Selam arkadaşlar, bu müzik türünü dinleyen varmı aranızda?
biraz Psychedelic kaçacak ama ihtiyaç molası, zen , replikas , 657 , nekropsi , zelil sevdiğim ve takip ettiğim gruplar.
baba zula ve orient expressions da sayabilirim.
ve tabii ki 70'lerde "electric turk" erkin koray
elektronik türküler, erkin koray ve tutkusu albümleri çok güzeldir.
öhöm progresivemi bunlar? neyse queenschyre,dream theater,evergrey,andromeda,shymphony x vs... bu böle gider. son zamanlarda en çok ayreon.herkese tavsiye ederim
Dream Theater...
TOOL
tool ne alaka yaw
NE PEKİ? HİP HOP MU?
kardeş progressive rock demiş adam
pandacuum+1
soilwork scars of life queenschyre creed not: evergrey "progressive power metal" deil mi?
King Crimson da iidir
üstadlara diyecek yok zaten ==> Dream Theater - Pink Floyd
kardeş soilwork progressive değil.bu arada king krimson iyidir
soilwork bilmiorm ama soundları benzio, bazı şarkılarında vuruşları progressive rock ı andırıo...
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrimarum
soilwork bilmiorm ama soundları benzio, bazı şarkılarında vuruşları progressive rock ı andırıo...
peki
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrimarum
peki
eğer yanlışsa özr dilerim üstad...
töbe töbe ne özür diliyon kardeş.ztn kendimi ukala gibi hissettim böle herşeyi düzeltiyomuş gibi
yoo haklısın soilwork melodic death metal çalıo da , ama ne bilim birkaç şarkısı progressive benzeyince söleyim dedim daha bu grubun öğreneceği çok şey war özellikle abileri C.O.B' dan
C.O.B da çok abileri sayılmaz gerçi ama tabi soilworke göre daha iyi bencede.soilworkun son albümü bence çok kötü
son albümlerineki "fate in motion" çok hoşuma gitmişti.
anlaşılan beklediğim cevaplar yok bir tek king vrimson var. ben yes, genesis, flower kings, e.l.p., jethro tull, vb. söz etmiştim.