Şimdi Ara

progdvb 'aygıt başlatılamadı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar progdvb yi yükledm fakat açtığım zaman aygıt başlatılamadı diye bi hata ekranı çıkıyo
    daha sonra ise progdvb çalışıo gözüküo fakat sinyal gelmiyo ve dolayısıyla kanalları izleyemiyorum
    bi fikri olan warsa ne olur sölesin

• hangi uydu kartını kulanıyorsun bilmemiz gerekir yardım etmek için
  • skystar2 tv kartını war tek çıkışlı
    bide dvbwiever ı da yükledm onda da aynı hatayı werdi...
  • aygıt yöneticisine bak ağ denetleyıcısı diye sky star driveri yüklü mü değilse yükle tekrar
    yüklü ise prog dvb yi aç ayarlar aygıt listesinden sky star 2 yi seç
  • ya orda skytar olarak geçmio fakat
    b2c2 broadband receiver pcı adapter #2 olarak geçio
    ne yapmalıyım sence
  •  progdvb 'aygıt başlatılamadı'

normalde bu şekilde olması lazım sen yine de prog dvb den ayarlar aygıt listesinden sky star 2 yi seçdinmi olmuyorsa driverinin yeni bir versyonunu yükle skystarın

burdan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizzmma -- 20 Ekim 2006; 23:04:10 >
  • progdv bden aygıt listesinden seçtiğim zaman da aygıt başlatılamadı yazıyo
    bide yeni versiyon deniyeyim bakalım ne olacak
    eyw. hocam sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.emre

progdv bden aygıt listesinden seçtiğim zaman da aygıt başlatılamadı yazıyo
    bide yeni versiyon deniyeyim bakalım ne olacak
    eyw. hocam sağolasın

bu hata genelde birden fazla progdvb ya da progdvb ile aynı anda dvbviewer yüklendiği zamanlar olabiliyor.
    progdvb yi ve aygıtın kendi sürücüsünü kaldırın. daha sonra sürücüyü ve progdvb yi tekrar yükleyin.
    sadece skystarda değil başka tv kartlarında da yaşanan bir problem. ben sorunun progdvb ile ilgili olduğunu düşünüyorum ancak tv kartın sürücüsünü de kaldırmak gerekiyor. başka türlü düzelmiyor bu sorun.
    problem devam ederken farklı bir versiyon progdvb yüklemek problemi çözmüyor.
  • ya hocam onuda yaptm ama yne olmadı önceden sorun çıkartmıyodu böyle
    tv kartını arkadaşa wermiştm geri aldm sorun çıkartmaya başladı
    fakat onda da düzgün çalışıyodu
    ne olur yardm edn ya kafayı yiyecem...
  • kartı başka bir pci slota takmayı deneyin. tüm sürücüleri ve programları tam olarak kaldırdığınızdan emin olun.
  • driver' hariç, yazılımını da yüklemen gerekiyor, bece herşeyi kaldır baştan yükle düzelir.
  • Kartını arkadaşına verdiğini söylemişsin! Geri aldığında sağlam olduğuna eminmisin.
    Kart arkadaşında kaldığı süre içinde sen pc ninde de değişiklik yaptınmı? Yani herhangi
    bir cihaz söküp taktınmı?.. Eğer hiç bir şey takmadıysan dvb kartlarının bir özelliği vardır.
    Bir dvb kartı söküp taktığında (özellikle ss2 de durum böyle) driver ları ve kartın programlarını
    kaldırıp sıfırdan kurulum yapman gerekiyor.Pcı slotunu değiştirsende durum bu!..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.