Şimdi Ara

Program nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayt fizik 5 ayda biter mi? Tyt biyo 1 ayda bitecek ama henüz ayt fiziğe başlamadım..Bi yandan Bi harekete başla 9 konusundan 11 konuları 12 konuları diye ivmeyi yakalayınca seri gotururrsun sonra enerjiden goturursun diyor .en son baglantisiz optik dalgalar işi sicaklik.


    Bi yandan olmayacak diyor. Matematik 11den kalan trigonometri aklımda eşitsizliklere calismistm ilk 10 konu var ama daha carpanlara ayirmayi bilmiyorm.fakat şöyle diyorum ben lise sinavinda en tamam 11in başında Bi başladım önceden video izledim de sınava son 2 gün gazlayip 70 80 arası Bi şey aldm .Bi yandan böyle diyorm Bi de bu planda 10 15 gün vercem trigoya yani yeterli olcak süreler en azından mat için diyorm Bi yandan olamyacka.


    Ağustos Eylül ayını boş gecirdim mal gibi . Neyse olursa olur olmazsa Burger King. 4 yıl yurtta kalcagima. Gerçi yurt meselesi de abartiliyo en azından akşam yemeği karbonhidrat et oranı iyi Bi de ücretsiz konaklama 400 500 tl gibi para yatiriliyo max 800den bahsediliyo ama 600 desek her gün 20 tl


    20 tlye 4 tabak yemek bulunmaz. Burger King vslismaya başlasam her ay asgari ücret alsam da borsaya gircem ordan yürürüm.fakwt hunun icin bile indikatorleri kullanırken mat bilgisi lazım dedim.hi ara üniye gerek yok artık dedim ama sonra mesela milletin cüzdanın calinmasi siber güvenlik merak ettim.


    En kötü ihtimalle her gün Burger King yerim ya da öğretmen olursam 100k girsem hile ilkokul bebelerine mat özel ders veririm ki lise yillarinda yakın çevre de olsa yaptım memnun kalmislardi. Ama sonra aile ile kavga ettim Bi daha gitmedim. Bi yönlerini görmüştüm sevmedim. İşte çok ilkeli olmaktan keskin cizgilerim olmasından kaybediyorum. Fakat baha memnunlardi ruh hastası anası dinlemis her şeyi detaylı reel hayattan örnek vererek anlattigimi görünce.yani şu tablodan 100k çıksa da üzülmem. Burdakiler hayatı sadece ders sınav puanı sanıyor.


    Oysa müdürleri liseli . Bakan ekonomi konusunda konuşma yapıyor konuştuğu terimleri okurken zorlaniyo ekonomi bakanı o terimleri okurken zorlanmamali yani başta bile kalitesizlik var, eşit agirlikcilae manipulasyonla avukatlar iyi para kazanıyor.


    Burdakiler belki ilk bine giriyor olabilir ama sosyal zekaları çok kısıtlı ve maalesef itlik köpeklik cakallik yapanlar sizin onunuze geçecek.alfz karakter değilseniz hakkınızı koruyamaycaksiniz ne kadar calissaniz da biri sizi geçecek. Ha mesela american physco tarzı nwrsistler yükselmek için her şeyi yapar zeki kurnaz vicdansiz biriyseniz yine yaparsiniz belki. Fakat ilkeli pasif kisilikler hep birileri ezcek sizi.okul notunun ia hayatında da önemi olmayacak sizi kullanacaklar.


    Zaten bizim liseye gelen ODTÜ mezunu da öyle demisti ilk bine girenler çok iyi juehndis oluyo ama onların patronu 10k 20k yapanlar oluyo.


    Öte yandan sosyal zeka diyip çalışsan da iyi iliskileri olan manipule eden kurnazlik yapan önünüze geçer diyip sosyal iliskielri de boklamak seytanilestirmek peknakillica değil. Evrim ağacı kanalında hayvanlarin zekası ile alakalı Bi şey gördüm.maymunlar alet kullaniyo kuşlar yeme ulaşmak için basit bulmaca cozuyo.


    Şu yorumu beğendim insanoğlunun gelişiminin sebebi iletişim bilgiyi aktarma becerisi.


    Karınca kolonilerinde her bir karıncanın Bi görevi olduğunu okudum hatta mesela tamirci doktor mühendis gibi mesleklerden daha da gelişmiş adeta organ gibi işlev görüyorlar. Karınca kolonilerinij de süper organizma sınıfında yer aldığını okudum .Yani insna vucud gibi işlev goruyorlarmis. Insan topluluklairna da benziyormuş birbiri ile savasa girip birbirini köle niyetine kullanıyorlarmis. Hiçbir hayvan bunu yapmiyo yemek için birbiri ile rekabete girse de bu insan benzeri savaş Bi tek ksrincalarda başka birçok özel görevi olan Karınca vardı da unuttumHa bunlar niye insan kadar ilerlemedi bilmiyorum da her neyse mesela bazı karıncalar sırf vücudunda besin depolamak için ozellesmjs.


    İnsanlar da böyle aslında birbirine yardım etmese ilerlemezdi.


    İnsanlar aslında o kadar aciz ki mesela Selçuk bayraktara laf atılıyor. Ben Bi grupta ikidebir kadınları aşağılayan Gerzek gerzek *bje diyen tiplere siz de cuzdansiniz dediğim için Bi hemcinsim zengin koca peşinde dedi.

    O erkekler iğrenç t* mizahı kasar 15 16 yaşında çocukla diyip gecerle rben onların asagilamalwrina karislik verdim diye beni ifşa etti özele geldi 15 16 yaşında olup bu kadar cahil olman garip dedi.


    Tacizci erkekler konumları statüleri bahane edilerek korunuyor.erkekler birbirinin pisliğini savunuyor.her neyse bu kız hemcinsine oyle Bi yafta vurup ki benim hayatım istersem onlyfans açarım sana ne ulan istersem zengin erkekle evlenirim aana ne .neyse kadınlar basarilariyla yukselemli hu zengin koca peşinde dedi . Ben de sinir oldum senin ihtiyacın olur fen liseliyim yazınca hayattaki tek basarisi dedi.


    Her neyse insanlar Selçuk bayraktara laf atıyor damat diye imkanlar serildi diyor.oysa adamın babasinin daha sirkrti vsrdi bu işler üstüne. Ne bileyim ölümü şüpheli üst düzey mühendisler vardı bu ülkede koruncaksa yalaka olsun Bi yere yanlasin. İnsanlar bu düzeyde ülkesine hizmet eden birine çamur atmamalı bence.


    Sonuçta ovdugumuz batı hayranlwrinin övdüğü İngilterede soydan soya. Ben ülkenin gelişimine fayda sağlayan hirinin kaynaklari kendine kanalize etmesine Bi şey demem başkası da gelse kullancakti.ama yine de liyakat olmaliydi tabi demek istediğim iliskisel baglardan ziyade adamın işlerine bakilmaliydi Selçuk bayraktar liyakatxizdemedim öyle düşünsem savunmam.


    Be akpyi severim en başta bu ülkeyi de Türk insanını da sevmem.ee neden roket üreten Bi türkü övuyorum? Çünkü kompleksli değilim başarıya derin saygım var diğer şeyler önemsiz.

    Oysa milliyetçi geçinen turkolar yabancı markalara ağzının suyunu akitiyo. Sonra Türk markaları kendi milletini kazikliyo. Sözde milliyetçiler ama.

    Aşırı kıskançlık var olimpiyat madalyasi alan çocuğa ailesi sayesinde demişler.ulan o çocuk disiplinle calsimaasa azimle calismassq ailesi ne yapsa fayda etmez tabii ki ailesini savunan ailesinin 6onelendirmesi ile de de ama tamamen aileye bağlama.sirf kıskanclik bende de şans olsa ben de yapardım demeler. Benim ortaokul çevrem sosyokulturel olarak alt seviyede okulda en iyisi bendim.ailesi sayesinde diyorlardi bana da oysa bana aldıkları senede 1 kitap.8.sinifda Bi suru kitap alan kisilrri de geçtim.ki zaten 1 2 yerden burs alıyordum girdiğim sınavlarla.bu yüzden ailesi sayesinde lafını edenlere sinir oluyorum .kıskanıyorlar sadece.cunku benim onlardan farkım ailemin sunduğu extra bir şey yoktu


    Neyse işte okçu çocuğu kıskanıp okulun sunepesine benziyor dişlere bak sapsarı yorumlarını gördüm mizah diyip gerçektir biri şapkasını bilmem ne yazmış küfür eden gördüm buraya yazmıyorum.


    Türk insanı aşırı kıskanç haset birbirini alta çeken isnanlar bunu fark ettim.


    Neyse işte dediğim gibi kaynak sallayınca fayda aliniyrosa arkasında destek oluncaksa verim alınıyorsa adama saldırmak saçma sırf iktidara yakın diye muhalifler saldiriyor kime bu desteği versem yapardı diyorlar.tamam belki ülkede bazı insanlar desteklense neler neler yapılırdı ama gecmiste faili mechule gideceğine böyle isnanlar desteklencekse damat olsun.


    Dediğim gibi Selçuk da emine ile aşk evliligi sanmiyroum yapmış olsun 2022 yılında isnanlar üstün başarılar elde etse de yükselmek yerini korumak kendini ortaya çıkarmak insanlığa değil de(roket yapıyorlar bu insanlığa fayda degil) ama ülkenin fayda gördüğü şeyi yapmak için ilişki kurmak zorunda kalıyor.



    Yani benim burda inekler sadece yüksek puanlarla başarılı olmicak gerçek hayat acımasız kaziklar etiksizlikler liyakat olmadan iliskilerle yükselen isnanlar desem de


    İnsanoglu en başından beri o beğendiğim yorumda da dendiği gibi isnanalr birbiri ile iletişim kurup bilgilerini aktardık yükseldi yorumunu beğendim.


    İnsanlar belki de krudugu toplum ilsikoelr ağı ile bu kadar yukseldi o yüzden iliskielri hepten şeytan ilan etmemeliyiz.


    Bunun dışında bundan sonra dediklerimden emin degilim

    Liyakat deniliyor ama baktığıma gore akademiknlink kanalında doktora yapmak için bile hcoalarin referans vermiş lazım tamam hu kayırma değildir hocaların onayından geçmek gerekir yeterlilik tespiti için denilebilir de insanoglu tamamen iliskilerdne kopmaz onun için iyi izlenim imaj bıraıkılir tamamen liyakat önemli olsa hunlara bakılmaz takım calismasi için uygun kisilikler aranmazdi (tamam bunun da adam kayirmakla alakası yok) neyse işte o hoca da yazık hiç bilmiyormus bu işleri Bi öğrencisi rica etmiş araya girmiş ama yapamamış akdamiklink network deseniz bulrusunuz hocanın videosunu.


    Hoca buna torpilin modern hali falan diyordu.


    Şu an belediyelerin kendi kısmını ise alması gibi bu çok daha ilkelce biyontem tamamen liyakattn uzak sınıfa ideolojiye dayalı ama mesela Bi is yeri iki kişi aynı becerilere sahip nasıl seçecek? içine sineni alcak.


    Herkes tanıdığı ise aliyo torpil her yerde maalesef insnalar robot olmadığı sürece insan ilişkileri ağı olduğu sürece akrabalık ilişkileri olduğu sürece komunist Bi modele gecilmedikce ya da bireysellik yüzde yüz olmadığı sürece (ki o za,an da robot gibi olabiliriz ) bu olcak sanki ya .torpilsizlik mümkün mü bilmiyorum.


    Bu yüzden ben iyi ki sınav var diyorum.iliskilerine bakmadan bazıları zekayı olcmez diyo da zekayı da ölçer çalışmayı da ölçer.sosyal ilişkilerine bakmadan arkana bakmadan olcuyo en azından az da olsa şans veriyor.



    Fakat işte sadece bunda başarılı olanlar kazık yememeyi alfa olmamayı ogrenmedicke zor.incel gruplarindan alfa erkek muhabbetini öğrendik de maalesef bu özellikteki erkekler kazaniyo sanırım, haklılar. Insnalae pek ahlaka bakmiyo dicem de alfa karakter modeli hep ahlaksizlik da değil Bi yandan onurlu isnan modeli aslidna .iyi dediğimiz kişiler sisteme çok boyun efiyo gerci o model de alfanin ahlaksizi insan harciyo.


    Herneyse bu yüzden diyorlar okul he şey değil sınav sonucu reel hayatta ise yaramaz diye çünkü asosyal tipler ilişki kurmasını güç dengelerini bilmiyor.nerdem mi biliyorum kendimden.muhtemelen üstün zeka ol,asam da 110+ var.


    Baktım akademisyen iq ortalamasaymis. Daha düşügu de vardır ört buysa bana makul yetiyor bana.ama reel hayatın acimailigini görünce ders çalışmayı bıraktığımdan beri kullanmadim zekami




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 4 Ekim 2022; 9:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Program nasil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir DHli bunu okumaz.

    Olamaz dostum 10k yapan benim patronum olacak
    Sosyal zekam çok kısıtlı.
    Program nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program nasil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

    Okumussun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

    Ask adam vip fizik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

    Ppndeki adam şey değil değil nette alfa sigma geçinen reelde obez killi incel olan erkeklerin bu ben dedikleri gizli kadın dusmanliklarini bu ppyi koyarak simgelemelerine yarayan film karakteri.


    Sürekli twitterdkai solcu kızlar akplilere dinciler sallar ama işte ben bu adamı modern kadın düşmanı olarak kullanıyorum. Beyaz ustumlukcu amerikanlilae gibi bu ekolun trde yeri ateistler chplu ulusalci kitle.


    Kadın düşmanlığını dincilife bağlıyorlar ama ben ekisde muhalif geçinen ama mini etekli giyen kıza bakın şey etcrk gibi bakın diyeni mi gormedim. Yoksa benim feminist hesabıma saldırmaya gelen bipsunds ateist hesabıinda kuranda karilari dönün yazan post atmis kişinin bana tecavuze mi uğradım demediğini gormedim.


    Bu yüzden benim korktuğum açık kırmızı alarm olan dinciler değil içindeki kadın dusmanliginia atamamsi sinsice saklayan gixleyebildigi yerlerde açığa cikaran medeni geçinen erkekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Program nasil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazı gözüme çarptı

    Program nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Program nasil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Program nasil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 4 Ekim 2022; 11:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi

  • Aynen, bana şurdan bir touch blue alsana ya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.