Bildirim
Program ekle veya kaldır listesinden kaldıramadım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kayıt defterindeki HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Uninstall anahtarı Program Ekle/Kaldır listesinde görülen girdilerin tutulduğu anahtardır. Senin listeden ismi kalkmayan oyununa ait anahtarı kayıt defterinden (Başlat>Çalıştır>regedit) silersen prg. e/k listesinden de silinecektir.
Eğer uğraşmak istemiyorsanhttp://www.nirsoft.net/utils/myuninst.zip adresinden indirebilexeğin MyUnimstaller adlı free bir yazılımla kaldıramadığım girdiyi kaldırabilirsin, aynı yöntemi kullanır.
Girdiyi silkdikten sonra Program Files, Program Files\Common Files, Documentsa and Settings\[Kullanıcı Adı]\Application Data klasörlerinde ilgili şeyleri de sil.
Sonra da Registry mechanic gibi bi kayıt defteri programıyla da kayıt defterini tarat, restart at, kurtul.
-
veya tekrar yükle kaldır yap -
kardeş çokk sağol benimde kalkmayan oyunum wardıı sayende kalktııı tşk ederim yardımların içinn -
quote:
Orjinalden alıntı: PEÇİTO
kardeş çokk sağol benimde kalkmayan oyunum wardıı sayende kalktııı tşk ederim yardımların içinn
Böylelikle DH'da ilk teşekürümü de almış oldum.
Yardımcı olabildiğime sevindim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 1 Temmuz 2006; 21:00:39 > -
Dosyayı cöp tenekesine sürüklemek yada sağ tıklayıp silmek windows'a zarar verebiliyor. Bunu ya TripsinojeN dediği yöntemle çok dikkatli yapmalı yada bir program yardımıyla yapmak çok iyi olur. Eğer çok sayıda oyun vs. program kurup kaldırıyorsan belli bir süre sonra win. da sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Kitlenmeler vs... Bunu önlemek için Norton system works gibi bir program kullanmalı yada 6-12 ayda bir yeniden windows kurmalı.
Bilgi paylaşımı yaptığın için TripsinojeN Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 2 Temmuz 2006; 3:25:40 > -
arkadaşım çok teşekkürler +rep olsa atardım saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X