Şimdi Ara

Programlama için algoritma mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler uzun süredir araştırmalar yapıyorum hatta java dili için kitap dahi aldım fakat gördüm ki herhangi bir programlama diline hakim olabilmem için algortima mantıgını oturtmam gerekiyor.Başlıktada belirttiğim gibi bu algortima mantığını nasıl öğrenebilirim?Şunu da belirtmeliyim ki bu programlama işini sadece hobi olarak yapmak istiyorum ve herhangi bir dersini görmüyorum en azından şimdilik... makine mühendiliği okuyorum ve 2. sınıfta programlama dili ve algoritma dersinin oldugunu öğredim.hem dersde başarılı olabilmem hemde programlama(algoritma mantığını)oturtmam için neler yapmalıyım neler yapabilirim bilgilendiren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
    Not:Çok uzun yazdığımı biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dagdakigogo

Evet beyler uzun süredir araştırmalar yapıyorum hatta java dili için kitap dahi aldım fakat gördüm ki herhangi bir programlama diline hakim olabilmem için algortima mantıgını oturtmam gerekiyor.Başlıktada belirttiğim gibi bu algortima mantığını nasıl öğrenebilirim?Şunu da belirtmeliyim ki bu programlama işini sadece hobi olarak yapmak istiyorum ve herhangi bir dersini görmüyorum en azından şimdilik... makine mühendiliği okuyorum ve 2. sınıfta programlama dili ve algoritma dersinin oldugunu öğredim.hem dersde başarılı olabilmem hemde programlama(algoritma mantığını)oturtmam için neler yapmalıyım neler yapabilirim bilgilendiren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
    Not:Çok uzun yazdığımı biliyorum

algoritma öğrenmem için ne yapmalıyım sorusunun cevabı basit. algoritma dersi almalısın. pratik yapmalısın. kendini geliştirmek istersen. leetcode,codility vb. algoritma test sitelerinden kendini geliştirmelisin.

mit yada princeton dersleri var youtube üzerinde vs. bunlardan başlayabilirsin. hiç bilgin yoksa cs50 harvard tan başlayabilirisn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.