Şimdi Ara

Profosyonel boksa başlamak için çok mu geç kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasımda 16 sına gireceğim atletik bir vücudum var , boksa başlamak istiyorum ama babam ve annem karşı çıkıyor.Onlar benim üniversiteye gitmemi istiyorlar , evlenip bir yuva kurmamı istiyorlar.Ben böyle bir hayat istemiyorum aslında , yani işe gideceksin eve gelince yatıcaksın vb. vb. çok monoton.Ben okulda 6876877 tane kavgaya karıştım , uzaklaştrma aldım 2 tanesinde , hepsindede dayak yedim ama kendimi geliştirmek ve boksör olmak istiyorum.Yani aslında hayatımın spor olmasını istiyorum ben gerçekten çok iyi olduğumu düşünüyorum sabah 4 te kalkıp 6 kilometre koşu yapıyorum

• UP.
  •  Profosyonel boksa başlamak için çok mu geç kaldım ?
  • boksör olursan pert olacaksın büyük ihtimalle emekli olduğunda.Kazancı ise o maratona değmeyecek kadar azmış diye duydum ancak sevecek olursan bu işi sonuna kadar git
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

boksör olursan pert olacaksın büyük ihtimalle emekli olduğunda.Kazancı ise o maratona değmeyecek kadar azmış diye duydum ancak sevecek olursan bu işi sonuna kadar git

Sağol dostum elime fırsat geçerse değerlendireceğim , boks kursuna yazılmak için param yok laptopu satacağım .
  • Sinan Şamil Sam'ın bir röportajını okumuştum. Röportajında dövüşmekten zevk aldığını belirtip "eğer biri dövüşçü olacaksa darbelerden de zevk almayı bilmeli" demişti. Yani gardı korunmak için değil saldırmak için alıyor bir nevi...

Başla iyi bir hocanın olduğu salonda, 1 aya zaten yetenek olup olmadığını az çok kendin de anlarsın... Atletiksen orta veya hafif sikletsindir muhtemelen, dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Sinan Şamil Sam'ın bir röportajını okumuştum. Röportajında dövüşmekten zevk aldığını belirtip "eğer biri dövüşçü olacaksa darbelerden de zevk almayı bilmeli" demişti. Yani gardı korunmak için değil saldırmak için alıyor bir nevi...

Başla iyi bir hocanın olduğu salonda, 1 aya zaten yetenek olup olmadığını az çok kendin de anlarsın... Atletiksen orta veya hafif sikletsindir muhtemelen, dene derim.

Sağol dostum , ben dövüşmekten zevk almıyorum ama her spordan zevk alıyorum ve bana en yakın spor bu , nefretimi başka bir şekilde dışarı vuramam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Voleybola geç mi kaldım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boks'a başlama o sana başlasın.
  • Kendimden örnek vereyim yaptığım kadarını ve gördüğüm kadarını anlatayım 25 yaşındayım çok yaptım zamanında güzel haz verici birşey sigara içmiyrsan hiç içme hata yaparsın bu sporu yaparken. Ciğerlerin çok önemli ve şuna hazırlıklı olmalısın inanılmaz hafıza kaybı ve beyin kanaması riskin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Kendimden örnek vereyim yaptığım kadarını ve gördüğüm kadarını anlatayım 25 yaşındayım çok yaptım zamanında güzel haz verici birşey sigara içmiyrsan hiç içme hata yaparsın bu sporu yaparken. Ciğerlerin çok önemli ve şuna hazırlıklı olmalısın inanılmaz hafıza kaybı ve beyin kanaması riskin var.

Her şeye hazırım .
  • 16 geç değil. Fakat daha önceden altyapı atılsaydı daha iyi olurdu.
  • bu düşünceyle boksör falan olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

bu düşünceyle boksör falan olamazsın.

Hangi düşünce ?
  • Mesajım burda dursun. Ben de boksa başlamak istiyorum. Bursa'da var mı bildiğiniz boks eğitimi veren yer?
  • Kuzey Güney terk
  • Acaba boks'a başladı mı? 5 sene önceki konu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.