Şimdi Ara

Profilo AVM & Sapphire Cinema Pink'te Öğrenciye 'Whiplash' 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Profilo AVM'de gezerken rastladım, Whiplash filminin her seansında öğrenci kartını gösterenlere bilet sadece 1 TL. Sinema salonunda koltukların bir kısmı ikili ve oldukça rahattı.
    Film 2014 yapımlı, kurgu, yardımcı oyuncu ve ses miksajı dalında 3 adet Oskar almış.
    Özet:
    Küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan Andrew, işinde tam anlamıyla bir usta olmak ister. Üniversite tercihinde de ülkenin en iyi müzik okulu olarak gördüğü Shcarffer Konservatuarı'na girer. Henüz 19 yaşındadır ama dersler harici var gücüyle antrenman yapar. Bir gün, okulun en sert hocalarından biri olan caz duayeni Terence Fletcher'ın dikkatini çeker. Fletcher Andrew'ü okulun en parlak öğrencilerinin seçildiği ve sürekli yeni yarışmalara hazırlanan "studio band"e seçer. Başarısı kadar acımasızlığıyla da ün yapmış olan Fletcher, Andrew'un kapasitesinin sonuna kadar kullanmadan asla başarmış saymayacaktır. Genç bateristin önünde sadece mesleki bir test değil, psikolojik bir sınav da vardır... Senaristliğini ve yönetmenliğini Damien Chazelle'in üstlendiği filmin başrolünde Miles Teller yer alıken karşısında kendisine J.K. Simmons eşlik ediyor.

Profilo AVM & Sapphire Cinema Pink'te Öğrenciye 'Whiplash' 1 TL

• Bende gitme şansı buldum bi arkadaşlımla 2 lira gibi komik bi rakama böyle güzel bir filmi izleme şansım oldu tavsiye edilir
  • film idare eder, ama oscarlik değil bence, daha iyi oyunculuklar gördük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm cinema pink'lerde var mı bu kampanya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sinema pink anca kod adı koz ve manda yavrusu mu yuvası mı ne o tarz dandik filmleri getirsin :@
    indiriminde değilim düzgün film olsun 12 ödeyeyim
  • qulf Q kullanıcısına yanıt
    Profilo ve Sapphire'de bulunan sinemalarda geçerli sadece.

• Hocam ne zamana kadar? Haftasonu dolu olur mu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süre belirtilmemiş Facebook sayfasındaki duyuruda.
    Profilo AVM'de 16:45 seansında 12-13 kişi vardı dün. Haftasonu haliyle kalabalık olur ama dolacağını pek sanmam.

• merak ediyordum bu filmi hafta sonu saphire de izliyeyim haber verdiginiz icin tesekkurler

• Filmi oneririm, gercekten cok kaliteli bir film. 5 oscar almasini isterdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.