selamun aleykum arkadaşlar benim pc de şuan 3 tane oyun var crysis 2 (C: de yüklü program ekle kaldırda gözüküyor)
C.O.D MW3 N.F.S RUN bu ikiside D: sürücüsünde yüklü ssd de fazla yer kaplamasın diye öyle yaptım oyunlar çalışıyor ama program ekle kaldırda yok
ben bunları kaldırmak istersem D: deki klasörünü silmem yeterlimi olacak yani?
revo unınstall veya ccleaner kullanarak sılebılrsınız .. yada oyunların dosyalrının ıcınde unınstal exe varsa onunlada sılebılrsınız ...
@niggaa nın dediklerini yap. D sürücüsünden direk silersen kayıt defterinde artıkları kalır. Kendi klasörlerinin içinde ki uninstall ları ile silmen daha doğru olur.
quote:
Orijinalden alıntı: mavzer.tr
selamun aleykum arkadaşlar benim pc de şuan 3 tane oyun var crysis 2 (C: de yüklü program ekle kaldırda gözüküyor)
C.O.D MW3 N.F.S RUN bu ikiside D: sürücüsünde yüklü ssd de fazla yer kaplamasın diye öyle yaptım oyunlar çalışıyor ama program ekle kaldırda yok
ben bunları kaldırmak istersem D: deki klasörünü silmem yeterlimi olacak yani?
Sakın klasörden silmeye kalkma, artık dosyalar kalıyor tamamen herşeyi sildim sanıyorsun sonra bir yerlerde kalan dosyalar oluyor. CCleaner'ı tavsiye ederim çok hafif ve kullanması çok kolay olan bir program, ayrıca lisans gerektiren falan bi program da değil.