Şimdi Ara

Programcılık için leptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben Phyton ve c# öğreniyorum.İleride yapacak yapay zeka projem var.10 yıllık bir casper kasam vardı.Artık ömrünü dolduruğunu düşünüyorum.6000-7000 tl bütçeli işlemcisi iyi+ram fazla+Ekran kartı orta segment( geforce now ile oynayacam oyunları)bir leptop arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 19 Mayıs 2021; 20:9:13 >

• Karmaşılık projelere girmediğin sürece programcılık için çok bir şey gerekmiyor. Güzel bir SSD, 4/8 bir işlemci her türlü işini fazlasıyla görür. Ama ben yine de 4600H / 4700U işlemcili bir makina öneririm. Now ile oynayacaksın zaten o bütçeye gpu'lu makina bulmak bile zor. Bari işlemciye para verirsin.

Bilgisayar mühendisliği terkim. 2014de i5 4200h laptop almıştım, forumda f/p canavarı diye dolaşıyordu. Halen yaşayan canavar kendisi ama gözden kaçırdığım nokta batarya ile birlikte 3kgyu bulmasıydı...

Geçenlerde huawei d15 ryzen 3700u aldım. Numkeypad dışında bir eksiği yok benim için. 16gb bu tarz modellere göz atabilirsin bütçeyi sonuna kadar kullanacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 20 Mayıs 2021; 1:18:20 >
  • https://mshop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-d14-r7/

Bu nasıl leptop ? Kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.