Prog dvb Hakkında Bilmediklerinizi Bana sorun her zaman yardımcı olurum
arkadaşım benim bir sorum var.
ya bende skystar 2.0d var.bu programı kurdum turksat çekmiyo.sag alt köşede uydu simgesi var.hotbirdde bi kanal açtıgımda o yeşil oluyo fakat türksatta bi kanal açtıgımda yeşil olmuyo.kabloyu çıkarıp takarsam o açılmayan turksat kanalı açılıyo ve yine turksattan bi kanal açmak istyedigimde yine sıkıntı çekmek zorunda kalıyoırum.acaba bu alttki programa turksatın frekanslarını elle mi girmek gerek.yardımcı olabilirmisin???
Prog dvb ile Türksat tan download nasıl yapılıyor? Bilgi verebilirsen sevinirim.. Teşekkürler ..
2 li disqc mi kulanıyorsun yoksa santralm bunu bilmem gerekir çünkü santralde problem yaşanıyo
eğer 2 li disqc kulanıyorsan hangi uydu hangı disqc te olduğunu bilmen gerekir ona göre prog dvb de disqc ayarını yapabilirsin
bence hata disqc ayarlarında disqc de arızalı olabılır onu da bı değiş derim
arkadaşım benim bildiğim kadarıyla turksat 1c daha internet yayınına başlamadi
bende denemedim olursa haber veririm
merhaba arkadasım bende skyvision tv kartı var ama ben onu en son progdvb 4.60 falan ları kullanamıyorum kartı tanımıyor ama 4.48 kurabiliyorum kartı tanıyor neden olabilir birde diqec im var 3 tane uydu ama ben 3 aynı anda seyredemiyorum tek olarak gösteriyor neden olabilir ben bulamadım sahsen
Birincisi şu skyvision tv kartı fena bi kart değil ama kulanabileceğin fazla alternativ yok neden yükseltmek istiyon ki sonuçta tv izlemek değilmi amacımız neyse bu konuda hiç bi fikrim yok çünkü ben hala 4.55 şi kulanıyorum.
evet gelelim 2. soruna büyük ihtimalle disqc ayarlarını tam yapamıyorsundur ben bi ara denedim tam 4 adet uydu takyım ve çalıştı hiç bi sorun yaşamadım benim uydu kartım skystar2
diseq 1.0 0r2.0 rı seç ve hangi uyduyu hangi yere bagladığını unutma
prog dvb de visionplus TV kartımın kumandasını kullanamıyorum. Yardımcı olabilce biri var mı acaba?
kumanda bence gereksiz
ve kurulumu çok komplike altından kalkamasın derim inşallah becerirsin saygılar
turksat 1c den şu frekanslar üzerinden download yapabilirsin 12054000 horizontal 24736 buyur kolay gelsin
ne download edeceksin ki ?
kumanda yazılımlarını kullanmalısın (winlirc, uice vs.) Ama asıl sorun bu yazılımları kurduktan sonra önce com port ayarı ve sonra kumandanın cfg dosyasını bulup tuşlarıda pc ye basarak tanıtman...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme