Şimdi Ara

Programlama bilenlar yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aynı mesajı gerekli bölüme de yazdım ama hiç cvp veren olmadı. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliğinde okuyorum ve geçen sene C programlama dilini gördük. Bu sene ise c++ öğrenicem. Bana önerebileceğiniz kaliteli bi kitap varmı? Bide bazı kavramlar ve programlama dilleri arasındaki farkları tam olarak bilemiyorum. Mesela visual c, visual c++, visual C#, visual c.net, visual c++.net, visual c#.net gibi bir sürü dil var. Bana biraz karışık geliyo ve bende full sürüm visual studio 2008 programı var. C++ öğrendikten sonra visual studio 2008 programında görsel olarak çalışmak istiyorum. Yukarıda saydığım dillerden hangisini kullanıcam? Bu kafamı biraz karıştırıyo farkları nelerdir? Biraz fazla soru sordum ve uzattım ama yardıma ihtiyacım var internetten kitap alıcam. Teşekkürler, iyi günler.

• ???
  • Bir kitap ismi önermeyeceğim. Google'da pek çok kaynak bulabilirsin.
    C++ dilinin C diline göre en büyük farkı, nesne-yönelimli olmasıdır. Hatta bu nedenle kendisi için düşünülen ilk isim "Object C" dir.
    Visual eklentili dillerse, temeli üzerine kurulduğu dilin window-gadget dediğimiz (buttons, menu, window vs.) pencere tabanlı nesnelerle birlikte kullanılabilmesini sağlar. Söz dizimleri benzer olup, dile yeni ve güçlü nesnesel bileşenler ekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 24 Ağustos 2008; 19:04:23 >
  • http://www.csharpnedir.com/
    sitede sana yararlı olabilecek makaleler mevcut
    forum bölümündede aradığın sorulara cevap bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Bir kitap ismi önermeyeceğim. Google'da pek çok kaynak bulabilirsin.
    C++ dilinin C diline göre en büyük farkı, nesne-yönelimli olmasıdır. Hatta bu nedenle kendisi için düşünülen ilk isim "Object C" dir.
    Visual eklentili dillerse, temeli üzerine kurulduğu dilin window-gadget dediğimiz (buttons, menu, window vs.) pencere tabanlı nesnelerle birlikte kullanılabilmesini sağlar. Söz dizimleri benzer olup, dile yeni ve güçlü nesnesel bileşenler ekler.

Cevap için teşekkürler. Visual eklentili dillerin o işe yaradığını biliyorum ama hangi visual dili kullanmalıyım onu bilmiyorum. Çünkü bir sürü visual dil var.
  • www.csystem.org dan indir ben bizzat bitirdim 540 sayfa . ayrıca sitede örnekler de mevcut
  • herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.