Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkmdesign

E-SPORT League üzerinde Project cars için açılan yarış etkinliklerine katılabilirsiniz. Bunların çoğu tur etkinlikleri olup bazıları LE-Mans gibi 24 saat etkinlikleridir. Ayrıca yine çoğu ücretsiz katılım hakkı vermesine rağmen bazı ödüllü yarışlar için 150 Euro luk bir katılım ücreti ödeyerek de bu heyecana ortak olabiliyorsunuz.

http://play.eslgaming.com/projectcars/pc/
    https://www.facebook.com/ESLProjectCars/

150 €

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Bir nevi kumar oldu :) Bu arada resmen tüm araçların setup ı bastan yazılıyor. Takip ediyorumda 7.0 update e göre Setup diye paylaşılıyor yapılan car setuplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pCARS T300 GP5 BMW @ Mazda +full setup according 7.0 UPDATE

https://www.youtube.com/watch?v=G9xavTa5Flg

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    İşin içine akçeli mevzular girdiği an oyun oyunluktan çıkıp kumara dönüyor resmen
    O yüzden onlıne oyun oynamaya pek sıcak bakamıyorum
    Tabi arkadaş gurubunun dışındakilere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project cars a özel değil zaten E-Sports ligde her yarışın her spor oyunun var zaten de bende senle aynı fikirdeyim arkadas arasında puan usuli bile yapıldıgında 40 yasında adamlar 9 yasına iniyor :)

Bizim milletin sorunu bu işte kazanma hırsı
    İlla birinci olup kendini ispat edecek ya
    Hiç biri centilmence yarışmayı sevmez
    İlla birinci olacak oyun bile olsa
    Bu yüzden her yerde tırtlıyoruz sofırız işte

• Bi bizim gurup öyle değil tamemen eğlence var bizde abi, isterdik katılmanı 17 yasından 44 yasına kadar insan var :) Öner ve Ersin anlatsın isterseler ortamı..

• Ali abi müsait olduğun bir cumartesi akşamı bekleriz.

GT5 te yakaladığımız ortama yakın bir topluluk var her zaman olmasada bir akşam mutlaka misafirimiz ol abi

• Lamborghiniler geliyooooooor :)

• Alman külüstürlerini basıp oyun çıkardılar, Japonları ve İtalyanları para ile satıyorlar. Ne çakalmış bu İngilizler.

İlker fatih de varmı
    Gerçi farketmez sizlerin olması yeter bana
    İnşallah plusum bitti almadım daha
    Aşıyım mutlaka gireceğim guruba

• Benim tercihim Alman otomobilleri ve hiç de külüstür olduklarını düşünmüyorum. Alman otomobillerini sevenlerde var :) Sanırım İtalyan otomobili ağırlıklı Asetto Corsa olacak. Birde şu var lisans almak kolay olmuyor para kazanmak elbette düşünülmüştür ama bu lisans olayındaki gelir gider dengesi de etkiliyordur bunu.

• ilker ve Fatih yok imzamdan gruba katılıabilirsin Ali abi PSN id ni de bırakabilirsin bana. Çok değerli arkadaşlarda var. PSN i de senelik 90 tl den honkong dan al gitsin abi

Yok alırsam Türkiyeden alırım hesabım Türkiyeden

Psn id im. morikante

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 7 Ocak 2016; 18:36:19 >
  • Selam Gerçler Cumartesi olsun biran önce de turlayalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Selam Gerçler Cumartesi olsun biran önce de turlayalım.

Sen turlayacan biz arkadan gelecez diyorsun yani

Formula A da son virajda yaptığını unutmadım sanma

Valla hocam T500 ile döktürüyorsun resmen grubumuza katılmana çok sevindim

• Project cars 7.0 güncellemesindeki önemli bir detay da Udp ayarlarıdır. Bunun sebebi Android ve diğer cihazlara telemetry veri akışı ile ilgili.

since one of the latest patches there is a new button to choose UDP settings. From the "Companion app UDP streaming" thread I understand it has to do with the shared memory thing. As I don´t understand anything about coding, reading the post mentioned above doesn´t get me anywhere. And the forum search function gives me no results at all for UDP, so that seemed to be the only thread at all handling with udf.

I already put my question in that thread and I found that someone else tried to get some simple answers as well but we have both been ignored so far - not complaining though.

My UDP settings are on "off" by default as I never touched this. Though I would expect there is no shared memory data coming out when put to "off", my pCars Profiler is still running fine. So: could someone of you please be so nice as to explain to me and all others who love gaming but don´t know programming what these settings are all about? I just wonder what will be influenced by changing this value and which value will be best for my gaming. An easy description (or a link to another place with an easy explanation) would be highly appreciated. Thanks in advance for any kind of support.

• Sağolsun Kemalin verdiği siteden G29 un ayarlarını yaptım süper oldu direksiyon
    Birde araç ayarları var o sitede hepsi tek sütüna tek sayfada olsaydı tek bi kağıda
    Yazdırıcaktım lakin hepsi tek tek tam 111 araç var 111 sayfa demek yazdırsam
    Yazıcımın siyah mürekkebini bitirmekten öte tek tek uğraşmak zul geliyor
    Devamlı oynanan araçlardan 35-40 tanesinin ayarlarını yazdıracağım bakıyım

Cumartesiyi iple çekiyorum bu sefer kapıyı kimseye açmıycam
    Bana gelen cumartesi gelmesin arkadaş etrafımada söyledim

Eyvallah kardeşim seni kovalıyordum orda yetişemedim de bir türlü Orda çok kötü vurdum senin araca.. Vurunca bende üzüldüm kendime de kızdım son viraj da yaptım bide o kötülüğü sana
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Abi biz tüm araçlara ayar yapmıyoz zaten mesela gecenki paylaşım müthiş bir araç olmasına ragmen defult ayarları ile hakim olamadığımız Megane V6 idi özellikle paylaştık eger araç çok sinirli ve hakimiyet zorsa o zaman yapıyoruz pek hızla ilgili birşey değil yani :)

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.