Şimdi Ara

Project Ethos | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project Ethos | PS5 | ANA KONU


    Project Ethos | PS5 | ANA KONU



    Büyük beğeni toplayan Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption oyunlarının arkasındaki popüler oyun stüdyosu Rockstar Games, yeni bir rapora göre ortaçağ video oyunları türüne girebilir.


    Rapora göre Rockstar, yayıncı için bir ilk olacağı için oyun camiasında heyecan uyandıran Project Ethos veya Project Medieval adlı yeni bir proje üzerinde çalışıyor.


    Stüdyo büyük ölçüde Grand Theft Auto gibi modern ve tartışmalı oyunlarıyla tanınıyor. Red Dead Redemption'ın çok daha eski zamanlara ait olduğunu kabul etmekle birlikte Skyrim, The Witcher ya da Dark Souls benzeri bir oyun Rockstar hayranları için tamamen yeni olacaktır.


    Gizemli Project Ethos hakkındaki söylentiler bir süredir devam ediyordu. Reddit forumlarında bir fısıltı olarak başladı, ancak tüm heyecan, selefinden 10 yıl sonra ilk fragmanını alan uzun zamandır beklenen GTA VI'ya yönlendirildiği için vızıltı azaldı.


    Ancak Rockstar Games'in arkasındaki ana şirket Take-Two Interactive'in yeni bir ticari marka başvurusunda bulunmasıyla Project Ethos hakkındaki tartışmalar yeniden alevlendi. Video oyunlarıyla yakından ilişkili olan yeni ticari markalı terimin, Rockstar'ın speküle edilen ortaçağ temalı projesinin başlığı olduğuna inanılıyor.


    Muhtemelen 'Project Ethos' olarak adlandırılan bu girişim, Rockstar Games için önemli bir adımı temsil ediyor. Ortaçağ ortamına girmek, yaratıcı hikaye anlatımı ve kılıç dövüşü gibi yenilikçi oyun unsurları için yollar açıyor. Aynı zamanda tarihi ve kültürel anlatıları daha derinlemesine keşfetme fırsatı sunarak alışılagelmiş oyun temalarından bir değişimi işaret ediyor.





    Geliştirici : Rockstar Games


    Yayıncı : Take-Two Entertainment


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.





    İçerik Güncellenecektir..









  • 30 Ekim 2023'te "Budzcario" adlı bir Twitter kullanıcısının Rockstar'ın ana şirketi Take-Two Interactive tarafından açılan ticari markaları gün ışığına çıkarmasıyla yeni bir güçle yeniden ortaya çıktı. PROJECT ETHOS (kalın harflerle) adı altında yapılan başvuru, devam eden spekülasyonları yoğunlaştırarak dikkat çekti. Ticari markalar hem İngiltere hem de ABD'de dosyalanmış ve video oyunlarıyla bağlantılarını gösteren açıklamalarla söylentilere daha fazla ağırlık kazandırmıştır.


    Bu açıklamadan sadece beş gün sonra Budzcario, ticari markanın ya daha önce rafa kaldırılmış bir ortaçağ oyunu projesiyle ya da Agent olarak bilinen başka bir oyunla bağlantılı olabileceğini iddia etti. Bir sonraki ay, geliştirilmekte olan iki yeni fikri mülkiyet (IP) hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktı - Agent ve isimsiz bir ortaçağ projesi. Agent'ın yeni nesil konsollar için geliştirildiği doğrulanırken, Project Ethos olarak adlandırılan ortaçağ projesi daha fazla dikkat çekmeye başladı. Kaynaklar bu projenin geliştirilmesine Red Dead Redemption 2'nin 2018'de piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra başlanmış olabileceğini belirtiyor.


    Project Ethos | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 3 Ocak 2024; 16:42:20 >




  • Rockstar yapıyorsa oynanır. Nokta. 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.