Şimdi Ara

programın pc ye yüklenme zamanını nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir programın pc'ye ne zaman yüklendiğini nasıl öğrenirim

Bunu sağlayan bir program varmı ???

Varsa lütfen link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4V3N -- 23 Mart 2006; 23:16:02 >

• bunun için program var mı yok mu bilmiyorum ama(olduğunu da zannetmiyorum)
    şöyle bir yöntemi deneyebilirsin.

mesela bir programı yükledin. onun bir sürü text,data,resim dosyası falan var.
    program files dan girip bu dosyaların ne zaman oluştuğuna bakabilirsin.
  • programla ilgili herhangi birşeye( logo falan olabilir)sağ tıklayıp özellikleri seçersen yükleme tarihini görebilirsin.
  • başlat+programlar+donatlar+sistem araçları+sistem geri yükleme+bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle seçeneğini işaretle ileri butonuna tıkla.çıkan takvime bak.hangi gün program yüklediysen sistem geri yükleme noktası oluşturmuştur.ordan öğrenebilirsin.ama bildiğim bir program yok
  • anlattığım yol hatalımı ?değilse niçin sağ kulağınızı sol elle gösteriyorsunuz?amaç yardımcı olmak olmalı rastgele fikir yürütmek değil.anlattığım yol geçersizse o zaman bunu izah edin bende birşey öğreneyim soran arkadaşında kafası karışmasın.
  • öyle bir program olduğuna dair hiç karşılaşmadım. ama şuu söyleyebilirim bir program bilg. yüklenmişsse program files bölümünde dosyaları olur. o da olmadı simge üzerine tıklayıp yüklenme tarihine bakabilirsin....
  • Normal programlarda:
    *Programın klasörüne veya programı çalıştıran .exe'ye sağ tıkla. "Oluşturulma" tarihi PCne yüklediin tarihtir

*Sistem Geri Yükleme'de (Sistem Geri Yüklemeyi açman gerek, ayrıca program yüklendiği zaman bunun açık olması gerekti) geri yükleme noktaları tarihleri incele. Programın tarihini bul

*Olay Görüntüleyicisine git ve kayıtların tarihlerini incele

*Programın içeriğini ve program dosyalarını incele

Program Güncelleştirmelerinde:
    *(XP SP2'de) Başlat------>Denetim Masası---->Program Ekle Kaldır. Listede programın güncelleştirmesine tıkladığında sağda programın yüklenme tarihi bilgisi olacaktır (Pencerede üstte Güncelleştirmeleri Göster seçili olcak). Ancak bu yol sadece programlara özel + Windows XP güncelleştirmelerine ait. Diğer temel, normal, genel programlarda normalde Son Kullanma Tarihi çıkıyor. Bu yöntemde güncelleştirme derken; programa güncelleştirme ile ek yüklenecek. Örnek; Microsoft Office 2003 içindeki Outlook Güvenlik Güncelleştirmesi, Dil Paketi vb iç güncelleştirme ekleri.... Normalde üst versiyona yükseltme, virüs/spy tanımaları yükleme vb bunlara dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Mart 2006; 20:21:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.