Arkadaşlar 20 yıllık oyunları oynuyorum. FM 2005 gibi The Lord of The Rings gibi... Bunlar malum XP ,Vİsta zamanının oyunları Bunları Windows 10 da zarzor tam ekran yaptım. Oyunları 19 ve 22 inch monitörlerde tam ekran oynuyorum. 32 inc 2K monitör alırsam oyun yine tam ekran olur mu ? Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 16 Nisan 2025; 23:53:51 > |
2K Monitörlerle ilgili cevabını bulamadığım soru

-
-
olay şu eski oyunların çözünürlüğü yeni monitörlerin ekranını dolduracak kadar bilgi içermiyor eğer yine de sağından solunda çekiştirip tam ekran yaparsanız görüntü inanılmaz bozulur.Eski oyunun 480p 720p bilgi içerdiğini düşünelim 2k bir monitörde 2160 1440 p var yani 720 yi 4 katına uzatırsanız bozulur.bu tarz oyunları pencere modunda oynamak lazım veya hd remastered gibi sürümleri lazım
-
cevap için teşekkürler
2K monitörün çözünürlüğünü ayarlardan düşürüp oynasam kurtarır mı
ya da
32 inch 2K değil de full hd alsam oyun daha net olur mu hocam
-
monitörün çözünürlüğünü düşürmek demek zaten görüntüyü ekrana sığdırmak demek görüntü bozulabilir eğer yan çerçeveler sizi çok rahatsız ediyorsa daha küçük boyutlu bir monitöre geçebilirsiniz veya monitörü pivot kullaııp alt yarısını kullanbilirsiniz.ancak ben pencere modundan yanayım
-
tamam hocam cevapların için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X