Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KORO

1899 tl ile Bosch was 24322 yi kastettiyseniz su an 1579 tl...

mediamarkt fiyatı buydu, 1579 liraya nerede satılıyor?
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    Bosch un online sitesinde 1579. Makine bugun geldi,kuruldu. Bu fiyata gayet kaliteli alman uretimi bir makina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar n11 den alışveriş yapaniniz oldu mu turuncuelma diye bir satıcıdan alacağım bu makineden fiyatı 1267 100 tl mobil indirim ve maxipuan ile bayağı uygunsa gelecek ama dediğim gibi n11 hiç alışveriş yapmadim nasıldır.

turuncu elma için profiloyu aradım, öyle bir yetkili satıcımız yok deyince vazgeçtim..

Ticari ünvanı o şekilde değil firmanın araştırdığım kadarıyla Turuncuelma websitesi adı sadece,bilmiyorum 20 kasım'ı bekliyorum zaten sipariş gelmezse N11 ile iletişime geçeceğim.

hem sitelerindeki isimle hem sitelerinin adıyla sordum.. umarım sorunsuz teslim alırsınız, kafanızı bulandırmak istemem, ama bilginiz olsun..

• quote:

Bosch un online sitesinde 1579. Makine bugun geldi,kuruldu. Bu fiyata gayet kaliteli alman uretimi bir makina

bütün sitelerde en ucuz 1800 civar iken, kendi sitelerinde 1579

çok çok ilginç.. kargo ücreti çıkıyor mu? rekabet konusunda sıkıntı olmuyor mu acaba?

Tesekkurler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kargo ücreti yok, serbest piyasa...kaçırmayın derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kargo ücreti yok, serbest piyasa...kaçırmayın derim...

bilgi için teşekkürler..

n11 in kampanyalarından faydalanmazsak bunu alacağız gibi..
  • Merhaba,
    Yukarıda kullanıcı yorumu yok, inverter motor yok, vs. denmiş bu makineyi ilk alanlardan birisi olarak, bildiğim kadarıyla kısaca bahsedeyim;

- Ürün gerçekten Fiyat/Performans ürünü,
    - İnverter motor (SilentPlus diye geçiyor sanırsam) VAR,
    - Gerçekten çok sessiz, fakat 1400 devire çıkınca biraz ses çoğalıp titreşim vs. oluyor, belki yerindendir bilmiyorum, fakat rahatsız etmiyor, en azından artık banyonun kapısını kapatmak zorunda kalmıyorum :)
    - En fazla kullandığımız programı, hızlı karışık, 1 saat 15 dakikada 40 derecede, karışık ne varsa atıyorsunuz yıkıyor, enerjiyide ona göre fazla harcıyor, çalışan insanlar için iyi, hafta içi ihtiyaç oluyor, zaten haftasonu diğer uzun programlarla hallediyorsunuz,
    - Çift kişilik yorganı içine yerleştirmek biraz uğraştırsada, yıkamada ve sıkmada problem olmadan gayet güzel sonuç aldık,
    - Perde programında, tül perde ve güneşlikleri yıkadık, gayet güzel fazla kırıştırmadan çıkardı,
    - Pamukluda beyaz çamaşırların sonucu gayet güzeldi,

+ Gelen servistende çok memnun kaldım, kuruluma gelen arkadaş gayet bilgili ve kibar birisiydi (İzmir-Bornova), makine banyo kapısından sığmadı, kapıyı söktük, makinenin üstünü çıkardık, Cam kapağını çıkardık, ön paneli tırnaklarından çıkardık, ancak öyle geçti, eleman içeride tekrar birleştirdi, ve geçenlerde profilo merkezden aradılar, servis memnuniyeti hakkında, çok memnunum diyerek sonlandırdım :)
    + 149TL'ye +4 yıl garantiyi uzatabiliyorsunuz, gelen servis elemanı World kartınız varsa 5 taksite bölebiliyoruz dedi,

Bu ürünün şu anda niye doğru düzgün stoklarda olmadığını bende anlayamıyorum, belki eski ürünü bitirmek istiyorlardır bilemiyorum,

Yani kısaca, bu fiyata alınabilecek en iyi makinelerden birisi, eğer marka takıntınız yoksa ve kullanmayacağınız programlara para vermek istemiyorsanız, hiç düşünmeden alın derim, üstüne birde 149TL vererek +4 yılda garantiyi uzatın toplam 7 yıl garantili makineniz olsun, zaten teknoloji çok hızlı ilerliyor 7 - 10 sene sonra daha gelişmiş bir modele geçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrarif50

Merhaba,
    Yukarıda kullanıcı yorumu yok, inverter motor yok, vs. denmiş bu makineyi ilk alanlardan birisi olarak, bildiğim kadarıyla kısaca bahsedeyim;

- Ürün gerçekten Fiyat/Performans ürünü,
    - İnverter motor (SilentPlus diye geçiyor sanırsam) VAR,
    - Gerçekten çok sessiz, fakat 1400 devire çıkınca biraz ses çoğalıp titreşim vs. oluyor, belki yerindendir bilmiyorum, fakat rahatsız etmiyor, en azından artık banyonun kapısını kapatmak zorunda kalmıyorum :)
    - En fazla kullandığımız programı, hızlı karışık, 1 saat 15 dakikada 40 derecede, karışık ne varsa atıyorsunuz yıkıyor, enerjiyide ona göre fazla harcıyor, çalışan insanlar için iyi, hafta içi ihtiyaç oluyor, zaten haftasonu diğer uzun programlarla hallediyorsunuz,
    - Çift kişilik yorganı içine yerleştirmek biraz uğraştırsada, yıkamada ve sıkmada problem olmadan gayet güzel sonuç aldık,
    - Perde programında, tül perde ve güneşlikleri yıkadık, gayet güzel fazla kırıştırmadan çıkardı,
    - Pamukluda beyaz çamaşırların sonucu gayet güzeldi,

+ Gelen servistende çok memnun kaldım, kuruluma gelen arkadaş gayet bilgili ve kibar birisiydi (İzmir-Bornova), makine banyo kapısından sığmadı, kapıyı söktük, makinenin üstünü çıkardık, Cam kapağını çıkardık, ön paneli tırnaklarından çıkardık, ancak öyle geçti, eleman içeride tekrar birleştirdi, ve geçenlerde profilo merkezden aradılar, servis memnuniyeti hakkında, çok memnunum diyerek sonlandırdım :)
    + 149TL'ye +4 yıl garantiyi uzatabiliyorsunuz, gelen servis elemanı World kartınız varsa 5 taksite bölebiliyoruz dedi,

Bu ürünün şu anda niye doğru düzgün stoklarda olmadığını bende anlayamıyorum, belki eski ürünü bitirmek istiyorlardır bilemiyorum,

Yani kısaca, bu fiyata alınabilecek en iyi makinelerden birisi, eğer marka takıntınız yoksa ve kullanmayacağınız programlara para vermek istemiyorsanız, hiç düşünmeden alın derim, üstüne birde 149TL vererek +4 yılda garantiyi uzatın toplam 7 yıl garantili makineniz olsun, zaten teknoloji çok hızlı ilerliyor 7 - 10 sene sonra daha gelişmiş bir modele geçersiniz.

Merhaba,

Burada inverter motor demekle az enerji harcayan motormu, yoksa sessiz motormu kast ediliyor önemli olan bu bence

çünkü inverter motormu diye soran kişilerin aslında neyi sorgulamak istediklerini bilmemiz gerek,

bu yüzden yukarıda yorum yapmıştı ben de bilmiyorum beni mi kast ettiniz siz yorumunuzda,

---------------------------------------------------------------------------------------

İnverter motor denmiyor BSH grubu ürünlerine.

iQdrive ve ecosilence drive motor olarak geçen motorlar var,

Ama İnverter da bahsi geçen az yakan motorsa, siemens bosch profilo da A+++ - %10 -%30 gibi enerji seviyesinde ürünler var.

Biz siemens satan bir bayiyiz, ben de bu firmanın satın alma sorumlusuyum beyaz eşya kısmının,

WM12T480TR Modeli var mesela 9 kg 1200 devir bir model,

1340 tl den mağazalarımızın olduğu bölgelere ücretsiz teslimat yapıyoruz.

Bu ve profilo neredeyse aynı ürünler, bu yüzden alım yapmak isteyen veya ürünü şuan yakınındaki bayilerde bulamayanlara yardımcı olabilirim.

Ürünün mağazada videosunu çekmiştim, izlemek için tıklayabilirsiniz

• ikisini de ben dedim onların

inverter ve yorum ile ilgili ifadeleri yani.

makinenin yeni olmasına rağmen internette sadece gold da olmasına, bir çok satıcıda da olmamasına şaşırdığımdan öyle yazmıştım.

inverter olayı da; forumda candogan dahil inverter motorlu olduğu söyleniyordu, ama satıcıya sorduğum da yok dendi. deviri otomatik ayarlayan, sessiz ve verimlşi bir motor şeklinde bilgi buldum ben. youtube da da bir video var, (değişikilk 1400 değil) 1200 devirde kurutma yapıyor, çok sessiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 13 Kasım 2014; 22:59:31 >
  • Tam almaya niyetlenmişken iyice kafalar karıştı şimdi inverter motor var mı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

Tam almaya niyetlenmişken iyice kafalar karıştı şimdi inverter motor var mı yok mu?

konu 140 modeli ile başladı ama 120 ile karıştı, 140 da yok, 120 de var sanıyorum.. 120 daha pahalı.. arkadaşların da belirtiği gibi bsp grubunda SilentPlus diye geçen 10 yıl garantili motor mevcut.

120: Profilo CM1201 DTR
    140: Profilo CMG140DTR
  • n11 de elektronik ürünlerde 1000 tl ye 100 tl indirim var 1400 deviri beklesekmi yoksa 1000 deviri alsakmı maximum 111 tl ile 1000 tlye kadar iniyor fiyatı.. kafam karıştı iyice :))
    120 nin pahalı olmasının en önemli sebebi almanya üretimi olmasıdır.
  • CMG100DTR yeni ürün diyor profilo sayfasında ve SilentPlus motor varmış. bilgisi olan var mı
  • profio bosch ürün grubunda sonu tr ile biten ürünler sanırım Türkiye üretimi. Alman üretimi ile Türk üretimi arasında fark var mıdır acaba, benim incelediğim modeller inverter motorlu modellerdi, sonu tr ile bitenlerin fiyatı çok uygundu.
  • Ben CMG140DTR yi turuncuElmadan aldm arkdaşlar.Gelmesini bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

profio bosch ürün grubunda sonu tr ile biten ürünler sanırım Türkiye üretimi. Alman üretimi ile Türk üretimi arasında fark var mıdır acaba, benim incelediğim modeller inverter motorlu modellerdi, sonu tr ile bitenlerin fiyatı çok uygundu.

hayır, mesela profilo 1201dtr modeli almanyadan ithal.
  • cmg140dtr ve cmg100dtr türkiye üretimi bende almayı düşünüyorum fakat Alman üretimi ile Türk üretimi arasında fark var mıdır? var ise nelerdir
  • Turuncu elmada garanti süresi 24 ay yazıyor. Benim bildiğim normal garanti süresi 3 yıl
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.