Şimdi Ara

Program tavsiyesi ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben amatör kayıt yaptım . Bu amatör kayıt şarkıma klip çekmek istiyorum kısa film tadında . Bana videoları tek tek kesip , kırpabileceğim , birbirlerine ekleyebileceğim , efekler falan yapabileceğim güzel bi program ismi söyleyebilir misiniz ? Aynı zamanda bu klibi yaptığım şarkı ile birleştiricem , yani çekiceğim klip tamamen sessiz olucak .

• çok basit olacak ama movie maker'ı bir dene istersen tam olarak ne yapacaksın bilmiyorum ama kullanımı falan kolaydı işini görür belki
  • eğer ingilizcen az buçuk varsa sony vegas ı tek geçerim ama biraz karmaşık
  • movie maker kullanmayı biliyorum ama belki daha iyi bi program vardır , onu öğrenmek için açtım konuyu . Teşekkür ederim yorumun için .

MrHaki ,

İngilizce problem değil bakarım . Benim amacım mesela , video 30 saniyelik ya başından 3 saniye kırpmak , sondan 5 saniye kırpmak sonra o video parçasını diğer video parçasına eklemek . Tek tek video parçalarına efek vermek , ara geçişlerde efek vermek . Yani elimde ayrı ayrı bir sürü video parçası olucak . Bunları düzenli şekilde bi kompozisyon yapmak amacım . Saolasın program için , kurcalayayım biraz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 18 Temmuz 2011; 1:16:06 >
  • Yardımcı olabilicek başka arkadaşlar var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.