Şimdi Ara

Programlama yaparak para kazan. vadeli işlemler borsası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vadeli işlemler borsası diye birşey var. endeksin ne tarafa gideceğini bulabilen bir indikator yazılımı gerek. metastock programı altında calışacak. metastock a veriler canlı olarak giriyor. yazılacak program gelen canlı verinin geçmişine bakarak ornekleme yapabilen yapay zekaya sahip olmalı. ayrıca yurt dışı endeksleri kontrol etmeli, amerikada acıklanan işsizlik oranlarını sorgulamasını yapabilmeli. obamayı kontrol edebilmeli .(elle veri girişi gibi).

imkb 30 yada vob 30 yazarsanız ayrıntılı grafikler cıkar.
    elimde bu tür programlardan yuzlerce var. ama bizim yaptığımız bir yazılım olamalı. sorunuz için buradan yazalım pmlemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 6 Şubat 2010; 13:59:41 >

• asıl soru da şu:

java programcık var. burdan endeks verileri anlık tek satırda yazılıyor. devamlı değişken.

ben bu rakam ları csv dosyası şekline getirebilecek yazılım arıyorum.

yani ekrandan okuyacak. sayıyı anlık olarak bir dosyanın içine yazacak, ordan analiz programını calıştırarak endeksi gozlemleyeceğim. ama nasıl:
  • Merhabalar yusuf_alp bey,

Bahsettiğiniz yazılımın mevcut versiyonlarından farklı olarak bu kadar diferansiyel değişime bağlı bir yapay zeka geliştirmek mümkün olacağını sanmıyorum , obamayı kontrol edebilmeli demişsiniz , bir siyasinin tek bir kelimesiyle borsa piyasası yerle bir olmakta siz bunu sayısal veriye nasıl çevireceksiniz merak ettim düşüncenizi, olumlu 1 olumsuz 0 şeklinde mi mesela? İşsizlik oranları mantığıma yatıyor bellirli aralıklarda belirli değişimler kodlanabilir. Hayal edince tüm diferansiyel değişimleri analiz eden bir yazılım yazmak mümkün olacak bir gün ama şuanki yapıyla bana imkansız gibi geliyor bahsettiğiniz şey yanlış yorumlamışta olabilirim. Hayal edilen herşey bir gün mümkün olacağına inananlardanım size başarılar.
  • eski bir broker ve vob lisansli ,vob da da işlem yapmıs bırı olarak bunu tavsıye etmem yanı yapılsa bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

eski bir broker ve vob lisansli ,vob da da işlem yapmıs bırı olarak bunu tavsıye etmem yanı yapılsa bıle

slm, asgari ne kadar para ile vob işlemi yapılabilir. normal borsadan bir farkı , masrafı vs var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.