Şimdi Ara

DOWNGRADE yani sürüm düşürme yasağı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarınıza ister xp kurun, ister vista yükleyin isterse de windows 7. Beğenmediniz mi tekrar istediğiniz işletim sistemine dönün. Ama apple buna da müsaade etmiyor. Bi kere yükselttin mi işin bitti. Halbuki iPhone 4'e kurdun ios 7'yi baktın kastırdı, tekrar ios 6 veya 5'e dönülebilmeli. Bu yasağın da nedenini anlayamıyorum. Sırf bu downgrade yasağı nedeniyle bir çok kişi çok sevdiği iphonelarından soğuyor.

Asıl soru şu???

Neden sürüm düşürme yapılamıyor, apple buna nasıl bir teknolojiyle engel olabiliyor, hackerlar buna nasıl bir çözüm bulamıyor, bu işin teknolojisi nedir hiç anlamıyorum. Sonuçta ortada telefonun bir harddiski, ona kurulan bir yazılım var. Format atıp neden istediğimiz sürümü yükleyemiyoruz? Cevabı bilen var mı?

Orijinalden alıntı: yigitkacar

iPhone 4 ios 4.3.1 yüklü telefonum var. ios 5 yüklemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla ara sürüm kurulamıyor. İllaki son sürüm ios 7 istiyor. Hadi ios 7 yaptık diyelim ios 5'e düşürebilir miyiz? (Jailbreak ve shsh kaydı olmadan)

Bir de nedeninden çok nasıl bir teknoloji ile buna engel olabiliyor diye sorup öğrenmek istemiştim. Sonuçta bilgisayar harddiski gibi düşündüğümüzde telefonun harddiskine de istediğimiz ios sürümünü kurabilmeliyiz diye düşünüyorum. Ama uygulamada öyle olmuyor tabi... Bu apple serverlarından doğrulanmama olayını biraz daha açabilir misiniz?

Shsh kaydı var ise ara sürüm iphone4 e yüklenebilir.

http://www.iphoneyardim.net/topic/73723-sn0wbreeze-ile-custom-firmware-olu%C5%9Fturma-4x5x6x-resimli-anlat%C4%B1m/

Shsh kaydı yoksa olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.