Şimdi Ara

Laptop işlemci ve ekran kartı değiştirmek istiyorum YARDIM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İyi Günler... ;

Şu anda Kullanmakta Olduğum compaq cq56 serisi laptop'umun işlemci ve ekran kartından memnun değilim oyunlarda çok kasıyor
    işlemcim tek çekirdek ve 512 kb cashe bellek. !!!! Milattan kalma işlemci gibi birde w7 kullanıcısı oldugum için arada çekilmez
    oluyor..
    bu yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum cpu- z ve gpu - z programıyla gerekli bilgileri size fotoğraf yardımıyla sunmak istiyorum..

ekran kartı değişimi zor minipci 7x7cmlik olması gerekiyormuş TÜRKİYE'de bulmak zormuş benim laptopuma uyan varmıdır bkaarsanız sevinirim

bu özellklere uygun işlemci söyliyebilicek var mı acaba

şimdi

Şimdi yardımlarınızı bekliyorum beyler.. şimdiden çok teşekkürler Hayırlı Günler Cümleten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL61 -- 9 Haziran 2011; 20:42:12 >

• yardım edebilicek yok mu
  • seçtiğiniz işlemciler masaüstü bilgisayarlar içindir ve laptop için kesinlikle kullanılamaz
  • evet galiba haklısın dediğim gibi laptop'lar konusunda cok kötüyüm :) utandım su anda
  • yardımmm
  • Ekran kartiniz onboard. umarim mxm portuna sahiptir.
    islemciniz icin ise
    Athlon II Dual-Core Mobile 2 2.1 GHz - 2.5 GHz 25W - 35W Athlon II P360 (25W, 2.3 GHz)
    Athlon II N370 (35W, 2.5 GHz)
    Phenom II Dual-Core Mobile 2 2.6 GHz - 3.2 GHz 25W - 45W Phenom II P650 (25W, 2.6 GHz)
    Phenom II N660 (35W, 3 GHz)
    Phenom II X640 (45W, 3.2 GHz)
    Phenom II Quad-Core Mobile 4 1.6 GHz - 2.4 GHz 25W - 45W Phenom II P960 (25W, 1.8 GHz)
    Phenom II N970 (35W, 2.2 GHz)
    Phenom II X940 (45W, 2.4 GHz)
    Phenom II Triple-Core Mobile 3 1.8 GHz - 2.3 GHz 25W - 35W Phenom II P860 (25W, 2 GHz)
    Phenom II N870 (35W, 2.3 GHz)
    Sempron Mobile 1 2.2 GHz 25W Mobile Sempron N120
    Turion II Dual-Core Mobile 2 2.3 GHz - 2.7 GHz 25W - 35W Turion II P560 (25W, 2.5 GHz)
    Turion II N570 (35W, 2.7 GHz)
    V Series for Notebook PCs 1 2.2 GHz - 2.4 GHz 25W V Series V160 (2.4 GHz)

aynı soket olan bunlardan biri olabiliyor fakat anakarttaki biosun bu islemcileri destekledigine emin olun.

• Cihazınızı elden sadece internet ofis v.s kullanacak birine satarak i5 veya i7 işlemcili en az 3gb ram ve harici bir ekran kartı içeren (testleri v.s tonla mevcut) ısınma sorunu olmayan yeni bir laptop almanız en mantıklı çözüm. Oyun sizin için çok önemliyse ps yada masaüstü düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.