Şimdi Ara

Profilo - ÇAMAŞIR - BULAŞIK MAK. Konu Başlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
10.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfOkdm17

Arkadaşlar merhaba. Ablam için bir bulaşık makinesi alacağız. Profilo BM3120EA 3 programlı modeli beğendik. Uygun fiyat için spotçulara bakmayı düşünüyoruz.

Şuan internette en ucuz fiyat kargo hariç 640TL. Sizce spotçulardan en ucuz kaça alabiliriz? Eğer çok fark olmaz derseniz hiç bakmayalım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Fiyat uygun.
  • Proxy arkadaşımıza da bir danışın. Spotlara da sorun derim, Profilo spotlarda ucuz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: mstfOkdm17

Arkadaşlar merhaba. Ablam için bir bulaşık makinesi alacağız. Profilo BM3120EA 3 programlı modeli beğendik. Uygun fiyat için spotçulara bakmayı düşünüyoruz.

Şuan internette en ucuz fiyat kargo hariç 640TL. Sizce spotçulardan en ucuz kaça alabiliriz? Eğer çok fark olmaz derseniz hiç bakmayalım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Fiyat uygun.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Kargo hariç fiyatı uygun. Ancak kargo eklendiği zaman 700tl oluyor en ucuz. Pahalı bence 3 programlı makine için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfOkdm17 -- 20 Eylül 2012; 18:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Proxy arkadaşımıza da bir danışın. Spotlara da sorun derim, Profilo spotlarda ucuz oluyor.

Teşekkür ederim. En iyisi spotçuları dolaşmak galiba. Sizce en uygun kaça buluruz?
  • Yeriniz neresi? Ben dayıma eşya alırken hep fiyat aldığım bir spotçum vardı. İnternetteki fiyatı ve modeli söyleyince bana şak diye o fiyata temin ediyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Yeriniz neresi? Ben dayıma eşya alırken hep fiyat aldığım bir spotçum vardı. İnternetteki fiyatı ve modeli söyleyince bana şak diye o fiyata temin ediyordu

Yer Ataşehir İnönü mh. Sizden haber bekleyeceğim. Teşekkür ederim. :)
  • bulaşık makinesinde filtrenin plastik olmasını sıkıntı çıkarır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsedon

bulaşık makinesinde filtrenin plastik olmasını sıkıntı çıkarır mı

Yazlıkta da Bosch'un tabanı ve filtresi plastik olan bir modeli var. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı(koku vs.). O yüzden tabanın ve filtrenin plastik olması sorun olmaz.
  • herkese merhaba abiler.

yazılanlardan takip ettiğim kadarıyla profilo önerilen beyaz esyalar arasında (tabi belli modelleri)

özellikle candogan beyin önerdiği bazı modeller var.
    bulaşık makinası olarak bm6840mg önerilmiş ve iyi yorumlar yapılmış.
    ayrıca çamaşır makinası ve buzdolabı da önerileriniz var mıdır. yine profilo olursa iyi olur, hepsini tek bayiden almayı düşünüyorum.

yada bana buzdolabı-çamaşır-bulaşık-fırın dörtlüsü tavsiye edersenz çok sevinrm.
    çamaşır ve bulaşık için 1000-1250 civarı, buzdolabı için 1500 civarı bütçe ayırabilirm.

şimdiden teşekkür ederim.
  • yardımlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

yardımlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar

bizim fırın frma 952 ve bulaşık m. 6480,

buzdolabı da babamgilde 4607anfe var, 5-6 ay oldu alalı,
    ama üstadlar buzdolabı için 3058al modelini tavsiye ediyor.
    çamaşır makinesi de sonu etr ile bitenlerin programları daha kullanışlı deniliyor. 1000 etr gibi..

ama imkanın varsa çamaşır makinesini ve bulaşığı aeg al,
    çamaşır için aeg 75270 veya 75280 çok güzel,
    bulaşık için de 77023wop veya 77010wop çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

yardımlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar

bizim fırın frma 952 ve bulaşık m. 6480,

buzdolabı da babamgilde 4607anfe var, 5-6 ay oldu alalı,
    ama üstadlar buzdolabı için 3058al modelini tavsiye ediyor.
    çamaşır makinesi de sonu etr ile bitenlerin programları daha kullanışlı deniliyor. 1000 etr gibi..

ama imkanın varsa çamaşır makinesini ve bulaşığı aeg al,
    çamaşır için aeg 75270 veya 75280 çok güzel,
    bulaşık için de 77023wop veya 77010wop çok güzel

hocam bulaşık makinası pahalı geldi bana 1600 yazıyor :(
    benim belirttigm profilo makina nasl sizce. bm6480mg. fiyatı 1100 civarı. hem renk olarak da gri almak istyrz.
    ayrıca siemens wq1036xtr çamaşır mak. nasıl sizce.

son olarak profilo bd3058leav buzdolabı hakkındaki fikrinizi de ögrenebilirmym. teşekkür ederm hocam.

• buzdolabı 3058al, üstadlar tavsiye ediyor. bosch un muadili, tam bir fiyat performans ürünü, hem de renk gri, sizin istediğinizden,

6480 güzel cihaz, fırını da alırsanız tam bir profilo set olur, yalnız fırın ankastre,

çamaşır makinesi de profilo olursa bayi ile pazarlık gücün artar, extra indirim alırsın, siemensden alacağınız 1000 liralık ürünün aynısı profiloda 800 lira felan, siemens ile aynı fabrikada üretiliyo ve ürün kalitesi de hemen hemen aynı, yani fiyat farkı 200 liraysa kalite farkı 50 lira ancak ya var ya yok, bu yüzden profilo çamaşır makinelerinin sonu etr ile bitenleri tercih edebilirsiniz
  • quote:

buzdolabı 3058al, üstadlar tavsiye ediyor. bosch un muadili, tam bir fiyat performans ürünü, hem de renk gri, sizin istediğinizden,

6480 güzel cihaz, fırını da alırsanız tam bir profilo set olur, yalnız fırın ankastre,

çamaşır makinesi de profilo olursa bayi ile pazarlık gücün artar, extra indirim alırsın, siemensden alacağınız 1000 liralık ürünün aynısı profiloda 800 lira felan, siemens ile aynı fabrikada üretiliyo ve ürün kalitesi de hemen hemen aynı, yani fiyat farkı 200 liraysa kalite farkı 50 lira ancak ya var ya yok, bu yüzden profilo çamaşır makinelerinin sonu etr ile bitenleri tercih edebilirsiniz

buzdolabı profilo bd3058l3av. bahsettgnz bu dmi hocam. fiyatı da 1500civarı. gayet uygun hemde olumlu yorumlar almış, ve dedgnz gbi gri olması da bizim açımzdan çok iyi :)

bulaşık makinası ise 6480 diyosunuz, bende bu makineyi not almistım, renk olarak yine gri ve fiyatı 1100 lira.

fırın önerdgnz frma 952 modelini begendm hocam, fiyat olarak 700 civarı. (anksastre olmasının avantaj yada dezavantajı varmı hocam?)

son olarak çamaşır makinası kalıyo, aslında bunu da yine profilodan almak istyrm fakat etr modelleri beyaz, ve muhtemel ve müstakbel hanım illaki gri renkte ısrarcı, sadece o beyaz olmasın diyo, ama araştrdgm kadarıyla profiloda gri renkte çamaşr mak. yok.

• PROFİLO ürünlerinden genellikle bende memnunum
  • fırın önerdgnz frma 952 modelini begendm hocam, fiyat olarak 700 civarı. fakat tabi ona ocak ve aspiratör de almak gerek:)
    ozaman fiyat yükseliyo. daha ucuz modelini buldum, komple set 900 civarı. sanırm frm 642'ydi önerirmisinz.
  • profilo BM4281EG nasıl makine hocam ?
  • quote:

profilo BM4281EG nasıl makine hocam ?

değerli kardeşim biz bulaşık makinesi ve fırını evlendikten 6-7 ay sonra aldık, masraf çok, biliyorum hepsine yetişmek zor, istersen şimdi öncelikle buzdolabı ve çamaşır makinesini al.

çamaşır makinesi için aeg 75270 veya 75280 modellerine de bak.
    eşine söyle renk olayına takılmasın. bizim buzdolabı beyaz çamaşır beyaz, fırın bulaşık gri.

önemli olan en iyi ve en ekonomik ürünü almak.

fırın için ankastre setler bütçeni aşıyorsa şu ürünü incele bir de;

http://www.profilo.com.tr/beyaz-e%C5%9Fya/f%C4%B1r%C4%B1nlar-ocaklar-ve-aspirat%C3%B6rler/f%C4%B1r%C4%B1nlar/multifonksiyonel/FRS4011WML.html?source=browse

• quote:

quote:

profilo BM4281EG nasıl makine hocam ?

değerli kardeşim biz bulaşık makinesi ve fırını evlendikten 6-7 ay sonra aldık, masraf çok, biliyorum hepsine yetişmek zor, istersen şimdi öncelikle buzdolabı ve çamaşır makinesini al.

çamaşır makinesi için aeg 75270 veya 75280 modellerine de bak.
    eşine söyle renk olayına takılmasın. bizim buzdolabı beyaz çamaşır beyaz, fırın bulaşık gri.

önemli olan en iyi ve en ekonomik ürünü almak.

fırın için ankastre setler bütçeni aşıyorsa şu ürünü incele bir de;

http://www.profilo.com.tr/beyaz-e%C5%9Fya/f%C4%B1r%C4%B1nlar-ocaklar-ve-aspirat%C3%B6rler/f%C4%B1r%C4%B1nlar/multifonksiyonel/FRS4011WML.html?source=browse

yardımlarınız için çok teşekkürler hocam. haklısınz aslında. fakat, herşeye gönlü olsun diye çabalamaya çalışıyorum. fakat imkanlarda sınırlı tabi.
    araştırma yaptıkça tekrr size danışıcam inşallah, saglıcakla kalın efendm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.