Şöyle bir program hazırladım, üste çalışmayı planladığım dersleri alta da tahmini saat aralıklarını yazdım. Muhtemelen birçoğu daha kısa veya daha uzun sürmek üzere esneyecektir dolayısıyla araları da biraz uzun tuttum. Ama program hiç içime sinmedi, bir yerde yanlışlık var gibi hissediyorum ama nerede var yakalayamadım. Sizce bir sıkıntı mı var? Verdiğim tahmini süreler mi saçma, bir güne çok fazla mı ders koymuşum yoksa başka bir şeyi mi hatalı yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim tavsiyelere açığım programları 1 ya da en fazla 2 günlük vadeye göre hazırlıyorum. Lütfen geyik muhabbeti yapmayın cevap aldığımda silebilirim ![]() |
Programımda bir sıkıntı mı var? Garip olan şey?

-
-
Hocam ders olarak öneri verecek düzeyde değilim, haddimi aşar. Diğer hocalarım yardımcı olsun da.
Şunu diyeyim, ''bana göre'' süre olarak yazmak mantıksız. Dediğiniz gibi daha erken de bitebilir geçte. Sıkıntılı bence. Mesela soruyu anlamayacaksınız videoda, durduracaksınız ve tekrar izleyeceksiniz. İllaki zaman kaybı yaşanır veya yaşanmaz bu süre zarfında. Ondan dolayı kafanızda belirleyin yaklaşık olarak bence, 75 dk diye hesaplamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 10 Şubat 2021; 23:42:49 > -
Hocam tahmini süreleri yazma sebebim alta hangi saat ne yapacağımı yazdığımda, bunların ağır ya da hafif olup olmayacaklarını görmekti alta çok uymuyorum açıkçası :D Ama haklılık payınız büyük çünkü videoları genelde 1,5x'te izliyorum ve orada yazandan 10 dakika falan erken bitebiliyor izlediğim bir video
-
sıkıntı 7/24 fosforcu gibi program yapıp atman
-
Siz bilirsiniz hocam, uygulayabiliyorsanız sorun yok.
-
cevap anahtarını koparsam mı koparmasam mı diyede başlık accaksın yakında hsdahasdh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X