Şimdi Ara

programın kapanmasını engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan anlaşılacağı gibi istediğim bir programın kapanmamasını istiyorum. Ne yapabilirim?

• Biraz daha açık olabilir misiniz? Yazdığınız program mı, hangi dil, ne koşullarda açık kalacak?
  • kendi programım değil başka bir program mesela paint, mesela winamp gibi. Bilgisayar açık olduğu sürece açık kalması gereken bir program var ve kullanıcılar kapatıyor insan evladı anlamıyor kapatmayın diyoruz kapatıyorlar. Önemli bir program eğer o kapanırsa işler aksar.
  • hâla bekliyorum. bilginize.
  • Ikinci bir kullanici yarat orda ac programi orda calissin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle değil, program sürekli açık kalacak. yani şöyle photoshop düşünün, işi olan gelecek photoshop yapacak photoshopla işi bittikten sonra kapatamayacak o photoshop açık kalacak. Yani aktif bir program arkaplan da çalışan program değil.
  • Git ve daha iyi bir keylogger bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4it

Git ve daha iyi bir keylogger bul.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOwl

quote:

mantıklı gerçekten keylogger işini görebilir
  • quote:

quote:

quote:

gençler keylogger istemiyorum. illa virüs mü yapmamız gerekiyor ya. sende arıyordun herhalde. aradığımız şeye bak aldığımız cevaba bak. konuyla ilgili cevap lütfen.
  • Bir şeyler saklamaya niyeti olmayan insan durumu açıkça belirtir. Paint gibi photoshop gibi örnekler vermenize gerek yok, hangi program direkt söyleyebilirdiniz. Amacı saklama gereği duymanız o fikre yöneltir elbet.

Gençlik iltifatın için de teşekkürler
  • Görev yöneticisinde çalışan programların hepsini bir dizi içerisine aktarıp daha sonrada kapanmasını istemediğin programın isminin listede olup olmadığını if komutu ile kontrol edip eğer varsa bişey yapmaz yoksa kapanmasını istediğin programı tekrar başlatırsın. Ama bunu farklı bir program yaparak yapabilirsin. Ama bu programıda kullanıcı görev yöneticisinden kapatabilir görev yöneticisini engellemekte illegal bir iştir yani kullanıcı sisteme zarar vermekten dolayı dava açabilir. Bence uğraşmayın bununla ayrıca kullanıcıları engellemem çok zordur kırmak isteyen kişi hertürlü kırar programınızı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şeyler saklamaya niyeti olmayan insan durumu açıkça belirtir. Paint gibi photoshop gibi örnekler vermenize gerek yok, hangi program direkt söyleyebilirdiniz. Amacı saklama gereği duymanız o fikre yöneltir elbet.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

Görev yöneticisinde çalışan programların hepsini bir dizi içerisine aktarıp daha sonrada kapanmasını istemediğin programın isminin listede olup olmadığını if komutu ile kontrol edip eğer varsa bişey yapmaz yoksa kapanmasını istediğin programı tekrar başlatırsın. Ama bunu farklı bir program yaparak yapabilirsin. Ama bu programıda kullanıcı görev yöneticisinden kapatabilir görev yöneticisini engellemekte illegal bir iştir yani kullanıcı sisteme zarar vermekten dolayı dava açabilir. Bence uğraşmayın bununla ayrıca kullanıcıları engellemem çok zordur kırmak isteyen kişi hertürlü kırar programınızı..

şirketin kullanıcısı dava açmaz bu fikir iyiymiş teşekkürler. :)
  • quote:

Bir şeyler saklamaya niyeti olmayan insan durumu açıkça belirtir. Paint gibi photoshop gibi örnekler vermenize gerek yok, hangi program direkt söyleyebilirdiniz. Amacı saklama gereği duymanız o fikre yöneltir elbet.

İltifat hoşuna gittiyse b.değil :) Cinegy adlı programın kapanmamasını istiyorum. Programın ismini vermem sorun değil sadece herkesin bildiği programlardan örnek vermek için söyledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Km.lr

quote:

İltifat hoşuna gittiyse b.değil :) Cinegy adlı programın kapanmamasını istiyorum. Programın ismini vermem sorun değil sadece herkesin bildiği programlardan örnek vermek için söyledim :)

http://easy-window-system-tray-icons-hider.software.informer.com/1.2/download/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.