Şimdi Ara

Progressive Rock Fan Club (Öneriler, Video Linkleri, Bilgi Paylaşımları) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
35
Favori
20.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Opeth konserinde var mıydın? Akerfeldt'i canlı dinlemek bir başkaymış yahu, adamın normal konuşma sesi bile mükemmel.

Steven Wilson çok sevdiğim bir isim. Bilmiyorum ama benim için bambaşka bir deneyim sunuyor bu adam.

Şu bağımlılık yaptı;(zorlamıyorum hocam yanlış anlaşılmasın :) klibin çekimi, çekim açıları ve ışığı; ayrıca renk ve kıyafet seçimi çok çok iyi, güzel kurgulanmış...)

Perfect Life

• SATURNUS2015 kullanıcısına yanıt
    Ne demek, her zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Hocam Opeth konserinde var mıydın? Akerfeldt'i canlı dinlemek bir başkaymış yahu, adamın normal konuşma sesi bile mükemmel.

Steven Wilson çok sevdiğim bir isim. Bilmiyorum ama benim için bambaşka bir deneyim sunuyor bu adam.

Şu bağımlılık yaptı;(zorlamıyorum hocam yanlış anlaşılmasın :) klibin çekimi, çekim açıları ve ışığı; ayrıca renk ve kıyafet seçimi çok çok iyi, güzel kurgulanmış...)

Perfect Life

Opeth konserindeydim ben de, kaçar mı hiç o konser.

Porcupine Tree için bir şey diyemiyeceğim artık, grubun soundu pek tarzım değil.

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Kaçmaz tabi :)

Üstte attıklarını müsait zamand dinleyeceğim hocam, teşekkür ederim. Konu canlandı yahu, ne güzel oldu. Boş bırakmayalım konuyu.
  • bediüzzaman steven wilson reyiz ne yapmış öyle yine. ilk dinleyisim de nedense pek etki etmedi ama ikinci seferde aldı götürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 22 Nisan 2015; 8:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey guys, check this out, this girl is really amazinghttps://www.youtube.com/watch?v=vqsr2zCztl8&feature=youtu.be
  • Akerfeldt'i bende çok severim fakat sadece dinlerken, karaktersizin önde gidenidir o yüzden yoldan çıkmasına pek şaşırmamak gerek.
    Futboldaki emre belezoğlu tabirinin müzikte hayat bulmuş halidir
  • Son günlerde Porcupine Tree'den başka bir şey dinlemez oldumBuralar boş kalmasın diye bir şarkı paylaşayım, progressive rock derinliği az olsa da keyifli bir parça.

Bu arada yukarıda paylaşıldığı için paylaşmayacam ama Anesthetize manyak bir şey ya, adamı hipnotize eder bu parça

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Arriving Somewhere But Not Here döndür döndür dinliyorum. abi bir melodi bu kadar mı güzel olur yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Premiata Forneria Marconi - Impressioni di Settembre

Mahavishnu Orchestra - Meeting of the Spirits

şu iki grup müthiştir, dinlemeyen arkadaşlara kesinlikle öneririm. zaten mahavishnu bende hep bir king crimson'ın red'i havası bırakmıştır. gerçi kronolojik olarak düşünürsek tam tersi olması lazım.

gelmişken iki tane eser bırakayım. ilki roger hodgson'dan, supertramp frontman'i. diğeri de aslında progressive değil ama burdaki kitlenin seveceğini düşündüğüm bir şarkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 25 Nisan 2015; 14:15:44 >

• Şu threshold ne tatlı gruptur arkadaş.

• Sayfa bakmayalı iyi müzik yapmış
  • yıllardır forum,sözlük vs takip ederim ama pek aktif olmamışımdır hiç ta ki bu başlığı görene kadar,tüm sayfaları zevkle okuyup,müzikleri zevkle dinlediğim,şahane bilgiler..nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum,ve beni bu başlıktan haberdar etmeyen @Stainless.. e sitemlerimi belirtiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkyl17

yıllardır forum,sözlük vs takip ederim ama pek aktif olmamışımdır hiç ta ki bu başlığı görene kadar,tüm sayfaları zevkle okuyup,müzikleri zevkle dinlediğim,şahane bilgiler..nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum,ve beni bu başlıktan haberdar etmeyen @Stainless.. e sitemlerimi belirtiyorum!

hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 26 Nisan 2015; 23:49:00 >

• mhmtkyl17 kullanıcısına yanıt
    Mehmet kusura bakma hacım, ben biliyorsun sanmıştım :) Neyse, bundan sonra beraberiz
  • önceliklen albüm dediğin konsept albüm olur arkadaş..eskide kaldılar,yetişemedik neyse ki dinleyebilioz..çok var paylasıcagım ama oncelikle eloy la başlamak istedim.

ilk olarak paylaşmasam olmaz
    eloy ocean

eloy dinlemek için başlangıç olarak önce
    eloy dawn
    albümünü önceririm,tek şarkı olarakta
    the sun song
    ..önceki sayfaların hepsine göz gezdiremedim sadece ilk sayfada eloy gördüm o kadar.neysem fazlalıgın zararıda olmaz.
    silent cries and mighty echoes vardır ki alllaaammm şahanedir,eloy sağlam pink floyd sever bi gruptur ve bu albümü dinlerken ne demek isticeğmi anlıcaksınız.dawn/ocean/silent cries and mighty echoes öncelikle dinlenilmesi gereken albümlerdir diye düşünüyorum.mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunurum.

frank bornemann ın şahane aksanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkyl17 -- 27 Nisan 2015; 0:09:30 >

• Paintbox P kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101349584&p=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşım görelim biraz,nerelerdesiniz ??

erkin koray

https://youtu.be/56PWinHIQCc

bi de barış abi paylaşalım o zaman

https://youtu.be/va2iAfpeT_M

şu müziği türklerin yaptığını görmek beni gerçekten şaşırttı.

https://youtu.be/AtlwRrmHXuw?t=137

bulutsuzluk özlemi dinlemenizi tavsiye ederim kesinlikle

• Anekdoten'in son albümüne bi bakın. kapağı da ayrı güzelmiş.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.