Şimdi Ara

Program Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kaç gün önce TEKNOSA'dan bir webcam aldım markası önemli değil.Kurdum CD'sini pc'ye çalıştı aradan bir gün geçti ki,ağabeyim ekranda bir yazı çıktığını ve artık kamerayı kullanamadığını söyledi.Bende webcam'in cd'sini takıp programı silmek istedim daha sonra tekrar yüklemek için.Program ekle kaldırdan silmeye çalıştım fakat,bu programı kaldır tuşuna basınca birşey olmuyor.Bende programı başlat menüsünden uninstal etmek istedim fakat bazı yazılar felan çıktı.Yani anlayacağınız ortalık bayağı karıştı ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
    NOT=Cd'yi programın üzerine tekrar install etmeye çalıştım ama oda olmadı

• Arkadaşım hemen şunu yapıyorsun bu sorununu çözecektir kesin,
    Başlata gel ordan çalıştıra tıkla ve çıkan yere regedit yaz,
    daha sonra açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE ye gel ve yanındaki küçük oka basarak bunu genişlet,
    daha sonra SOFTWARE yazan kısmı genişlet ve web camin için kurduğun yazılımın ismini yani driver ı oradan bul,
    üzerine gel sağ tık yap Sil'e bi tık yapıver evet de tamamdır
    ve driverı artık yeniden kurabilirsin kolay gelsin
  • Çok teşekkür ederim dostumPeki bir dosya felan alırmı dipde köşede?Bir daha kurarken sorun çıkartıyorya bazı programların eski versiyonunun silinememiş dosyaları.Deneyeceğim bunu çok teşekkür ederim tekrarPeki neden silemiyor olabilirim ben bu programı,acaba bir yerde yalnış bir şey yaptığımdan dolayımı kilitlendi?Yoksa üründe sorun olabilirmi?Camera'yı test ettim msn'de bu arada.
  • sorması ayıp webcam ın programını sileceğin zaman webcam pc ye bağlı mıydı?
  • Galiba bağlıydıBu konuda biraz cahilim ilk webcam'imde yani ağabeyimin zaten.Aslında pc konusunda cahilim kusura bakmayın artıkBu bir sorun teşkil edermi yani webcam'i pc'den çekip öyle mi silmek gerkiyor?
  • Nasıl silineceğini bilmiyorum hiç silmeyi denemedim takılıyken :), ama silme esnasında bilinmeyen sorunlar nedeniyle bu şekilde tekrar kurmana izin vermeyebiliyor bazı programlar, o yüzden silerken dikkat et daima program ekle kaldırdan sil. Kıyıda köşede kalıyor çoğu programda denetim masasından silsen bile, o kalanıda işte yüklü olan yere gidip kalmışsa klasörünü delete basarak siliyosun ama önce daima denetim masasından silmelisin Durduk yerde de eğer kamera hata verdiyse büyük ihtimalle arızalıdır, mesela benimki yere düşmüştü teknosadan almıştım bende 20 ytl ye belki aynısıdır 6 lambalı falan, düştükten sonra AMCAP programını çalıştırmaya çalıştığımda bazen hata veriyor, görüntü alınamıyor vb. gibi yazı çıkıyor reset atınca geçiyor. Neden silinmiyor diye sormuşsun, işte bunun sebebide hatalı silme yöntemi yapmaktan, böyle olunca bilgisayar o programı sanki hala yüklüymüş gibi görüyor olmadığı halde ve tekrar yüklemene izin vermiyor, regedit bu işi çözmeye yarıyor
    Sonucu bildirirsen sevinirim

• bu arada regedit in ne olduğunu açıklamak gerekirse, bakkal veresiye defteri gibi düşünebilirsin, yüklediğin programların herşeyin kaydını tutar, bir anlamda programların bilgisayara girp çıkışlarını (install/uninstall) kayıt tutar. daha başka şeylerde var tabide orası bizi ilgilendirmiyor şu an :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROOT KALDIRMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş silemedim bir türlü programı yaw oradanda ne yapacağım bilmiyorum.Ayrıca bizi ilgilendirmeyen extra içerik neymiş de bakam
  • internette arastır your uninstaller 2006 bul ve kurabilirsen full kur ve bu programla web cam programını sil,ama problemin bu oldugunu sanmıyorum,yinede silip bir daha kur bakalım problem gercekten bumuymus
  • deejay dostum çok makbile geçti akşam deneyceğim
    Aslında program silinmiş gibi,hiç bir klasörünü felan bulamıyorum ama program ekle kaldır'da üzerine tıklatınca hiçbir şey olmuyor.REGEDİT'dende sildim,oradada artık görünmüyor ama webcam'in cd'sini takıp kurmak isteyince zaten kurulu diyor.Ben bu your uninstaller programını kurunca sileceğim programı ya göremezsem ne olucak onuda merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 29 Mayıs 2007; 12:39:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.