Şimdi Ara

Profilo 2120BM 475 tl. Profilo 3120BM 600 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini Almamı tavsiye edersiniz?Anneme alacağız.Ucuz bişi olsun dedi.Çok kişi yok iki kişiler.Fazla bulaşık çıkmaz yani..

• 2120 modelinde program süreleri uzundur (195 ve 140 dakika civarında) Diğer modelde 55dk hızlı program, az bulaşık yıkama tuşu ve katlanabilen alt sepet telleri mevcuttur. Anneniz uzun yıkama sürelerinden şikayetçi olcaksa 3 programlıyı tercih edin derim.

Orijinalden alıntı: candogan62

2120 modelinde program süreleri uzundur (195 ve 140 dakika civarında) Diğer modelde 55dk hızlı program, az bulaşık yıkama tuşu ve katlanabilen alt sepet telleri mevcuttur. Anneniz uzun yıkama sürelerinden şikayetçi olcaksa 3 programlıyı tercih edin derim.

Çok teşekkür ederim candoğan62.Biliyorsun senin tavsiyelerin doğrultusunda hep alışverişlerimi yapmışımdır.Bilgilerin bizim için değerli.:) Bu arada Facebook hesabını dondurmuşsun sanırım.Yoksa oradan sana ulaşmaya çalıştım aslında.Neyseki seni burada buldum.Saygılar,tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.