Şimdi Ara

Profilo'dan 2 yeni bulaşık makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
20.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

Evet o da inox. Kalan süre göstergesinin yanında program adımlarını da gösteriyor. Hijyen ve powerwash seçenekleri var. 3 sepetli. Tipi bu makineye benziyor; bence Bosch ve Siemens'ten daha şık.
     Profilo'dan 2 yeni bulaşık makinesi

profilo estetik olarak güzel makina yapmış ancakf/p açısından nasıl acaba aeg-elektrolux te muadili uygun makinalar varmı? yani kalite açısından parasına değermi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Dönem

Bulaşık makinesi almak için araştırma yaparken forumu inceleyip Siemens ya da Bosch marka 5-6 programlı bir makine alacaktık. Bu başlığı ve benzer bir iki başlığı görüp inceledik. Alan arkadaşların tavsiyesi, forumdaki bu konudaki uzman arkadaşların tavsiyeleriyle Profilo BM6480 MG bulaşık makinesini aldık. Çarşamba akşam aldık, Perşembe günü teslim edildi ve kurulumu yapıldı. Kullandıkça anlayacağız bakalım. Başta forumdaki uzman ve yardım sever arkadaşlara, ayrıca aldıkları makine ile ilgili fotoğraf paylaşan, yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Nerden kaça aldınız.Birde ilk kullanımları nasıl, hoşunuza gittimi.
    cihazı bugün satürn'de gördüm. 1239 TL gibi bir fiyat vardı. İspanya fabrika üretimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

cihazı bugün satürn'de gördüm. 1239 TL gibi bir fiyat vardı. İspanya fabrika üretimi.

Alıntıları Göster
    Ürün Bosch ve Siemens'in SN26M883TR ve SMS58N08TR modellerinden daha iyi.

Profilo'nun artıları:
    -PowerWash fonksiyonu (Basınç ve sıcaklık artırma)
    -Jetplus program hızlandırma tuşu
    -Yıkama adımları göstergesi
    -Hassas program

Bosch/Siemens'in artıları:
    -Üst sepette katlanabilen tabaklık
    -44dB ses seviyesi (Profilo 46dB)

Electrolux'teki muadili ESF6600ROX'tur. Electrolux'ün artıları:
    -XXL iç hacim (yüksekliği fazla)
    -30dk programı 60'C (Bosch/Siemens'te 45'C)
    -Alt sepette uydu su püskürtme sistemli
    -TimeSaver program hızlandırma tuşu var

• quote:

Cevap baya geç oldu ama kusura bakmayın. Cevahir AVM içindeki Profilo bayisinden aldık. Fiyat 1249 dedi. Ben de internette daha ucuz dedim. Hangi sitede birlikte bakalım dedi. Siteyi gösterdim, o da bana kargo ücreti ve taksitte gelen farkı gösterdi ama yine de indirim yaptı. Sonuç olarak 1150 gibi bir rakam verdi. Belki yıl sonu adeti tutturmak için ya da benzeri bir olaydı ama sonuçta indirim yaptı. Bayii iyi fiyat verince bende 50-100 lira için internetten almak istemedim ve o bayiden aldık. Cihazda herhangi bir sorun yok. Cihazdan şuan için memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Dönem

quote:

Cevap baya geç oldu ama kusura bakmayın. Cevahir AVM içindeki Profilo bayisinden aldık. Fiyat 1249 dedi. Ben de internette daha ucuz dedim. Hangi sitede birlikte bakalım dedi. Siteyi gösterdim, o da bana kargo ücreti ve taksitte gelen farkı gösterdi ama yine de indirim yaptı. Sonuç olarak 1150 gibi bir rakam verdi. Belki yıl sonu adeti tutturmak için ya da benzeri bir olaydı ama sonuçta indirim yaptı. Bayii iyi fiyat verince bende 50-100 lira için internetten almak istemedim ve o bayiden aldık. Cihazda herhangi bir sorun yok. Cihazdan şuan için memnunuz.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler. Eşim tutturdu Siemens 26M883 yada bunun beyaz olanını. Ben ise Profilo diyorum.
    Bakalım kim kazanacak

• quote:

cevap için teşekkürler. Eşim tutturdu Siemens 26M883 yada bunun beyaz olanını. Ben ise Profilo diyorum.
    Bakalım kim kazanacak

Alıntıları Göster
    Kullanan arkadaşlardan son yorumlarını alalım, nasipse ben de almayı düşünüyorum bakalım.

Bakalım kim kazanacak

Hanımın karşısında fazla bir şansınız yok gibi :)

26m883'de güzel bir modeldir. Ayrıca beyaz renk su izi, parmak izini göstermez. Bakımı kolaydır.

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Bakalım kim kazanacak

Hanımın karşısında fazla bir şansınız yok gibi :)

26m883'de güzel bir modeldir. Ayrıca beyaz renk su izi, parmak izini göstermez. Bakımı kolaydır.

Alıntıları Göster
    dün Marmara forumu gezdim.Enerji haftası diye Bosch bayiisinde 58N02 - 1225 TL , Siemens Bayiisinde 26M283 - 1250 TL dediler.
    3 ay erteleme +10 Taksit ile bu fiyatlar sadece bu hafta geçerli imiş.
    LG 1452 modeli ise 1399 TL'ye inmiş.
    Aklım karışık hangisini nereden alayım diye. Profile 6480 bulamıyorum hiçbir bayiide, internettende almak istemiyorum .

• quote:

dün Marmara forumu gezdim.Enerji haftası diye Bosch bayiisinde 58N02 - 1225 TL , Siemens Bayiisinde 26M283 - 1250 TL dediler.
    3 ay erteleme +10 Taksit ile bu fiyatlar sadece bu hafta geçerli imiş.
    LG 1452 modeli ise 1399 TL'ye inmiş.
    Aklım karışık hangisini nereden alayım diye. Profile 6480 bulamıyorum hiçbir bayiide, internettende almak istemiyorum .

http://www.beyazesyam.com/Bosch-SMS58N02TR-BULAsIK-MAKiNESi-BOSCH-TuRKiYE-GARANTiLi-_23990.html#0

• 6480 aldım yarın gelecek 1200 tl 10 taksit 3 ay ertelemeli umarım memnun kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Can_vtec

6480 aldım yarın gelecek 1200 tl 10 taksit 3 ay ertelemeli umarım memnun kalırım.
    1150 TLye cumartesi günü bayiiden Bosch 58N02 aldım.Bugün kuruldu.
    60 Dk.lık 65derece hızlı programda yıkadım.Çok dolu değildi.Yarı yük vardı.
    Temizliği güzel ama kurutması harbiden bir felaketmiş.Tabak ve bardaklar kuru ama
    geri kalanlar damla damla su.Eski,bozulan arçeliğin kapağını açınca buhar bulutu çıkardı makinadan ama bunda öyle birşey olmadı.
    yarın uzun programda tam dolu çalıştıracağız, bakalım o zaman durum nedir.

Not: parlatıcı kullanmadım.Makinaya tuz doldurdum, toz deterjan kullandık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 21 Ocak 2013; 22:28:15 >

Temizliği güzel ama kurutması harbiden bir felaketmiş.Tabak ve bardaklar kuru ama
    geri kalanlar damla damla su.Eski,bozulan arçeliğin kapağını açınca buhar bulutu çıkardı makinadan ama bunda öyle birşey olmadı.

Kurutma icin parlatici yada elma sirkesi sart

quote:

Kurutma icin parlatici yada elma sirkesi sart

Alıntıları Göster
    sirkenin boruları deldiğini duymuştum,oğru olabilirmi?

Birde tablet kullansak parlatıcıya gerek yoktur sanırım. Pril tabletler için çok şikayet var diye duydum,fikri olan

• quote:

sirkenin boruları deldiğini duymuştum,oğru olabilirmi?

Birde tablet kullansak parlatıcıya gerek yoktur sanırım. Pril tabletler için çok şikayet var diye duydum,fikri olan

Alıntıları Göster
    6480 gayet güzel ve kullanışlı çıktı. Kuru ve temiz çıkarıyor bulaşıkları. Gerçekten iyi ki almışım diyorum.

6480 gayet güzel ve kullanışlı çıktı. Kuru ve temiz çıkarıyor bulaşıkları. Gerçekten iyi ki almışım diyorum.

yıkamasından memnunmusunuz. kirli attığınız tabak tencere vb temiz yıkanmış çıkarıyormu?

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

yıkamasından memnunmusunuz. kirli attığınız tabak tencere vb temiz yıkanmış çıkarıyormu?

Pırıl pırıl ve kuru cikartiyor sıkıntı yok

quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

Pırıl pırıl ve kuru cikartiyor sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Sanırım bulaşık makineme sonunda bu model ile karar kılmış oldum.
    Gerçekten çok şık gözüküyor. Forum duayenleri özellikleri içinde iyi yorumlar yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Sanırım bulaşık makineme sonunda bu model ile karar kılmış oldum.
    Gerçekten çok şık gözüküyor. Forum duayenleri özellikleri içinde iyi yorumlar yazmış.

Alıntıları Göster
    850 tl ye BM 5220 alacaktım içinin bakalit olduğunu görünce buradaki yorumlarında etkisiyle 1000 tlye 3 ay ertelemeli 10 taksit BM 6480 aldım inşallah memmun kalırız

• quote:

Orijinalden alıntı: maxser

850 tl ye BM 5220 alacaktım içinin bakalit olduğunu görünce buradaki yorumlarında etkisiyle 1000 tlye 3 ay ertelemeli 10 taksit BM 6480 aldım inşallah memmun kalırız

Hayırlı olsun, güzel fiyat, nerden aldığınız paylaşın arkadaslar yararlansın

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Hayırlı olsun, güzel fiyat, nerden aldığınız paylaşın arkadaslar yararlansın

Gaziantep teyim hocam ben Özsaglam profilo bayinden aldım oraya yakın arkadaşlar varsa elbet yararlanabilir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.