Şimdi Ara

PROGRAMLARI DAHA MI HIZLI İNDİRMEK İSTERSİNİZ ! ( ORBİT REHBERİ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: extácy

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Orbit ile rapid kotasına daha fazla veri yansıyabiliyor
    en iyisi IDM

nasıl kotada indirilenden daha fazlamı indi görünürr

Evet 1gb indirince rapid kotasına 4-5 gb yazdığına şait oldum arkadaşta

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

hayatımda gördüğüm en sağlam download manager yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum resmen sömürüyor interneti rapidle 180in aşağısına inmiyor onda da resimli sayfa falan açıyorum yafrum benim

2mbitte 180 az değil mi ?

Yoksa 1mbit mi

yok hacı genelde resim,video falan takıldığım için ondan 180 le indiriyor

• quote:

quote:

quote:

hayatımda gördüğüm en sağlam download manager yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum resmen sömürüyor interneti rapidle 180in aşağısına inmiyor onda da resimli sayfa falan açıyorum yafrum benim

2mbitte 180 az değil mi ?

Yoksa 1mbit mi

yok hacı genelde resim,video falan takıldığım için ondan 180 le indiriyor

he anladım hacu

• quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

normalde 105 ile indiriyorum orbitle kaçla iner ?

300-500 olmadı 750..
    (750 sanmam ama..)

@GENÇFIRAT :

WinRar doyan hatalı ya da inidiriğin link.
    Linki virus taramasından geçir.Sonra bırayay yaz durumu.

yav yok vallaha link falan hatalı değilhttp://rapidshare.com/files/106721685/OLUM_BEKCISI_2007_www.xvidfilm.com_Okay.part1.rar bak mesela burdan bi film indircem rapiiden linki aynen kopyala yapıştır yapıyorum ok tıklıyorum ama indirmiyor.
    nasıl yapıcam yav off

• @GENÇFIRAT :
    Senin Winrar dosyası denemelik mi?
    Yoksa satın mı aldın?
    Bende denemelik amaçlı kullandığımd oluyordu.Ör;Spider-man 3 The Game oyununda .rar lar seninki gidi hatalı çıkıyodu.
  • quote:

@GENÇFIRAT :
    Yoksa satın mı aldın?
    Bende denemelik amaçlı kullandığımd oluyordu.Ör;Spider-man 3 The Game oyununda .rar lar seninki gidi hatalı çıkıyodu.

denemelik satın almadım daha winzip desen oda öle yani winzipte açılmıyo lisans istiyo winrarda peki şimdi napcam ben?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

@GENÇFIRAT :
    Yoksa satın mı aldın?

denemelik satın almadım daha winzip desen oda öle yani winzipte açılmıyo lisans istiyo winrarda peki şimdi napcam ben?

Deneme süresi dolmuş

• Fazla hızlı indirmen ufo görmek gibi halisulasyonlara sebep olmasın sonra

Şaka bi yana sağlam programdır kendisi, DAP'ın biraz yandan yemişi ayrıca her türlü sitedeki(youtube videoları, flash oyunlar, bannerlar...vs) flashı çekebiliyosunuz bunla
  • internetim sınırsız olsa neler indirirdim ama artık 100 mb lık birşey indiriceksem bile düşünüyorum yarım saat ,

değer mi değmez mi diye?
  • quote:

quote:

quote:

@GENÇFIRAT :
    Yoksa satın mı aldın?

Deneme süresi dolmuş

peki napıcam ?

• quote:

ORBİT REHBERİ

Ne işe yarar?
    BU "Orbit" programı indirmek istediğiniz programın yükleme süresini azaltmak için İnternetin yükleme hızını arttırır.
    Örneğin;20KB ile indirdiğiniz program bu program sayesinde 100KB hızla indirebilir.

Daha doğrusu diyelim bir serverdan maksimum 20kb ile veri çekebiliyorsunuz, bu program aynı servere 3-4-5 defa bağlanarak 20şerden 100kb ile çekebiliyor. Aynı DAP gibi yada Ares gibi paylaşım programlarında olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 12 Nisan 2008; 19:35:38 >
  • Bilgisayarın o deneme süresini hafızasından yani "Sabit Disk" ten silmelisin.UnutsunSonra yeniden başlat..Yaa neydi ismi bir program vardı,süreyi geri alıyordu...Nese arkadaşa sorarım MSn den sana söylerim PM'den sık dişini..(hadi gene iyisin)
    Ama nasıl yapılcağını bilmiyorum.Google'dan araştır istersen...
  • quote:

Bilgisayarın o deneme süresini hafızasından yani "Sabit Disk" ten silmelisin.UnutsunSonra yeniden başlat..Yaa neydi ismi bir program vardı,süreyi geri alıyordu...Nese arkadaşa sorarım MSn den sana söylerim PM'den sık dişini..(hadi gene iyisin)

neyse yinede çok sağol programı verdiğin için Allah razı olsun senden ilgilendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim dostum.. tekrardan sağol

• quote:

quote:

Bilgisayarın o deneme süresini hafızasından yani "Sabit Disk" ten silmelisin.UnutsunSonra yeniden başlat..Yaa neydi ismi bir program vardı,süreyi geri alıyordu...Nese arkadaşa sorarım MSn den sana söylerim PM'den sık dişini..(hadi gene iyisin)

neyse yinede çok sağol programı verdiğin için Allah razı olsun senden ilgilendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim dostum.. tekrardan sağol

görevimiz...
    (değil ama()konuma sahip çıkmam lazım.)

• benim en favori programımdır
  • Denediim olmadı. 90 mblık part var. Fileden entern new url dedim yapıştırdım linki. Sonra 2.98 kb falan indirdi. N'olcak şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *bu**rock

Denediim olmadı. 90 mblık part var. Fileden entern new url dedim yapıştırdım linki. Sonra 2.98 kb falan indirdi. N'olcak şimdi?

@GENÇFIRAT'ın sorunu sendede var galiba.
    Sen yinede dene bi google'dan yaz "Orbit download" diye...
  • Beyler geçmiş olsun sadece bendemi bilmiyorum

şuana kadar orbit ile full hızla indirdim rapidten ama şuanda arkadaşta ki gibi bi kaç kb yüklüyor download kesiliyor

rapid çaktı işi galiba

• İndirme problemleri çekenler.
    İsterseniz linki değiştiririm.Cevab bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Beyler geçmiş olsun sadece bendemi bilmiyorum

şuana kadar orbit ile full hızla indirdim rapidten ama şuanda arkadaşta ki gibi bi kaç kb yüklüyor download kesiliyor

rapid çaktı işi galiba

Tüh be. Eğer böyle bişey varsa yandık .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.