Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 EKRAN KARTI IŞIĞI YANIP SÖNMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,

    GTX 1070 Referans karta sahibim 1200W güç kaynağım var ve Project Cars 2' ye girdiğim anda ekran kartının GEFORCE GTX yazısı yanıp sönmeye başlıyor. Daha sonra hafif hafif yanıyor ışık ama ne zaman oyundan çıkarsam o an tam anlamıyla yanmaya başlıyor yani eski haline dönüyor. Başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamıyorum güncel olan ve ekran kartına yük bindiren en az 30 tane AAA oyunda denedim. Hiç bir sıkıntı yok sadece Project Cars 2' de bu sorun oluyor.

    Bu sorunu benden başka yaşayanlar da varmış ve hepsi de sadece Project Cars 2' de bu sorunu yaşamışlar. Linkini atıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=9IlYGeuXVgg
    https://forums.geforce.com/default/topic/1025276/geforce-drivers/385-69-on-project-cars-2-blinking-led-on-graphics-card-/
    https://steamcommunity.com/app/378860/discussions/1/1496741765128959898/
    http://forum.projectcarsgame.com/archive/index.php/t-51450.html

    Çaresini bulabilen arkadaş varsa yardımcı olursa mutlu olurum ama çaresi olduğunu pek sanmıyorum. Belki sizde de oluyordur oyuna girerken ekran kartınızı kontrol etmenizi öneririm.

    Orjinal oyunla bu sorunu yaşadığımı belirteyim. Şu an en güncel sürücüyü kullanıyorum. Farkında olmayan arkadaşlar olabilir diye onları da bilgilendirmek istedim.

    Bu oyunu oynayabilmek için ekran kartlarımızı kucağımıza almayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malady -- 15 Ekim 2017; 18:16:37 >







  • Bu oyundan bahsedilmişken birkaç birşey söylemek istiyorum pek yeri değil ama, bu tipde bir pist similasyon oyunu istiyorsanız Forza 7 oynayın, bu project cars ı ilk çıktığında almıştım daha sonra pişman oldum 2. sinde acaba düzelmiş midir diye orj olmayanını baktım yine aynı mantık, saçma sapan menü düzeni, kariyer modunda herşeyi siz belirliyorsunuz, tur sayısını bile, gerçekten saçma bir durum, zaten oyunun genel olarak düzenine baktığınızda bana biraz merdiven altı gibi geliyor yani böyle bir soruna sebep olmasına şaşırmadım.
  • Bence oyunu oynayan herkes ekran kartına dikkat etmeli çünkü mesela yan kapakta 20 CM fan var bende onun bile devri düşüyor bu ekran kartı ışığı yanıp sönmesiyle. Kesinlikle güç konusunda sıkıntı yaşatıyor bu oyun herkes dikkatli olsun derim.
  • Bu oyunu oynarken ekrandaki goruntu gitti ama pcnin fanlari donmeye devam ediyordu.1kez oldu ama sadece bu oyunda oldu.cok ilginc cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.