bu arada sistem çok güzel olmuş bu kasa için yapılan en güzel modlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 13 Temmuz 2012; 11:05:33 >
  • quote:

Aynen abi bi monitör şart bana :D dediklerin çok hoşuma gitti :) Beyaz olanı daha hoş duruyor.

Beyaz olanın ebadı 21.5"miş. Onu önermiyorum. Diğer ikisi iyidir ama S23B550V favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Asıl son olarak kapsamlı bir sıcaklık testi lazım

Bu arada sistem çok güzel olmuş bu kasa için yapılan en güzel modlardan.

Teşekkürler sotum :) sistem şuan boşta iken ekran kartı 33-35 arası seyrediyor.İşlemcide boşta iken 34-36 arası ...
    quote:

Abi benq daha çok hoşuma gitti ama 24' 23' arasında fiyat farkına değecek bir fark varmı ?
    Samsungda hoş ama ha

• Fıstık Gibi Olmuş.Siz Hala Neyin Kavgasını Yapıyosunuz!!!.
    Kavgamı Ediyosunuz.Yoksa Modumu Takip Ediyosunuz.Lütfen Yapmayın Arkadaşlar.
    Squad.Çok Güzel Yapmıssın :D
  • siyah ve beyaz uyumu gerçekten hoş duruyor... sıvı soğutma da zaten başlı başına zevk...

emeğinize sağlık ...
  • Pc_Modding34 opelgt

iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim :)
  • Çok Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık.

Bu arada Emeğinize Laf Eden Arkadaşlara Hitaben;

Modifikasyon / Tuning Kişiselleştirmek - Ayarlamak - Değiştirmek Anlamlıdır.
    Hard Tuning ve Soft Tuning Olarak İkiye Ayrılır. Bırakın Bahsettiğiniz Şekilde Kesmek Biçmek Yapmışsınız Cümlesini.. Bir Fan Takmak Bile Modifikasyon / Tuning Anlamı ve Değeri Taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIN

Çok Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık.

Bu arada Emeğinize Laf Eden Arkadaşlara Hitaben;

Modifikasyon / Tuning Kişiselleştirmek - Ayarlamak - Değiştirmek Anlamlıdır.
    Hard Tuning ve Soft Tuning Olarak İkiye Ayrılır. Bırakın Bahsettiğiniz Şekilde Kesmek Biçmek Yapmışsınız Cümlesini.. Bir Fan Takmak Bile Modifikasyon / Tuning Anlamı ve Değeri Taşır.

Teşekkürler :)
  • quote:

Abi benq daha çok hoşuma gitti ama 24' 23' arasında fiyat farkına değecek bir fark varmı ?
    Samsungda hoş ama ha

O monitörle ilgili kapsamlı bir test bulamadım. Bulduklarımda gecikme süreleri verilmemiş.

İmzamdaki monitör konusuna bak bir de. Samsung'un S23B550V modeli, input lag seviyeleri en düşük olan monitör şu an ki, FPS oyunları için ne kadar önemli olduğunu sen de çok iyi bilirsin.
  • quote:

büyük ihtimal senin dediğin samsung olucak abi ama .. benQ da ilgimi çemiyor değil yani..bende bugün epey baktım benq için ama pek birşey bulamadım .şimdi youtubede vide culdum ona bakıcam :)
  • Benim konumdaki linklerden birinde bunların incelemesi vardı. Arama diye buraya yazayım. İlk verdiğim linkte Response time sürelerine, ikincisinde de input lag kısmına bakarsan, BenQ bu modeli oyun için ürettiğini iddia etse de, Samsung'un bariz önde olduğunu görürsün.

Samsung SyncMaster S23B550V İncelemesi
    BenQ RL2450HT İncelemesi

Bir de şuraya bak. Yine burda da en iyi değerler S23B550V'e ait 100 monitörün detaylı incelemesi

• Hocam bence o monitörle idare edip az para biriktirin. Direkt 27" e geçersiniz, o kasanın yanına anca öyle bir monitör gider artık :)
    Ben de LG DM92'nin tr piyasasına girmesini bekliyorum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Eline sağlık sonuç olarak epey güzel olmuş. Rezervuarı tekrar ters çevirdikten sonra iç borularını tekrar taktın değil mi bu arada ?

yok ya takmadım o boruyu bir daha :)

Yanlız onu geri takmazsan rezervuarı ters kullandığın için hem ses hem de hortumlarda hava kabarcığı yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 14 Temmuz 2012; 15:21:08 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.