Şimdi Ara

!!Programlamayla ilgili derdim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • :) ɯnɹoʎıɹıƃ ɐʎnuoʞ uǝɯǝɥ .. hazırlık öğrencisiydim bu sene alanıma geçicem nasip olursa -bilgisayar mühendisliği- ama hiç bi bilgim yok programlama ve algoritmayla ilgili internetten birsürü döküman indirdim deitelin , cormenin vs. kitapları indirdim ama nası yapıcam ne yapıcam nerden başlıcam bilmiyorum yaz tatilimi boşa geçirmek istemiyorum mat2 çalışıyorum ingilizceyi unutmamak içinde bişiler yapıyorum ama 1. sınıfa başladığımda çok sıkıntı da çekmek istemiyorum şimdiden başlayıp okurken yükümü hafifletebilecek tavsiyeler bekliyorum .. @edit umarım konuyu yanlış yere açmamaışımdır @edit2 okulda "c" ile başlangıç yapılcakmış üst dönemler öyle dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerimSoner -- 5 Haziran 2013; 21:37:47 >

Orijinalden alıntı: bhdrygn11

Orijinalden alıntı: SonerimSoner

İlk önce algoritma ile başla kendin basit algoritmalar kur (hesap makinesi vs vs)

yazmk için nası bi başlangç yapmalıyım algoritma için arştrdkça anlyabiliyorum..

Mesela 2 sayı ile dört işlem , O gün hava durumunun ne olduğuna göre tavsiye geren prg. örn hava yağmurlu ise "sıkı giyin " vs vs ttavsiye geren program , alan çevre hesaplaması vs programların algoritmasını yap algoritma işini anladığından emin olunca meb'in modüllerinden başla 10. sınıf programlama telleri
    http://www.megepbilisim.com/moduller/10-sinif-dersleri/
    pardon C ile başlanacağını görmemişim ama yinede meb'in ilk modülü tüm diller için gerekli
    internette C ile ilgili bişr sürü kaynak bulabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendisaydayadayı -- 8 Haziran 2013; 20:37:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet ile ilgili bir soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.